Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Maja Di @ 2017 02 17, 23:10)
Svarbu kita kortelė ir kitas el paštas. Galit naudoti ir rewardsus gauti, svarbu atsistokit ant nuorodos (kurias gaunat kai užsakot) ir kad jūsų kodas nuorodoj būtų.  Kai iš vyro accounto pirksit įkris rewardsai į jūsų accountą ir atvirkščiai 4u.gif . Svarbu paskutinį kartą ant savos nuorodos su savu kodu atsistoti, o ne ant tos kur čia dedama.

Nebutina nuorodomis, galima įrašyti rewardsų kodą į ta laukelį, kur paprastus kodus. Į tą patį laukelį priima ir rewardsam ir nuolaidom. Aš telefonu naudojuos programėle iherb, tai ten rašo kokius kodus panaudos to apsipirkimo metu ir kam rewardsai nueis.
Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 17, 23:16)
Neužklius. Bet vieną narė taip darydama buvo atsekta. 2 accountai pagal jų taisykles tam pačiam žmogui ar adresui draudžiami. Nedaryčiau taip. Buvau sukūrusi antrą, ištryniau.

Turiu du ir su ta pačia kortele atsiskaitinėju ir rewardsai eina vienas kitam. Antras mėnuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 17 vasario 2017 - 22:17
QUOTE(Agatka @ 2017 02 17, 23:19)
Nebutina nuorodomis, galima įrašyti rewardsų kodą į ta laukelį, kur paprastus kodus. Į tą patį laukelį priima ir rewardsam ir nuolaidom. Aš telefonu naudojuos programėle iherb, tai ten rašo kokius kodus panaudos to apsipirkimo metu ir kam rewardsai nueis.
Papildyta:

Turiu du ir su ta pačia kortele atsiskaitinėju ir rewardsai eina vienas kitam. Antras mėnuo.

Aš taip darau gal 5 metai, niekam nekliuna, bet atsiskaitinėju skirtingom kortelėm savo ir vyro vardu. Dar kartą kai naują kortelę pasiimiau sųnaus vardu pirkau.
Rewardsų kodo neleidžia rašyti į laukelį kai jau įrašyta save 2017, pakanka užlipti ant savos nuorodos.
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2017 02 17, 22:19)

Galima du kodus įrašyti?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 02 17, 23:47)
Galima du kodus įrašyti?

Vieną nuolaidos kodą, o kitą rewardsų. Naudojantis programėle puikiai matosi, kad priima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 17, 22:33)
Aš taip darau gal 5 metai, niekam nekliuna, bet atsiskaitinėju skirtingom kortelėm savo ir vyro vardu. Dar kartą kai naują kortelę pasiimiau sųnaus vardu pirkau.
Rewardsų kodo neleidžia rašyti į laukelį kai jau įrašyta save 2017, pakanka užlipti ant savos nuorodos.

Skirtingi emailai, o telefono numeris tas pats, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 02 17, 23:55)
Skirtingi emailai, o telefono numeris tas pats, ar ne?

Tai ir telefono numerį rašykit vyro. Arba galit bile ką rašyti. gi niekas neskambina, nebent dhl siunčiat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 17 vasario 2017 - 22:57
QUOTE(Agatka @ 2017 02 17, 22:53)
Vieną nuolaidos kodą, o kitą rewardsų. Naudojantis programėle puikiai matosi, kad priima smile.gif

Ačiū!! Programėle ir naudojuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 17, 22:56)
Tai ir telefono numerį rašykit vyro. Arba galit bile ką rašyti. gi niekas neskambina, nebent dhl siunčiat.

Tai va dhl ir noriu siųsti 😈 Kai pabandžiau, laukti 3sav atrodo absurdas, jei gali gauti per 2 dienas biggrin.gif o reikia prekių, kurių pigiai nesiunčia, tai noriu panaudoti pirmo pirkimo nuolaidą.
Atsakyti
http://www.iherb.com...0-Tablets/38814
http://www.iherb.com...-oz-30-ml/68306

Šiuos dar spėjau nusipirkti su nuolaida ir nemokamu siuntimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 17, 23:56)

QUOTE(FruitCocktail @ 2017 02 18, 00:00)
Ačiū!! Programėle ir naudojuosi smile.gif
Papildyta:
Tai va dhl ir noriu siųsti ߘȠKai pabandžiau, laukti 3sav atrodo absurdas, jei gali gauti per 2 dienas biggrin.gif o reikia prekių, kurių pigiai nesiunčia, tai noriu panaudoti pirmo pirkimo nuolaidą.

Telefono numeri geriau rasykite gera, nes man paskutinis kelis kartus pranešimas apie gauta siunta pašte atėjo sms žinute, pašte sakė,jei nurodytas tel.nr., tai lapelių neneša, o siunčia sms
Atsakyti
Tas papildas tikrai superiniai mažina siuntimo kainą: http://www.iherb.com...odes=DRB-00265
Padėliojau.
Hyalurono rūgštis. Jei kas galvoja pirkti ir taip, tada tiks, jei dėl mažinimo... Na nežinau. Nes brangi. Bet spėju, geros kokybės. Kaip daugelis tos firmos papildų. Mamai padovanojau magnį: http://www.iherb.com...-120-Tablets/15
sakė geras.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 18 vasario 2017 - 09:51
Gal galit rekomenduoti lizino tabletes? Girdejau kad labai gerai nuo puslelines!!
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 17, 21:13)
Kolegę labai vargino, tai šį Black Cohosh vartojo. Tuo pačiu ir B grupės vitaminus gėrė. Sakė, tikras išsigelbėjimas. Didelė pakuotė už gerą kainą mirksiukas.gif .

apie tuos b grupes vitaminus, dabar beieskodama informacijos, radau, kad jie nevisi tarpusavyje dera doh.gif as kokia savaite rinkaus. galu gale visai pasimeciau. jauciu reik pirkti kiekvieno atskirai. kompleksai nesamones. vieni kitiems trukdo isisavint.
Atsakyti