Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 12, 19:10)
Čia smile.gif Jo, paskutinį kartą gana daug sumokėjau. 24 dolerius kažkur su mokesčiais. Be tai pagal anksčiau būtų 3 siuntiniai iki 22 eurų. Tai vieno siuntimas gaunasi apie 8. O pameni laikus, kai mokėdavom ir po 6 dolerius už siuntimą? Kažkada gal ir 8 buvo vienu metu.
Pirkausi gerą vitamino E serumą, gerą kremą su spalva, natūralų lūpų blizgį, kuris kaip lūpdažis, gerą vitaminą D3. Kaip ir apsimoka. Čia tokių geresnių prekių kainos irgi labai išpūstos.

Laba diena, jūsų info itin vertinu, tai prašyčiau pasidalinti kuris kremukas su spalva ir blizgis. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2021 10 13, 10:55)
Laba diena, jūsų info itin vertinu, tai prašyčiau pasidalinti kuris kremukas su spalva ir blizgis. Ačiū 4u.gif

Sveiki, štai visas krepšelis https://iherb.co/qi5hLt7 smile.gif
Nelabai sėkmingas, nes siuntimas neišėjo pigus. Nemokamą pavyksta susidėti tuo atveju, jei dominuoja papildai. Bet man patinka iherb prekių įvairovė. Čia vienoje vietoje yra viskas, ko reikia. Lietuvos parduotuvėse gali nutikti taip, kad kremas bus vienoje, norimas blizgis kitoje tai irgi nieko gero nei laiko atžvilgiu prisiregistruojant vis skirtingose, nei siuntimo kainų atžvilgiu, nes kiekvienoje teks mokėti
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2021 10 13, 08:34)
Iki 150e jokiu papildomu mokesciu moketi nereikia? Viski mokesciai itraukti i siuntimo kaina? Ar dar reiks kazka moketi?

nieko nebereikės, viskas sumokama per DPD iherbo sistemoje jau. Jie išskiria kuri kaina siuntimo, o kuri privalomi mokesčiai. Galima pasižaisti su krepšiu. Pvz. reikia kokio vitamino D. Tai vienos firmos įsidėjus siuntimas gali būti 2 doleriais pamažintas nei kitos įsidėjus.
Atsakyti
Gal galite patarti papildus aukstam cholesteroliui mazinti
Atsakyti
Nerealus pasiūlymas už 10$ Natural Factors, All-In-One Immunity Startup Kit, 4 Piece Kit https://iherb.co/t63C5VU
Atsakyti
Ar šį esat bandę? Kuom jis ypatingas?
Reikia kad oda neblizgėtų užsitepus ir kad nebūtų kaip kaukė. Lengvo norisi smile.gif

https://www.iherb.co...-oz-58-ml/56224
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuxis: 15 spalio 2021 - 08:46
QUOTE(ramuxis @ 2021 10 15, 09:46)
Ar šį esat bandę? Kuom jis ypatingas?
Reikia kad oda neblizgėtų užsitepus ir kad nebūtų kaip kaukė. Lengvo norisi smile.gif

