Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 22, 19:10)
Susikroviau dar vieną krepšelį. Su probiotikais, kol nuolaida. Irgi su nemokamu siuntimu - 00,00.
http://www.iherb.com...3..._NUR-00106
Kiba padėkos laiškus iherbui reikia rašyt. Net saldainiai tilpo.  biggrin.gif Rimtai, man patinka.
Kas dėl kordycepso klausė, šiam kordycepsui taiko nuolaidą šiuo metu. Ir siuntimas dabar jam normalus.: http://www.iherb.com...lantcaps/50034?
Pati prieš kiek laiko šitą pirkau: http://www.iherb.com...Veggie-Caps/10? Gavosi su 00. Bet aš priderinau dar visko tame krepšelyje.

Nematau kuo čia džiaugtis, kai vis imate kažkokias brangias nesąmonytes kaip žuvų taukai po 10 kapsulių smile.gif
Aš kai imu tik tai, ką ir anksčiau imdavau, be visokių nesąmonyčių, o tik išskirtinai reikalingus ir neužlaužtomis kainomis, tai vos į 4 USD įtelpu ir tai, gero muilo jau nenupirksiu, nes siuntimas minimum 7 USD ir t.t. O kartais ir brangesnį produktą reikia imti, nes pvz. Now foods, kur miligramų daugiau, kapsulių ant kokių 20 daugiau, jau siuntimas nesusvietnas
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 02 22, 20:55)
Kazkaip neeina pacituoti posto del magnio...
Man magnio miltukus skyre, kai buvo gresiantys. Bet liepe nepersistengti, nes magnis stiprina gimda, tai galima sustiprinti tiek, kad per pati gimdyma bus riesta. Na cia is mano praktikos.

Būnant nėščiai, gerčiau, verčiau, tokį magnį, kurį skiria gydytojas. Taip pat konsultuotis geriau su juo, kad rūšį parinktų. O tai dar kas atsitiks, paskui jums sakys, kad skyrėtės sau savavališkai. Parodyti gydytojui galima ir iherb puslapio pasirinkimą. Klausti. Nėščiosioms skiria magnio citratą. Teko susidurti su skirtingais gydytojais. Ir sakė, nepirkti tokio, kur sudėtyje calcis, cinkas ar kiti priedai. (Nes visada klausiu jų kodėl tą, kodėl aną.) Su jais magnio organizmas įsisavina mažiau. Yra iherbe citratas, man jis patiko. Bet klauskite daktaro.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 22, 21:00)
Nematau kuo čia džiaugtis, kai vis imate kažkokias brangias nesąmonytes kaip žuvų taukai po 10 kapsulių smile.gif
Aš kai imu tik tai, ką ir anksčiau imdavau, be visokių nesąmonyčių, o tik išskirtinai reikalingus ir neužlaužtomis kainomis, tai vos į 4 USD įtelpu ir tai, gero muilo jau nenupirksiu, nes siuntimas minimum 7 USD ir t.t. O kartais ir brangesnį produktą reikia imti, nes pvz. Now foods, kur miligramų daugiau, kapsulių ant kokių 20 daugiau, jau siuntimas nesusvietnas

