Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Maja Di @ 2021 04 09, 23:18)
Kurią spalvą imat? 13 nebėra, 21 nebus labai tamsi?

Perku 21. Esu tamsesnio gymio. Iš pradžių pasirodė, kad spalva tamsi, bet užtepus ant veido, puikiai tiko.
Atsakyti
203c.pngPasitikrinkte savo el.paštą! Promokodas ne visiems!
1f380.png50$ (DOLERIŲ) nuolaida nuosaviems iHerb brendams su promokodu THANKYOU50
Promokodas galioja tik tiems, kas gavo laišką iš iHerb!
! Nuolaida matoma tik prisijungus prie savo paskyros.
Patikrinkite savo el. paštą arba prisijunkite prie savo paskyros ir spustelėkite aukščiau pateiktą nuorodą!
Galioja iki 04-12 d. 20 val.
Atsakyti

Panašu, kad kažkuri iš siuntų pagaliau pasieks mane. Radau pašto dėžutėje lapelį   :rolleyes: 
Sakykit, ar jums irgi ant siuntos nebūna užrašytas jūsų telefono numeris? Pas mus pašto darbuotojos pyksta, kad negali apie siuntą pranešti sms žinute, o reikia nešti popierinį pranešimą. Prie adreso telefono numeris parašytas, bet ant siuntos jo niekada nebūna. 

Atsakyti

Sakykit, ar jums irgi ant siuntos nebūna užrašytas jūsų telefono numeris? Pas mus pašto darbuotojos pyksta, kad negali apie siuntą pranešti sms žinute, o reikia nešti popierinį pranešimą. Prie adreso telefono numeris parašytas, bet ant siuntos jo niekada nebūna. 

Telefono Nr. reikia rašyti į 2 adreso eilutę, tada paštas mato.

Atsakyti

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2021 04 10, 15:36)
Perku 21. Esu tamsesnio gymio. Iš pradžių pasirodė, kad spalva tamsi, bet užtepus ant veido, puikiai tiko.

Aš ne tamsios odos , tokia tipiška lietuviška į rausvumą , tai man puikiai tinka 23 .
Turiu ir 21 , bet ji net žiemą per šviesi unsure.gif kiekis , tai labai didelis , man keliems metams būtų , bet , kai tokia kaina , tai gal geriau naują pasiimti reikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 04 11, 18:06)
Aš ne tamsios odos , tokia tipiška lietuviška į rausvumą , tai man puikiai tinka 23 .
Turiu ir 21 , bet ji net žiemą per šviesi unsure.gif kiekis , tai labai didelis , man keliems metams būtų , bet , kai tokia kaina , tai gal geriau naują pasiimti reikės biggrin.gif

Na, nežinau hmm.gif Aš tamsesnio gymio nei tipiška lietuvaitė. Oda gelsvo atspalvio. 21 puikiai tinka žiemą. Vasarą makiažo pagrindo nenaudoju. Gal tuomet 21 ir būtų per šviesus.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 04 11, 18:06)

As senokai i ji ziuriu, bet man nepatinka, kad spf pagaileta ten.. naudoju visada bb kremus ir visur spf 25 ir daugiau, papildomai nebetepu apsaugu, o cia mazoka unsure.gif na bet kaip uz tokia kaina, tai paemiau, kazin kaip 21 numeris bus, as tamsesnio gymio smile.gif
Atsakyti
Jau žinoma sekanti nuolaidų maratono akcija!
203c.png20% NUOLAIDA kategorijai ,,VONIOS IR DUŠO PRODUKTAI" https://www.iherb.co...er?rcode=QNL824
Pradės veikti šią naktį apie 4 val. Galios iki 04-13 d. 20 val.
Galima planuoti pirkinius :)
Atsakyti
Sekanti akcija - 20% nuolaida visiems Vitamino D3 papildams. Jau veikia:
https://www.iherb.co...-d?rcode=KTM897
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2021 04 11, 18:38)
Na, nežinau  hmm.gif Aš tamsesnio gymio nei tipiška lietuvaitė. Oda gelsvo atspalvio. 21 puikiai tinka žiemą. Vasarą makiažo pagrindo nenaudoju. Gal tuomet 21 ir būtų per šviesus.

Aš paskutiniu metu šitą pirkau 21 numerį, tai spalva man tiko. Bet kaina ir kiekis daug mažesnis, tik 31 ir 13 numeriai pigesni. Užsisakiau dabar 21 numerį kaip ir visos to pigiojo, laukiu, žiūrėsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 04 13, 09:50)
Aš paskutiniu metu šitą pirkau 21 numerį, tai spalva man tiko. Bet kaina ir kiekis daug mažesnis, tik 31 ir 13 numeriai pigesni.  Užsisakiau dabar 21 numerį kaip ir visos to pigiojo, laukiu, žiūrėsim ax.gif

Oi, as Missha 27 naudoju, tai tai 21 turbut sviesus labai bus man blink.gif
Atsakyti