Man taip pat neleidžia, nors visada pirkau su Swedbank kortele
Tai kur čia dabar ieškoti problemos? Dar neseniai siuntinį gavau, prieš kokias 2,5 savaitės, o dabar na niekaip. Ir ta pastaba taip trumpam iššoka, net printscreeną spėt padaryt neišeina. Kad būtų kokia išsamesnė info, kad nebesiunčia į Europą ar panašiai.
Man rodos swedbank nepraeina. Bandykit kito banko kortelę. Gal turit? Kaip minėjau man su swedbank nepavyko o šiaulių banko korta puikiai praėjo
Pas mane banke viskas gerai, bet irgi Swedbankas. Vakar netgi skambinau, iš jų pusės viskas tvarkoj, sako. Kito banko kortos neturiu. Bet pats faktas, jei ne man vienai taip, kad šiame banke kažkokių trikčių yra.
Va ir aš po ilgos pertraukos atėjau čia teisynės ieškoti, kodėl savaitgalį mano Swedbanko kortelė nepraėjo. Teko pirkti su vyro Luminor. Pasirodo ne man vienai TAIP
-----
Šiandien susisiekiau su Swedbank'u - tai matomai jie įvedę padidintą saugumą...
Jie pakomentavo man taip, kad PARDAVĖJAs turėjo man į telefono programėlę atsiųsti kodą Pin patvirtinimui (taip kaip vyksta pirkimas LT el parduotuvėse...)..
O Iherbas taip nedaro - tiesiog - suvedus koretles duomenis ir patvirtinus užsakymą, pinigai iš karto nuskaičiuojami nuo kortelės sąskaitos be jokių PIN...
Papildyta:
Taip būdavo seniau.... dabar taip nebėra.
- Swedabnk atstovės atsakymas.
-----
Šiandien susisiekiau su Swedbank'u - tai matomai jie įvedę padidintą saugumą...
Jie pakomentavo man taip, kad PARDAVĖJAs turėjo man į telefono programėlę atsiųsti kodą Pin patvirtinimui (taip kaip vyksta pirkimas LT el parduotuvėse...)..
O Iherbas taip nedaro - tiesiog - suvedus koretles duomenis ir patvirtinus užsakymą, pinigai iš karto nuskaičiuojami nuo kortelės sąskaitos be jokių PIN...
Papildyta:
Taip būdavo seniau.... dabar taip nebėra.
- Swedabnk atstovės atsakymas.
o tai Paypalu pirkti negalite? Užsiregistruokite ir bus patogu. Nebent ir tai nepraeis
https://www.iherb.co...17&pcode=25BF23
galioja iki 11. 25 d. vakaro.
Nustatymuose galima užsidėt papildomo security code nustatymą, bet ir anas negelbėja. Užsilnisau ir užmokėjau per paypal.
Šnd parašė client service, tai ryt atsakysiu, jog jų pasiūlyti būdai neveikia. Bet manau, kad čia ne jų, o mūsų swedbankio problema.
ką tik nusipirkau su atnaujinta SEB kortele, suvedžiau iš naujo visus duomenis, viskas pavyko.
Šiaip aš žinau truputį vidines bankų sistemas ir jų darbuotojus ir kiek ten klaidų jose būna, tai nesistebiu žinokit. Labiau net stebiuosi, kai viskas gerai veikia
Sveikos, man swedbank kortelė irgi neveikė, bet puikiai veikė Google pay.
https://www.iherb.co...17&pcode=22CM23
galioja iki lapkričio 29 d. vakaro.