Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(ivetacom @ 2017 02 23, 12:04)
Kartu http://www.mpe.lt/lt...agos,id,Rutinas

Gavau vakar 17 dienos siuntinuka http://www.iherb.com...0971_YUE-01168_ Dabar sieteliaigeri, nesuluze.

Ivetacom, AČIŪ labai!
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 24, 12:49)
Nu jo. Rūpinasi kaip prikišt nereikalingų papildų sverimiems vaikams. Saviems gi nešeria, esu tuo tikra, šitiek nuorodų keliant po buteliuką kasdien reikėtų išgerti. Ai tiesa dėl pardavinėjimo kitiems kas čia gyriasi kad pardavinėja, gal vmi reiktų pasidomėt kaip nelegaliu verslu ir dar priedo prekyba ne es prekėmis... taip kad sąžiningoms gal patylėti reiktų.... atsipraśau už klaidas iš telefono rašau, kompas užlužo ir vyras savo issivežęs.

Aha, jei matei nors vieną mano ar Monteverde skelbimą, kelk į viešumą. Nes esi šmeižikė. Draugams perduoti, kaip ji rašė, nėra pardavinėjimas. Nesu nieko pardavusi iš iherb. Mano šeima didelė, perku vien saviems. Ir šeriu juos probiotikais. Ir neserga. Gal ir tu kokių uspakajoncų nusipirk, mačiau atvežė gerų, nes atsibodo tavo nuolatinis lindimas prie mano asmenio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 24 vasario 2017 - 13:24
QUOTE(aijos @ 2017 02 24, 12:17)
Net nezinojau, kad uz nuorodas rewardsus duoda smile.gif

Nu ne šiaip už nuorodas, reikia kad nusipirktų per tavo įkeltą nuorodą , juk viskas iherb taisyklėse surašyta, o ir su kiekvienu pirkimu į el.paštą atsiunčia, kodėl kai kam atrodo, kad čia paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 02 24, 13:17)
Net nezinojau, kad uz nuorodas rewardsus duoda smile.gif

Taip duoda, pasiskaitykit iherb puslapy. Arba kodą reikia suvesti to, kuriam norit juos dovanot, o ne tam kas beprasmių nuorodų prikelia, tik tam kad rewards gauti, o ne teisinga informacija pasidalinti. Yra tik kelios narės, kurių nuorodas atidarinėju. Ivetacom, AuroraBO ir Monteverte konsultacijos papildų klausimais tikrai vertos dėmesio. Na dar gal kelių mažiau rašančių.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 24, 13:24)
Taip duoda, pasiskaitykit iherb puslapy. Arba kodą reikia suvesti to, kuriam norit juos dovanot, o ne tam kas beprasmių nuorodų prikelia, tik tam kad rewards gauti, o ne teisinga informacija pasidalinti. Yra tik kelios narės, kurių nuorodas atidarinėju. Ivetacom, AuroraBO ir Monteverte konsultacijos papildų klausimais tikrai vertos dėmesio. Na dar gal kelių mažiau rašančių.

visiškai drinks_cheers.gif
o tas kelias įkyriai siūlančias norisi net užblokuoti...
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 24, 13:20)
Nu ne šiaip už nuorodas, reikia kad nusipirktų per tavo įkeltą nuorodą , juk viskas iherb taisyklėse surašyta, o ir su kiekvienu pirkimu į el.paštą atsiunčia, kodėl kai kam atrodo, kad čia paslaptis?

