Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Taip suprantu, kad į Lietuvą siųsti draudžiama žuvies taukus. Nors vieną kartą atsiuntė, tik ten buvo žuvies taukai su d vit. Ir melatoniną esu gavusi, ir dabar užsakyta ir problemų nebuvo, laukiu kol atkeliaus. Bet va su žuvies taukais problemytė. Gal bandyt reikės per tarpininkus pirkt, tada.

Restrictions

At iHerb, we respect the rules and regulations of Lithuanian government and do our best to block Customs prohibited products from our site. However, please be aware, the following substances are not allowed to be imported into Lithuania: Fish oil, Melatonin, meat and milk products, and quantities larger than 2kg of powdered infant milk or infant food.

Atsakyti
Sveikos. Gal turite atradusios BB arba CC kremą riebiai, bet į kuperozę linkusiai odai?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(sync @ 2021 02 19, 13:19)
<p>Taip suprantu, kad į Lietuvą siųsti draudžiama žuvies taukus. Nors vieną kartą atsiuntė, tik ten buvo žuvies taukai su d vit. Ir melatoniną esu gavusi, ir dabar užsakyta ir problemų nebuvo, laukiu kol atkeliaus. Bet va su žuvies taukais problemytė. Gal bandyt reikės per tarpininkus pirkt, tada.</p><p></p><p><span style="margin:0px;"><span style="font-weight:700;">Restrictions</span></span></p><p>At iHerb, we respect the rules and regulations of Lithuanian government and do our best to block Customs prohibited products from our site. However, please be aware, the following substances are not allowed to be imported into Lithuania: Fish oil, Melatonin, meat and milk products, and quantities larger than 2kg of powdered infant milk or infant food.</p><p></p><p></p>

Jų neleidžia siųstis tik DPD all inclusive metodu. Tas pats ir kelioms kitoms prekėms. Jeigu įsidedate žuvų taukus arba vitaminą D, ant kurio yra žodis "fish" su DPD metodu juos siųstis draudžia ir užsakymo jūs net nepadarysite nes pati sistema neleis. Local post ir kitu metodu siunčiausi daugybę kartų, nebuvo nė karto kam nors užkliuvę.
Atsakyti

Jų neleidžia siųstis tik DPD all inclusive metodu. Tas pats ir kelioms kitoms prekėms. Jeigu įsidedate žuvų taukus arba vitaminą D, ant kurio yra žodis "fish" su DPD metodu juos siųstis draudžia ir užsakymo jūs net nepadarysite nes pati sistema neleis. Local post ir kitu metodu siunčiausi daugybę kartų, nebuvo nė karto kam nors užkliuvę.

Man neleidžia nė per kur. Bet kokius taukus įsidėjus į krepšelį ir pasirinkus bet kokį siuntimo būdą iš esančių pasirinkimų, rašo:

Shipping method is not available, please adjust your cart if you would like to use this carrier.

• Shipping option is not available.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sync: 19 vasario 2021 - 22:40
Nesamonė verysad.gif užsakiau, nes tikrai reikia tų vitaminų, o gavosi balaganas... ir net nėr kur kreiptis, kai iherb rašau, atsako, kad klauskit savo pašte jau turi būti. Pašte neranda pagal siuntos kodą.
QUOTE(slitka @ 2021 02 18, 23:12)
Jau rašiau, kad lapkričio mėn užsakymus gavau sausio gale...už vieną jau pinigus sugrąžino.. dabar laukiu sausio 6 d. Ir vėliau užsakytų užsakymų.

Atsakyti
QUOTE(sync @ 2021 02 19, 22:19)
<p>Man neleidžia nė per kur. Bet kokius taukus įsidėjus į krepšelį ir pasirinkus bet kokį būdą iš esančių pasirinkimų, rašo:
Shipping method is not available, please adjust your cart if you would like to use this carrier.

• Shipping option is not available.