https://www.iherb.co...-oz-58-ml/56224

Kaip tik bandau. Kol kas puikus. Mano veido oda gana jautri, sausoka, nes buvo laikas, kai jos visai netausojau. Eksperimentuodavau ypač Aroma Zone atradusi. Nes ten pigiai gaunasi ir visokių kultinių priemonių dauuug. Bet tada ir kyla pavojus perdozuoti. Tai dabar atstatinėju odą ir kalu sau: less is more mirksiukas.gif Kai užsitepu iš pradžių, tai taip, kaip kaukė atrodo, bet kai įsigeria, tai nuostabiai man. Mimikos raukšlytes visas slepia ne taip kaip kitos, kurios išryškina net. Veidas visą dieną pamaitintas, dėl blizga ar ne, sunku pasakyti, šiaip aš tą mėgstu, man gražu, gyvumas veide. Ir kai pradėjau naudoti aną savaitę, mažai save veidrody mačiau, nes visas dienas ant kojų laksčiau, atostogose gamtoje buvau biggrin.gif Bet nuotraukose tai viskas man gražu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Ar kam nors buvo, kad DHL atsiuntė laišką, jog reikia išmuitinti iherb siuntinį? Kaip suprantu, iherb parduotuvė sumoka mokesčius iki 150 eur? Mano pirkinys už 83 eur, bet su mokesčiais ir siuntimu viso 105 eur. DHL perdavė išmuitinimą Translaineriui. Kas bus toliau? Tikiuosi nereikės mokėti jokių mokesčių unsure.gif
Atsakyti
Seniai buvau bepirkusi Iherb, bet prireikš krilio kapsulių, nusipirkau, atkeliavo per porą dienų. Apsidžiaugiau, užsakiau dar mamai ir dukrai ir dabar pakibau su mokesčiai, kurių nesuprantu. Prieš pirkdama čia skaitinėjau, kad laisvai galima be mokesčiu nusipirkti iki 150 eur. Paklausiau iherb kodėl mano siuntą reikia išmuitinti, atsakė štai ką:

International online orders are subject to the customs duties and taxes of your country.
We try to let you know about these fees during the checkout process.
We understand that customs and duties can be confusing for new customers. As a courtesy, we’d like to submit a refund request for the customs fees or order amount - whichever is less.
To get started, please send us a copy of the receipt after your package is delivered to you.
Sincerely,

Andrea.
Your iHerb Team

Ar aš kažkur susimoviau, kažko neperskaičiau iki galo? Bet merginos čia rašė, kad viskas atkeliauja be mokesčių?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2021 10 19, 23:30)
Seniai buvau bepirkusi Iherb, bet prireikš krilio kapsulių, nusipirkau, atkeliavo per porą dienų. Apsidžiaugiau, užsakiau dar mamai ir dukrai ir dabar pakibau su mokesčiai, kurių nesuprantu. Prieš pirkdama čia skaitinėjau, kad laisvai galima be mokesčiu nusipirkti iki 150 eur. Paklausiau iherb kodėl mano siuntą reikia išmuitinti, atsakė štai ką:

International online orders are subject to the customs duties and taxes of your country.
We try to let you know about these fees during the checkout process.
We understand that customs and duties can be confusing for new customers. As a courtesy, we’d like to submit a refund request for the customs fees or order amount - whichever is less.
To get started, please send us a copy of the receipt after your package is delivered to you.
Sincerely,

Andrea.
Your iHerb Team
Ar aš kažkur susimoviau, kažko neperskaičiau iki galo? Bet merginos čia rašė, kad viskas atkeliauja be mokesčių?

Kažkas rašė, kad buvo taip, nors tikrai jokių papildomų mokesčių neturi būti, atsieit DHL grybauja. kaip supratau iherb jums atlygins tą sumą kur sumokėsit DHL.
Atsakyti
-20% Common Cold & Flu galioja 10.20 -10.27
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2021 10 19, 22:30)

Mes perkam per DPD, o ne DHL. Gal DHL pagrybauja? Todėl iherb ir nori jums atlyginti
Atsakyti

Labas vakaras. Ar kam nors buvo, kad DHL atsiuntė laišką, jog reikia išmuitinti iherb siuntinį? Kaip suprantu, iherb parduotuvė sumoka mokesčius iki 150 eur? Mano pirkinys už 83 eur, bet su mokesčiais ir siuntimu viso 105 eur. DHL perdavė išmuitinimą Translaineriui. Kas bus toliau? Tikiuosi nereikės mokėti jokių mokesčių unsure.gif

Sveiki, man buvo taip, kad DHL sakė, kad reikės sumokėti už išmuitinimą. Atsiuntė formas, liepė patvirtinti, kad sutinku, nes kitaip grąžins siuntinį. 

Aš susisiekiau su iherb, jie patvirtino, kad mokesčiai jau yra sumokėti ir jeigu DHL paprašys sumokėti, grąžins man. 

Viskas baigėsi tuo, kad siuntinį atvežė namo, sumokėti neprašė. 

Atsakyti