QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 24, 20:50)
Tai gerai, pamiršo įkelti nuorodą, o kelias sekundes užtrukai ieškodama originalo? Kas geriau, ar citatą iš moksliniais tyrimais pagrįsto straipsnio įkelti be nuorodos, ar rašyti kad čia man viena sena gydytoja iš kaimo patarė
Aš anksčiau buvau tą straipsnį skaičius, todėl ir prisiminiau kur parašyta.
O kodėl jūs manote kad jūsų gyd. tik teisi. Kaip suprantu, rožės vardas paprasčiausiai parašė ką jos gydytoja sako. Prieš tai kažkas rašė ką jos gydytoja sakė. Aš nematau problemos, kai yra dalinamasi ką gydytojai tuo ar kitu klausimu sako. Nes rinktis ir vartoti tenka mums patiems. Ir dažnai tėvams apie vaikų ar savo ligas plačiau reikia ieškoti internete. Nes gydytojai nespėja su visom naujovėm. O gal jiems neįdomu. Paprasčiau yra sulaukti vaistų pardavimų atstovo...... Ir įsiųlyti vaistus neįsigilinus į kitus niuansus.
Todėl ir siunčiamės iš užsienio papildus, nes čia jų kainos baisios. Vaistų tiekėjai važinėja į vaistines. Farmacininkams ,,pasakoja'' ką jie turi pardavinėti ir ką už tai gaus. Tik gaila kad vaistų negalime parsisiųsti iš užsienio ( gal aš tik nežinau). Tikrai kai ką būtų galima parsisiųsti.
Taip kad gal nereikia čia ieškoti kažkokių ,,sliekų''. Juk visų pirma tikslas visų yra nusipirkti pigiau papildų. O jei kas patardamas įmes savo nuorodą, nematau kas čia blogo. Juk visos, kurios deda nuorodas, kažkiek ieško kad atsakyti naudingai. O pirkėjui jau spręsti kurios patarimais pasinaudoti.
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2017 02 24, 20:54)
Del kai kuriu bedu teko paciai daug dometis papildais ir keisti gyvenimo buda. Dalinuosi to, kas mums padejo ir padeda. Labai gerai atsimenu, kaip jauciausi, kai reikejo paciai spresti, kaip toliau gydyti vaika, o gydytojai priestaravo vienas kitam. Jei daug laiko skirta paskaitoms ir konsultacijoms, kadel gi nepasidalinti turima informacija ir uzrodyti kur jos jieskoti.
Tai čia mes tam visos susirinkome. Nes kartais patiems, kaip ir rašiau daug reikia gilintis. Bet nereikia pastoviai puldinėti.
PINIGŲ YRA. REIKIA TIK PASIIMTI.