Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Kas nematėte, šiuo metu iherbe atsirado gerųjų bakterijų formulė, skirta specialiai vaikų imunitetui:
http://www.iherb.com...-60-Veggie-Caps Dėl kvėpavimo takų ligų. Bent jau taip pavadinti biggrin.gif Matyt pamatė, kad daugelis tėvų probiotikus perka būtent dėl šios priežasties. Sukūrė produktą. Siuntimo kaina tik 2,86 Eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 21 vasario 2017 - 15:15
Kai kuriuos Neutrogenos produktus (gal daugiau dekoratyvine kosmetika) siuncia uz normalia kaina -2.86 eur. http://www.iherb.com...ls?rcode=QNL824.
Atsakyti
Sios Tony-Moly-I-m-Real-Mask kaukes labai sauniai sumazina siuntima (joms dabar -10%) !!! Net ir mano megstamiems dazams, siuntimas 0.95 eur,o vienus atsisiusti kainuotu 6.68 eur blink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 02 19, 12:34)

Mazina siuntima ir kainuoja iki 10 euru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 21 vasario 2017 - 15:40
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 02 21, 15:39)
Sios Tony-Moly-I-m-Real-Mask kaukes labai sauniai sumazina siuntima (joms dabar -10%) !!! Net ir mano megstamiems dazams, siuntimas 0.95 eur,o vienus atsisiusti kainuotu  6.68 eur blink.gif  4u.gif

Kas iš to, kad kažkiek sumažina, kai pačių kaukių kaina užkelta blink.gif Dar vis tikiuosi, kad kažką išmes už kokius 3-4 eurus, kad siuntimą ženkliai sumažintų ax.gif
Atsakyti
PAPILDAI kurių siuntimas kainuoja nuo 0 iki 2,86 eur. Kiti dar ir siuntimą mažina.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 21, 16:05)
Kas iš to, kad kažkiek sumažina, kai pačių kaukių kaina užkelta   blink.gif  Dar vis tikiuosi, kad kažką išmes už kokius 3-4 eurus, kad siuntimą ženkliai sumažintų  ax.gif

taip, as irgi labai tikiuosi, antraip neapsimokes siustis.. Net herbatint dazams siuntimo kaina uzkele, buvo virs 5 e, dabar jau virs 6 blink.gif
arba jei nereikia tu papildu, kam juos pirkti? o dar kai uzima puse krepselio blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 21 vasario 2017 - 16:26
O pas mane papildai visą krepšelį dažniausiai sudaro. Ir nematau tame kažko keisto. O jeigu ieškant reikalingo papildo randu tinkamą su nemokamu ar pigiu siuntimu, tai taip pat nematau nieko blogo jei perku tokį.
Man labiau keista gal pirkti lūpų dažus. Juk spalvos jų nesimato per PC kokia yra tikrovėje. Bet perka merginos. Joms tai tinka. Tai nematau reikalo kritikuoti jų. Kaip viena narė čia vis kritikuoja krepšelius pilnus papildų.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 21, 17:05)
Kas iš to, kad kažkiek sumažina, kai pačių kaukių kaina užkelta  blink.gif  Dar vis tikiuosi, kad kažką išmes už kokius 3-4 eurus, kad siuntimą ženkliai sumažintų  ax.gif

Aš tai irgi sustojau, laukiu kol sutvarkys siuntimą. Nesąmonė kažkokia pirkti produktą, kuris sumažina siuntimo kainą, kai kitas toks pat produktas ženkliai pigiau kainuoja. Arba prisipirkti to ko nenaudosi arba gal dovanoms biggrin.gif . Dar kai nulinis siuntimas buvo, tai pasiskaičiuoji, kad tas daiktas, kurį nežinai ar panaudosi atsiminusuoja iš siuntimo. O dabar pirkti kažką kas brangiau, kad sumažinti siuntimo kainą, nu nelogiška....
Atsakyti

Aš irgi nematau pačio būtiniausio reikalo dažnai pirkti kažkokį šampūną, panašios sudėties kaip gali rasti pavyzdžiui Uoga uoga įmonės, artimiausioje Rimi. Grožis ir sveikata kyla daugiausiai ir taip iš vidaus. Perku tai, kieno kaina čia nenormali. Neseniai buvau vaistinėj. Pamačiau kokios kainos čia. Vaistų, vitaminų. O iherb tikrai pamažina nedarbo dienų skaičių mano šeimai. Ir mokyklos nelankadienių. Tad prioritetai yra papildams, sveikatos priemonėms. Geriau dėsiu žuvų taukus dėl kainos pamazinimo, negu rankų kremą, balzamą. Tokiems reikalams, vietoje rankų kremų, balzamų lūpoms dažniausiai naudoju specialius taukus, aliejus, kurie yra 'multi purpose' daugiatiksliai, kaip amerikiečiai sako. Čia metu nebent dovanoms. Labai retai sau. Na, o sietelis tas tikrai puikus, kur visos pabandeme. Smulkios geros skylutės. Gal tiks ir kavai.
Atsakyti
Tikrai kainos pas mus baisios. Nesenai skubiai reikėjo nupirkti gerųjų bakterijų. Tai vaistinėje sumokėjau beveik 7 eur už 10 !!! kapsulių. Baisu buvo tokią kainą mokėti. Tai geriau iš iherb parsisiųsiu ir turėsiu atsargoje reikalingų papildų. Kad reikalui esant nereiktų pas mūsų monopolininkus lėkti ir mokėti kelis kartus brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 02 21, 17:04)
Tikrai kainos pas mus baisios. Nesenai skubiai reikėjo nupirkti gerųjų bakterijų. Tai vaistinėje sumokėjau beveik 7 eur už 10 !!! kapsulių. Baisu buvo tokią kainą mokėti. Tai geriau iš iherb parsisiųsiu ir turėsiu atsargoje reikalingų papildų. Kad reikalui esant nereiktų pas mūsų monopolininkus lėkti ir mokėti kelis kartus brangiau.

Tai jo, kai prireikia vaistinės, akys atsiveria ką ir kur pirkti. Sveikata brangiausias turtas. Čia mūsų prekijai ir plėšia. O ką daryti žmogui, pagyvenusiems ypač žmonėms, kurie nežino "to interneto prekybų". Pirks čia.
Atsakyti
Man įsidėjus prekę rodo prie kainos tokį užrašą. Siųstis ar sulaikys?

WE SHIP FROM THE U.S.A
Additional Customs Duties, Taxes, and Fees may apply. These fees are separate from the Order Total and will be billed directly from carrier.

More Details
Atsakyti