O kam muilą privalomai iherbe pirkti? Pirkau ir jo. Bet jau tikrai ne retenybė. Žuvų taukai tie geri. Tušas taipogi mano baigiasi. Tai koks skirtumas, ar Šiaulių Akropolyje pirkti, ar kad paštu atsiųstų. Paziurekite tušų kainas Douglas biggrin.gif Taukų kainas pagal sudėtį. Na ir probiotikų Lietuvoje, panagrinėjus. Pas mus tokios, nes ir rinka mažesnė. Maža šalelė. Tai man į naudą išeina tas nemokamas. Dažniausiai perku papildus. Jiems daugeliui nėra jau toks net kaip anksčiau. Mokėdavau ir 4, ir 6 eurus. Daugelį dabar siunčia už 2.85. Už 1.90. Kiti liko apie 3.85. Kai kas pabrango, kai kas atpigo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 22 vasario 2017 - 21:46
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 22, 21:09)
O kam muilą privalomai iherbe pirkti? Pirkau ir jo. Bet jau tikrai ne retenybė. Žuvų taukai tie geri. Tušas taipogi mano baigiasi. Tai koks skirtumas, ar Šiaulių Akropolyje pirkti, ar kad paštu atsiųstų. Paziurekite tušų kainas Douglas biggrin.gif Taukų kainas pagal sudėtį. Na ir probiotikų Lietuvoje, panagrinėjus. Pas mus tokios, nes ir rinka mažesnė. Maža šalelė. Tai man į naudą išeina tas nemokamas. Dažniausiai perku papildus. Jiems daugeliui nėra jau toks net kaip anksčiau. Mokėdavau ir 4, ir 6 eurus. Daugelį dabar siunčia už 2.85. Už 1.90. Kiti liko apie 3.85. Kai kas pabrango, kai kas atpigo.

Matomai kitokius papildus perkamės. Aš to atsiprašau - brudo smile.gif žuvų taukų neperku. Norint sveikesnės jūros produkcijos, tam yra dumbliai, "kopūstai" ax.gif
Probiotikų naudos nesu pastebėjusi, daug geriau šiaip kompleksai žarnynui, kepenims. Na bet čia gal kaip kam.
Kad nemačiau geresnio muilo nei iherb už tokią kainą. Žinau kad ir Lietuvoje gamina rankų darbo, bet nepalyginsi su iherbo. Čia pagaili tų ingredientų, mažiau jų deda, nes juk čia jų nėra, viską siunčiasi, tai ir mažiau, ir brangiau. Ir tas muilas "skystesnis", daug greičiau išsibaigia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 22 vasario 2017 - 22:54
QUOTE(nieko_sau @ 2017 02 22, 20:20)
Papildoma nuolaida vit. D Extra 10% off the entire selection of Vitamin D products!

ar geria jį profilaktiškai? be tyrimų  ax.gif

Man gydytoja rekomendavo profilaktiškai gerti po 1000IU parai, mano vienuolikmečiams dvyniams po 800IU, nes mes Lietuvoje mažai gaunam saulės 4u.gif Sake, kad tokią dozę drąsiai galima gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 22 vasario 2017 - 23:03
QUOTE(Jolancike @ 2017 02 23, 00:58)
Man gydytoja rekomendavo profilaktiškai gerti po 1000IU parai, mano vienuolikmečiams dvyniams po 800IU, nes mes Lietuvoje mažai gaunam saulės  4u.gif Sake, kad tokią dozę drąsiai galima gerti.

reik turbut ax.gif kokie geri išbandyti?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 02 22, 23:36)
reik turbut  ax.gif kokie geri išbandyti?

Aš šituos siunčiausi sausio mėnesį, kaina buvo 5,45 Eur. Mum ilgam užteks, aš geriu kas penkios dienos (kad nepamirščiau mėnesio 5,10, 15, 20 ir t.t.), o vaikam duodu sekmadieniais biggrin.gif
http://www.iherb.com...-Softgels/70317
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 02 23, 01:51)
Aš šituos siunčiausi sausio mėnesį, kaina buvo 5,45 Eur. Mum ilgam užteks, aš geriu kas penkios dienos (kad nepamirščiau mėnesio 5,10, 15, 20 ir t.t.), o vaikam duodu sekmadieniais biggrin.gif
http://www.iherb.com...-Softgels/70317

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 02 22, 23:58)
Man gydytoja rekomendavo profilaktiškai gerti po 1000IU parai, mano vienuolikmečiams dvyniams po 800IU, nes mes Lietuvoje mažai gaunam saulės  4u.gif Sake, kad tokią dozę drąsiai galima gerti.

