Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 24, 08:49)
Būtent. Dvi anketos vienam žmogui tai tiesiog sukčiavimas.
Išvis nesuprantu, kaip tai daugumos laikoma norma. Tai firmos apvaginėjimas, jei siunčia iš abiejų į tuos pačius namus. Galimai tai ir prisidėjo prie sąlygų mūsų šaliai. Manote jie nemato smile.gif jie mato. Bet nutyli. Tik padaro mažiau palankų siuntimą, ten kur tų atvejų daugiau. Mūsų gydytoja yra už probiotikus. Nors yra pagyvenusi, kas iš tokios daktarės keistai nuskambėjo. (Nes tokio tipo gydytojos daznai yra prieš naujoves.) Sakė, kad per žarnyną stiprina imunitetą. Ir galima gerti kol į darželį eis. Vasaros metu tik nėr ko pinigus švaistyti.
O tą patį apie probiotikų naudą kalba šimtai žmonių, po atsiliepimais šalia iherb, ypač vaikiškų, probiotikų. Juk to imuniteto mes ir siekiame dažniausiai ne sau, o savo vaikams. Probiotikus deda ir į papildus, skirtus imunitetui. Kurie geriami ilgai. Kaip tik naujus kelis buvau radusi:
http://www.iherb.com...-Tablets/67305?
http://www.iherb.com...gie-Caps/72620?

Bet nuolat vaikus farsiruodami probiotikais, papildais darote meskos paslauga, nes imunitetas pats savaime nebesugeba kovoti su virusais, bakterijomis. Nustojus vartoti papildus, pradedama sirgti. As esu tos nuomones, kad papildus reikia vartoti tik po ligos, nusilpus organizmui, kad padeti greiciau atsistatyti 4u.gif
Atsakyti
6m. berniukas labai prastai valgo, kas pakeltų apetitą? Prašau, patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 02 24, 11:06)
Bet nuolat vaikus farsiruodami probiotikais, papildais darote meskos paslauga, nes imunitetas pats savaime nebesugeba kovoti su virusais, bakterijomis. Nustojus vartoti papildus, pradedama sirgti. As esu tos nuomones, kad papildus reikia vartoti tik po ligos, nusilpus organizmui, kad padeti greiciau atsistatyti  4u.gif

Būtent. Ir niekaip nesuprantu kodėl iherbui gali kliuti siuntimas dviems žmonėms į tuos pačius namus. Koks skirtumas ar vienam siųsti ar dviems? Koks skirtumas ar rewardsus savo vyrui ar rožės vardui uždirbam. Gi visos puikiai atsimenam kaip ji arėjo į temą kitų narių nuorodas keisdama ir savo kodą įrašydama. Sąžiiningoji atsirado... Ir nuorodas mėto tik tam tikslui, netikiu, kad pati vaikus fatširuoja probiotikais. O dėl grąžinamų siuntinių ar priekaištų dėl apmokestinimo iherbas apsidraudė ryškiai informuodamas, kad gali būti taikomi mokesciai.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 02 24, 10:06)
Bet nuolat vaikus farsiruodami probiotikais, papildais darote meskos paslauga, nes imunitetas pats savaime nebesugeba kovoti su virusais, bakterijomis. Nustojus vartoti papildus, pradedama sirgti. As esu tos nuomones, kad papildus reikia vartoti tik po ligos, nusilpus organizmui, kad padeti greiciau atsistatyti  4u.gif

Tai reikia apsispręsti kas yra "nuolat". Žiemą, ankstyvą pavasarį? Ar ir vasarą, rudenį, kol visi turi gerų daržovių. Mes negyvename saulėtuose kraštuose (ak iš kur Lietuvoje tas masinis vitamino D trūkumas? Tikrai ne iš perteklinių vitaminų smile.gif ) kur geros kokybės vaisiai, lapinės daržovės auga ištisus metus. Probiotikus duoti yra lygiai tas pats, kas vaiką maitinti kimchi, jogurtu kasdien. Ir darant tai, niekas nesakys, kad organizmas nebesugebės kovoti ir bus blogai. https://draxe.com/probiotic-foods/ Vartojame tai, kas padeda. Nustojus ar padarius pertrauką visai nepradeda sirgti. Probiotikai ir vitaminai gaunami su maistu, saulės šviesa. Jei jūs valgote itin gerai, gaunate nepurkštų žalumynų žiemą, raugintas daržoves, jūsų vaikas jogurtą be cukraus kabina šaukštais kasdien, tai tikrai, kam jums tie papildomi vitaminai ar probiotikai. Realybė yra kitokia, nesuvalgo vaikai tokių dalykų užtektinai. Kol nedaviau, nei tų, nei tų, vaikai sirgo daug dažniau. Tad, mano nuomonė kyla iš patirties ir yra kitokia.

Maja Di, jei nori, parašysiu iherbui ir pasteirausiu dėl tamstos atvejo, (viskas temose kaip ant delno), NEsąžiningoji. Ar galima tris accountus turėti? Įdomu ką jie man atsakys. Iherbas, nepriklauso tau, tad nesuvoki ką sapalioji. Yra taisyklės, kurių turime laikytis, jei norime, kad iherbas išvis į Lietuvą siuntimo neuždraustų. Tad sėdėk kaip pelytė po šluota. O šiaip tai man dzin kuo tiki ar netiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 24 vasario 2017 - 11:33
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 24, 10:53)
Ir niekaip nesuprantu kodėl iherbui gali kliuti siuntimas dviems žmonėms į tuos pačius namus. Koks skirtumas ar vienam siųsti ar dviems?