As tai tikrai neskaitau kiekvienos uzsienio parduotuves taisykliu ir nesigilinu i ju pirkimo-pardavimo politika.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 24, 13:24)

Aciu, kad atskleidet tiesa ;)
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 02 23, 09:54)
As kuriam laikui spjoviau i iherb ir apsipirkau vitacoste su 20% nuolaida per tarpininkes. Kazkokia nesamone tame iherbe delioti ivairius variantus, kai man reikia konkretaus papildo, o ne to, kurio siuntimas pigesnis. Kai skubiai reikejo vaikams probiotiku, pirkau ir su 5 eur siuntimu, nes jokios kombinacijos su reikiamomis prekemis nesuveike. Cia reikia buti maniakei, kad per dienas sedeti iherbe ir ieskoti prekiu su nemokamu siuntimu

O kiek pigiau jums galutinėje sumoje gaunasi? Nes paskaičiau rudaplaukės temoje. Tai supratau, kad prisideda 15% antkainį+ siuntimas iš JAV + dar jeigu reikia siųsti paštu. Ir dar plius dolerio kursą skaičiuoja + 2 cnt. Tai bandžiau paskaičiuoti gal kai kuriuos papildus ( kuriuos iherbas siunčia brangiai ir man jų reikės) galima bus per tarpininkę siųstis. Tik įdomu kas jau pirkosi ir koks skirtumas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 02 24, 15:57)
O kiek pigiau jums galutinėje sumoje gaunasi? Nes paskaičiau rudaplaukės temoje. Tai supratau, kad prisideda 15% antkainį+ siuntimas iš JAV + dar jeigu reikia siųsti paštu. Ir dar plius dolerio kursą skaičiuoja + 2 cnt. Tai bandžiau paskaičiuoti gal kai kuriuos papildus ( kuriuos iherbas siunčia brangiai ir man jų reikės) galima bus per tarpininkę siųstis. Tik įdomu kas jau pirkosi ir koks skirtumas gaunasi.

As pirkau, kai visiems papildams 20% nuolaida buvo. Paskaiciavimu uz prekes dar negavau
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 02 24, 17:11)
As pirkau, kai visiems papildams 20% nuolaida buvo. Paskaiciavimu uz prekes dar negavau

Tai ji paskaičiuos,kai gaus prekes?
Parašysite kai gausite paskaičiavimus?
Ir dar klausimas. Reikia užsisakyti nežinant galutinės kainos? Ar, jeigu netinka galutinė suma, galima dar atšaukti užsakymą?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 02 24, 16:15)
Tai ji paskaičiuos,kai gaus prekes?
Parašysite kai gausite paskaičiavimus?
Ir dar klausimas. Reikia užsisakyti nežinant galutinės kainos? Ar, jeigu netinka galutinė suma, galima dar atšaukti užsakymą?

Taip, kai gaus prekes, pasvers ir paskaiciuos kiek bus su siuntimu. Galesiu pasakyti bendra suma. Jus galite daug maz pasiskaiciuoti kaina, pridedate 15% tarpininkavimo mokesti, siuntimas is JAV i LT 1.4 dol 100g. Atsaukti uzsakymo negalite
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 02 24, 17:29)
Taip, kai gaus prekes, pasvers ir paskaiciuos kiek bus su siuntimu. Galesiu pasakyti bendra suma. Jus galite daug maz pasiskaiciuoti kaina, pridedate 15% tarpininkavimo mokesti, siuntimas is JAV i LT 1.4 dol 100g. Atsaukti uzsakymo negalite

Paskaičiavus, supratau kad apsimoka siųstis prekes, kurios mums netelpa į subtotal sumą. TIiesa, aš ne visokius variantus paskaičiavau. O jei suma didesnė už 22 eur, yra už papildus kokie nors papildomi mokesčiai?
Paskaičiavau tik su nakvišos kapsulėm.
Todėl labai įdomu bus kai parašysite užsakytą krepšelį ir galutinę kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 24 vasario 2017 - 16:40
QUOTE(aijos @ 2017 02 24, 17:29)

Gal rudaplaukė šiauliuose dalintoją turi? Aš per lauretą užsakinėju tom pačiom kainom, bet papildų ir kitokių prekių, kurių yra iherbe pati užsisakydavau iki šiol per tarpininkes nepirkau. Dabar dar turiu užsipirkus papildų, nelabai ir reikia gal iherbas susitvarkys savo siuntimo politiką. Reiktų kad kokį mėnesį niekas nepirktų, gal tada pagalvos, kad gali pirkėjus iš LT prarasti, nes jie pas konkurentus išlakstys.
Atsakyti