Aš taip pat pasimetusi dėl vit. D dozavimo trylikametei dukrai.. pagal kraujo tyrimą nustatė didelį vit d trūkumą ir rekomendavo gerti vaikišką aliejinį vit d po 5 lašiukus. Kažkaip keista, kad vaikišką gal jis lengviau pasisavina? Idomu ... ax.gif
Atsakyti
As kuriam laikui spjoviau i iherb ir apsipirkau vitacoste su 20% nuolaida per tarpininkes. Kazkokia nesamone tame iherbe delioti ivairius variantus, kai man reikia konkretaus papildo, o ne to, kurio siuntimas pigesnis. Kai skubiai reikejo vaikams probiotiku, pirkau ir su 5 eur siuntimu, nes jokios kombinacijos su reikiamomis prekemis nesuveike. Cia reikia buti maniakei, kad per dienas sedeti iherbe ir ieskoti prekiu su nemokamu siuntimu
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 02 22, 21:33)

Papildyta:

Taip.

Ačiū. Kaip manote, ar juos galima kartu gerti, ar reikėtų pertrauką tarp gėrimų padaryti?
Papildyta:
QUOTE(valyte_7 @ 2017 02 22, 21:55)
Kazkaip neeina pacituoti posto del magnio...
Man magnio miltukus skyre, kai buvo gresiantys. Bet liepe nepersistengti, nes magnis stiprina gimda, tai galima sustiprinti tiek, kad per pati gimdyma bus riesta. Na cia is mano praktikos.

Taip, turiu gresiantį.. ir didelę hematomą. Dėl to ir rekomendavo pagerti magnio. O Jums gal sakė kiek laiko gerti?
Ačiū už perspėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 22, 22:52)
Matomai kitokius papildus perkamės. Aš to atsiprašau - brudo smile.gif žuvų taukų neperku. Norint sveikesnės jūros produkcijos, tam yra dumbliai, "kopūstai" ax.gif
Probiotikų naudos nesu pastebėjusi, daug geriau šiaip kompleksai žarnynui, kepenims. Na bet čia gal kaip kam.
Kad nemačiau geresnio muilo nei iherb už tokią kainą. Žinau kad ir Lietuvoje gamina rankų darbo, bet nepalyginsi su iherbo. Čia pagaili tų ingredientų, mažiau jų deda, nes juk čia jų nėra, viską siunčiasi, tai ir mažiau, ir brangiau. Ir tas muilas "skystesnis", daug greičiau išsibaigia.

Tu vegane, tai tau kitaip. Aš visko užsakau. Ir dumblių turiu, ir žuvų taukų. Probiotikai mūsų vaikams tai labai gerai, pastebėjau, kad ėmė nesirgti. Ir pati pagerčiau. Aišku sunkių prekių siuntimas pabrango. Bet aš randu alternatyvų kol kas. Didelis pasirinkimas. Dumblių didelį butelį esu pirkus prieš reformą. Kokiems 4 metams užteks, bet tai didelei bankei rasčiau alternatyvų.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 23, 09:16)
Tu vegane, tai tau kitaip. Aš visko užsakau. Ir dumblių turiu, ir žuvų taukų. Probiotikai mūsų vaikams tai labai gerai, pastebėjau, kad ėmė nesirgti. Ir pati pagerčiau. Aišku sunkių prekių siuntimas pabrango. Bet aš randu alternatyvų kol kas. Didelis pasirinkimas. Dumblių didelį butelį esu pirkus prieš reformą. Kokiems 4 metams užteks, bet tai didelei bankei rasčiau alternatyvų.

bet ir veganizmas čia ne prie ko. Mano mama, kai būdavo maža, tėvas jai pirkdavo, tai visiškai kitoks skonis, kvapas būdavo ir visa kita. Nes anksčiau tikrai buvo natūralūs, nemokėjo niekas tais gūdžiais laikais pridėti kažko neaiškaus, dezodoruoti ar pan. O dabar tose kapsulėse tikrai ten nieko natūralaus ir tikro. Žolės ir liko žolėmis, nesvarbu, kad kapsulėje, bet tik ne taukai.
Atsakyti