Skirtumas tas, kad tas pats žmogus kelis kartus pasinaudoja pirmo apsipirkimo nuolaida ir visiškai sugriūna Iherb deklaruojama rewards apdovanojimų sistema.
O jau kaip tas nuorodas kelia tai čia nuo pačio žmogaus sąžinės ir nuo mūsų forumo politikos priklauso, kartais jau ir juokas ima kai taip persistengia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 24, 11:00)
Maja Di, jei nori, parašysiu iherbui ir pasteirasiu dėl tamstos atvejo, (viskas temose kaip ant delno),  NEsąžiningoji. Ar galima tris accountus turėti? Įdomu ką jie man atsakys. Iherbas, nepriklauso tau, tad nesuvoki ką sapalioji. Yra taisyklės, kurių turime laikytis, jei norime, kad iherbas išvis į Lietuvą siuntimo neuždraustų. Tad sėdėk kaip pelytė po šluota.

Čia pritariu. Sąžinės ir sveiko proto reikia turėti. Tai kiek man accountų reiktų? Aš perku tėvams, vyrui, vaikams perku, gyvūnams, draugams kai kuriems. Būtent aš perku, o ne jie patys, pasinaudoję mano koduku. Perku iš savo pinigų ir savo accounto, o man po to atiduoda grynais.
Tai tokios "gudruolės" ko neapmokina savo giminių, vyrų? Tegu jie sau perkasi po jų koduku ką nori. Bet ne, perka pačios, apmoka pačios, tik netingi jungtis vis prie naujų accountų. Ir tokios dar labai dažnai tokias gerietes vaidina forumuose ir prie kitų kabinėjasi, neva kiti negeri ir nepozityvūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 24, 10:44)
Dėl plaučių ligų da rir Lobelia pasidomėkit
http://www.iherb.com...0-Capsules/1910
būtinai po 2 kapsules imt, nes kitaip nesijaus poveikis.
Tokio amžiaus mamai, su tiek bėdų reiktų po daug visko vartoti, kaip minimum kokios viso 6 kapsulės visko per dieną. Plius reiktų gero multivit+mineral komplekso atsistatymui, palaikymui formos.

Ačiū labai, pasidomėsiu 4u.gif

Ačiū ir ivetacom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 24, 12:07)
Skirtumas tas, kad tas pats žmogus kelis kartus pasinaudoja pirmo apsipirkimo nuolaida ir visiškai sugriūna Iherb deklaruojama rewards apdovanojimų sistema.
O jau kaip tas nuorodas kelia tai čia nuo pačio žmogaus sąžinės ir nuo mūsų forumo politikos priklauso, kartais jau ir juokas ima kai taip persistengia smile.gif

Tai pirmą kartą taip, bet paskui koks skirtumas, mano vyras net kitu adresu paima. Nei pavardė , kaip žinom lietuviškos atrodo visai skirtingai, nei vardas nei kortelė ne ta pati. O dabar ar beduoda rewardsus už pirmą apsipirkimą? Taip kad problemos čia nematau dėl ko galėtų siųst į LT pigiai... nebent rožė už dyką apsipirkinėja, t.y. vien už rewardsus, tiek nuorodų naivuoliams dėdama.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 24, 12:02)
Tai pirmą kartą taip, bet paskui koks skirtumas, mano vyras net kitu adresu paima. Nei pavardė , kaip žinom lietuviškos atrodo visai skirtingai, nei vardas nei kortelė ne ta pati. O dabar ar beduoda rewardsus už pirmą apsipirkimą? Taip kad problemos čia nematau dėl ko galėtų siųst į LT pigiai... nebent rožė už dyką apsipirkinėja, t.y. vien už rewardsus, tiek nuorodų naivuoliams dėdama.

Net nezinojau, kad uz nuorodas rewardsus duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 24, 12:02)

Aha. Aš dar iherb bendradarbė esu. Tad pakontaktuosime dėl tavęs, kai iherbas parašys man dėl prekių, kurioms siuntimą mažina.
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2017 02 24, 12:17)
Net nezinojau, kad uz nuorodas rewardsus duoda smile.gif

Dar ne to "sužinosit" ilgiau čia pabuvus.
Papildyta:
QUOTE(LabaiTyli @ 2017 02 24, 10:51)
6m. berniukas labai prastai valgo, kas pakeltų apetitą? Prašau, patarkit  4u.gif

Vitaminas c net gali padėti, taip pat probiotikai. Rauginti kopūstai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 24 vasario 2017 - 13:05
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 24, 12:36)
Aha. Aš dar iherb bendradarbė esu. Tad pakontaktuosime dėl tavęs, kai iherbas parašys man dėl prekių, kurioms siuntimą mažina.
Papildyta:

Dar ne to sužinosit ilgiau čia pabuvus.

Matyt, kad bendradarbe, jeigu rupinates kitais pirkejais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 02 24, 13:38)
Matyt, kad bendradarbe, jeigu rupinates kitais pirkejais  hihihi.gif

Nu jo. Rūpinasi kaip prikišt nereikalingų papildų sverimiems vaikams. Saviems gi nešeria, esu tuo tikra, šitiek nuorodų keliant po buteliuką kasdien reikėtų išgerti. Ai tiesa dėl pardavinėjimo kitiems kas čia gyriasi kad pardavinėja, gal vmi reiktų pasidomėt kaip nelegaliu verslu ir dar priedo prekyba ne es prekėmis... taip kad sąžiningoms gal patylėti reiktų.... atsipraśau už klaidas iš telefono rašau, kompas užlužo ir vyras savo issivežęs.
Atsakyti