Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

TRIGUBA NUOLAIDA! (20% savaitės nuolaida + kombo pasiūlymas + ref. kodas)

🐟🐠 California Gold Nutrition, Omega-3, Premium Fish Oilhttps://iherb.co/3BALW4jc

Kaina tik €2.65 vietoje €6.09!
Nuolaida prisitaiko perkant su bet kokia Iherb preke. Pirkti galima net kelis vienetus, svarbu, kad Omegai būtų pora, pvz. kremų mėginėliai, kurie nunulina siuntimą https://iherb.co/dL575Kb

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveiki, seniai beužsakinėjau iš iHerb, todėl įdomu kur geriausia užsiskainėti siuntas dabar? Į pašto skyrių ar į paštomatą? Klausiu, nes paskutinius porą kartų man pristatė į toliausiai esantį pašto skyrių, nors buvau užsakiusi į paštomatą prie namų. Sakau gal jau apsitvarkė savo bardaką paštas.. Kaip jūs užsakinėjat dabar? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kwaksyte: 29 kovo 2021 - 14:25
QUOTE(kwaksyte @ 2021 03 29, 15:23)
Sveiki, seniai beužsakinėjau iš iHerb, todėl įdomu kur geriausia užsiskainėti siuntas dabar?  Į pašto skyrių ar į paštomatą? Klausiu, nes paskutinius porą kartų man pristatė į toliausiai esantį pašto skyrių, nors buvau užsakiusi į paštomatą prie namų. Sakau gal jau apsitvarkė savo bardaką paštas.. Kaip jūs užsakinėjat dabar?  4u.gif

Berods delfi rašė, kad kokį menesį bus prastai su LT paštu, nes diegia naują sistemą ar liniją, tik nepamenu ar tai liečia ir užsienio siuntinius. Bet geriau nerizikuosiu, dar šventės. Su DPD bent jau man gretai ateina, per 10-12 dienų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2021 03 29, 14:23)
Sveiki, seniai beužsakinėjau iš iHerb, todėl įdomu kur geriausia užsiskainėti siuntas dabar?  Į pašto skyrių ar į paštomatą? Klausiu, nes paskutinius porą kartų man pristatė į toliausiai esantį pašto skyrių, nors buvau užsakiusi į paštomatą prie namų. Sakau gal jau apsitvarkė savo bardaką paštas.. Kaip jūs užsakinėjat dabar?  4u.gif

Snd i pasta gavau 0310 siuntas, tik dar nepasiemiau. Dabar kai tas bardakelis uzsakineju su local plus, kad butu sekimas. Ir jeigu neklystu i pastomtus nebera nukreipimo, kazka viena ausimi girdejau, kad naikina lyg nuo kovo 1 dienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 03 29, 18:14)
Snd i pasta gavau 0310 siuntas, tik dar nepasiemiau. Dabar kai tas bardakelis uzsakineju su local plus, kad butu sekimas. Ir jeigu neklystu i pastomtus nebera nukreipimo, kazka viena ausimi girdejau, kad naikina lyg nuo kovo 1 dienos rolleyes.gif

Oho, čia tai liūdna naujiena, visada per paštomatus sakausi. Va ir dabar omega3 susidėjau krepšelį, nes per DPD omegos nesiunčia, deja.
Atsakyti
Kas senai užsakinėjote kodas ➝ BACK20 duoda -20% visam krepšiui, galioja iki kovo 31 dienos vakaro.
Atsakyti

Mano siuntinys nuo vasario 26 dienos kabo, nei lapuko nieko negavus.

Atsakyti
mano kantrybė jau išseko, visi 5 siuntiniai guli Vilniuje verysad.gif vienas nuo vasario 14, kiti atkeliavę vėliau, bet nejuda. Visgi ne 5 eurai ore kabo verysad.gif kas pretenziją kokią rašė? jų psl. yra skiltis pretenzija, bet ten reikia įrašyti siuntos Nr. Faktas, nei vienas neregiostruotas, niu bet per visą pirkimo istoriją tokių čiudų neturėjau...
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2021 03 30, 16:57)
mano kantrybė jau išseko, visi 5 siuntiniai guli Vilniuje verysad.gif  vienas nuo vasario 14, kiti atkeliavę vėliau, bet nejuda. Visgi ne 5 eurai ore kabo verysad.gif kas pretenziją kokią rašė? jų psl. yra skiltis pretenzija, bet ten reikia įrašyti siuntos Nr. Faktas, nei vienas neregiostruotas, niu bet per visą pirkimo istoriją tokių čiudų neturėjau...

Siaubas. Mano viena, dvi vėliau užsakutas (per dpd ir registruotu paštu) gavau. Bet esu iš iherbo atgavus pinigus, tai dabar nesitikiu, tuo labiau, kad siunta LT. Jaučiu palaidosiu. Bet jūsų penkios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2021 03 29, 10:43)
Tik naudojant Differin gelį būtinai įpratinkite tepti SPF dienai, nes reikia saugotis saulės  4u.gif

Koki SPF perkate?
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2021 03 28, 20:28)
As negavus nuo sausio 2 dienos  unsure.gif
nieko nebesuprantu .

Sausio 12 d. užsakymo taip ir negavau.
Atsakyti
Dienos akcija -20% probiotikams (jau veikia, galios iki balandzio 1 d.vakaro)
Visa balandzio men. kiekviena diena bus vis nauja akcija.

Savaites akcijos 03.31-04.07 d.
Deva
Havasu Nutrition
KAL
Renew Life
Trace Minerals
Alaffia
Freeman Beauty
Mad Hippie
Schmidt's
McCormick Gourmet
Zollipops