Siunčiau ir taip ir taip, nieko nereikėjo deklaruoti, tiesiog atveže namo ir tiek.
Supratau. Ačiū.
Susisieksiu su Iherb, sakė, kad karts nuo karto DHL grybauja ir pažadėjo man atlyginti papildomas išlaidas
Sveikos, ar teko kam nepriimti siuntos? Jei ją grąžina iherbui ar grąžina pinigus už prekes? Siunčiausi per DHL už 150,40 su mokesčiais, reikėjo deklaruoti siuntinį. Jį deklaruoti gali tik vežėjas (nes jis gauna kažkokį kodą) , kadangi PVM sumokėjau pardavėjui. Bet 1 prekė turi alkoholio, todėl prisideda akcizas, dėl to man vėl priskaičiavo PVM, tai viso turiu sumokėti DHL 85,82€. Kosmosas 😬
Po ilgesnio laiko apsipirkau iherb, labai patenkinta, nes pagaliau nereikia kraut jokių nereikalingų prekių siuntimui mažinti, man išėjo nemokamas, nusipirkai vieną kartą už daugiau ir ramu 🙂 tiesa, nesupratau, kodėl kai kurių prekių nesiunčia per dpd. Ar yra koks sąrašas?
Pagaliau -25% viskam su kodu IHERB25 https://iherb.co/4DD9f8r6
09.29 (20.00) - 10.01
Už kokią sumą pirkote, kokį siuntimo būdą rinkotės? Aš kol kas neužsakinėju nuo liepos 1 d.
Pirkau už 75 eur, siunčiausi per dpd. Išėjo nemokamas, tiesa, galiu pasakyt, kad su vienais c vitaminais krepšelis buvo nemokamas, su kitais mokamas. Šiaip būčiau ir sumokėjus, nedaug ten buvo priskaičiavę, nekeičiau pagal krepšelį, keičiau iš 1000 mg į 500 mg ir tik tada pamačiau, kad siuntimas nemokamas, tai ir likau nesupratus, dėl ko tiksliai. Ir dar kažko per dpd nesiuntė. Iš esmės tikrai geriau nei kad dėliot tuos krepšus kaip anksčiau, kad ir į 22 eur tilptų, ir siuntimas baisiai neišbrangtų.