Ką tik padariau užsakymą su dviems žuvų taukų buteliukais + ant vitamino D parašyta "fish". Iš viso 4 prekės. Visaip dėliojau, neleido tik DPD metodu. Mano siuntimas Local post. Siuntimo kaina 0.00 Eur: https://iherb.co/cVJY3DN Suma Subtotal €20.73. Kaip sakiau, esu pirkusi žuvų taukus ne kartą, tai viena dažniausiai mano pirktų prekių. Niekada nekliuvo, o ir nepagalvojau, kad gali kliūti. Nebent jie kažką muitinėje dabar pakeitė. Žuvų, mėsos produkai siųstis tikrai draudžiami - įlindau į muitinės taisykles. Taip, veikiausiai, daroma dėl galimų ligų, kurios dažnai lydi mėsos ir žuvies produktus. Nemanau, kad maisto papildus tai liečia... O iherb, be abejo, turi bendras taisykles prieš akis ir nori apsidrausti. Šiaip ar taip, galėsiu ateityje parašyti, kaip seksis šiam mano užsakymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 19 vasario 2021 - 23:02
QUOTE(wetriuke @ 2021 02 19, 22:32)
Nesamonė verysad.gif užsakiau, nes tikrai reikia tų vitaminų, o gavosi balaganas... ir net nėr kur kreiptis, kai iherb rašau, atsako, kad klauskit savo pašte jau turi būti. Pašte neranda pagal siuntos kodą.

Ir neras pašte, nes dauguma siuntų eina neregistruotų...
Atsakyti
Būtent, tai kam tą kodą siunčia Iherbas ir sako pašte ieškokit, jei nėra kaip ieškot... nuo vasario 2d būsena siuntos nekinta, kur ji yra neaišku.
QUOTE(slitka @ 2021 02 20, 13:53)
Ir neras pašte, nes dauguma siuntų eina neregistruotų...

Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2021 02 20, 16:24)
Būtent, tai kam tą kodą siunčia Iherbas ir sako pašte ieškokit, jei nėra kaip ieškot... nuo vasario 2d būsena siuntos nekinta, kur ji yra neaišku.

Dabar laiko tas siuntas po 2-3 savaites, mano paskutines dvi siuntos tupejo skirstymo centre, skambinau kas dvi dienas vis zadejo paieskot, galiausiai gavau (as siunciuosi i pastomata)
Papildyta:
QUOTE(wetriuke @ 2021 02 20, 00:32)

jus paziurekite savo iherb paskyroje kur tas jusu siuntinys, speju arba laiko skirstymo centre arba paste seniausiai guli
Atsakyti
Tas, kur sausio pradžioj pikrta rašo sausio 24d pasiekė LT VILNIUS ir stebuklingai dingos, o kur sausio gale nuo vasario 2d rašo PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN
Melrose Park, IL, US. Tai nežinau jau kur kreiptis ir ką galvot.

QUOTE(fruttys @ 2021 02 20, 17:27)
Dabar laiko tas siuntas po 2-3 savaites, mano paskutines dvi siuntos tupejo skirstymo centre, skambinau kas dvi dienas vis zadejo paieskot, galiausiai gavau (as siunciuosi i pastomata)
Papildyta:
jus paziurekite savo iherb paskyroje kur tas jusu siuntinys, speju arba laiko skirstymo centre arba paste seniausiai guli

Atsakyti

Aišku, kad iš US, tik keliauja per DE, juk matosi siuntinio kelias. Jei keliautų iš DE, tai nereikėtų pirkti iki 22 eur. ir bijoti papildomų mokesčių.
Kur jis matosi? Todel ir klausiu, gal jau nebereikia tu 22 eur.

Radau :) viskas aisku

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 20 vasario 2021 - 17:56

Sveikos, nesulaukiu siuntinuku verysad.gifčia visoms pastrigo? Mano vienas nuo sausio 7d, kiti 3 nuo sausio 28d. Ir būsena nesikeIčia nuo vasario 2d... rašo PROCESING COMPLETED AT ORIGIN....visada gaudavau iki 2 savaičių.

Ana savaite pasiemiau sausio 24

Atsakyti