Gal kas turit acerolos atliekama butelaiti? Arba nupirkciau arba atpirkciau jei neskubu ax.gif
https://www.iherb.co...90-Tablets/7680
Atsinaujino savaitės akcijos. Šios bus iki kito trečiadienio: https://iherb.co/41yQgnKa
Dėlioju krepšelį ir bandau. Nors siuntimo kainą mažinančių prekių sąrašas: https://iherb.co/2TkeAjjk pačiame iherb nebepažymėtas, turiu jį išsaugojusi ir jis kuo puikiausiai veikia.
Matyt iherb pasirinko tokią politiką, apie tas prekes nebeinformuoti, ir kad žmonės random bandytų, nes kuo daugiau žmonės laiko praleidžia prie jų puslapio, tuo daugiau jie gali parduoti reklamų. Tai vadinama attention economy. Taip rinkoje žaidžia daug kas, kuo daugiau laiko žmonės puslapiuose praleidžia, tuo jų kūrėjams geriau...
Dėlioju krepšelį ir bandau. Nors siuntimo kainą mažinančių prekių sąrašas: https://iherb.co/2TkeAjjk pačiame iherb nebepažymėtas, turiu jį išsaugojusi ir jis kuo puikiausiai veikia.
Matyt iherb pasirinko tokią politiką, apie tas prekes nebeinformuoti, ir kad žmonės random bandytų, nes kuo daugiau žmonės laiko praleidžia prie jų puslapio, tuo daugiau jie gali parduoti reklamų. Tai vadinama attention economy. Taip rinkoje žaidžia daug kas, kuo daugiau laiko žmonės puslapiuose praleidžia, tuo jų kūrėjams geriau...
Su nauju nuolaidų koduku DRMURRAY nupirkau du krepšelius, abiejų siuntimas nemokamas
Cosrx priemonės odai labai patinka, išbandysiu šįkart naują toniką. Riešutinius batonėlius šiuos be galo mėgstame, jau nepamenu kelintą kartą perku. Sveikesnis užkandis ar desertas prie kavos. Na ir Resveratrolis, kad jau nuolaida, paėmiau brangesnį pabandymui, be nuolaidos jis netelpa į krepšelį.
ar yra dar laukiančių lapkričio mėn. siuntų?
QUOTE(slitka @ 2020 12 18, 18:13)
ar yra dar laukiančių lapkričio mėn. siuntų?
Yra. Laukiu dar lapkricio 18 d.
QUOTE(Ikulia @ 2020 12 18, 18:28)
Yra. Laukiu dar lapkricio 18 d.
Mano kažkur klaidžioja 20 d. Ir 27 d, nors 26 d. Esu gavus.
mano vėlesnieji jau gauti, o vienas prapuolė lapkritinis. Kažkas sumaišė sekimo numeriukus ar specialiai taip padarė. Tai buvo 2 skirtingi, bet tos pačios dienos siuntiniai tuo pačiu adresu. Ir dabar tas, kuris seniai jau gautas rodomas vis dar Vokietijoje, o tas, kuris niekaip neateina neva jau seniai pašte. O realiai pagal datas kada atsirado pašte ir pagal tai kada gavau gautas kitas. Va tokia painiava. Negautas siuntinys su dideliu buteliuku Resveratrolio, kurį daug kas manau žino. Blogai, kad iherb pradėjo vėl didelėm raidėm spausdinti siuntų turinį. Taip kas nors gali sau ir pasidovanoti iš ilgapirščių. Tai dėl tokio sumaišymo iherb buvo tokie mieli, kad grąžino visus pinigus ir už siuntimą. Nors dar pagal laiką laukti iki 31 dienos. Tai aš jiems parašiau, kad jei atsirastų pražuvėlis, susisieksiu ir sutarsim kaip atmokėti jiems. O jie sako, ne, tegu bus tai dovana.
Dar nemačiau taip klientus mylinčius parduotuvės iš tikro
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 19, 11:49)
mano vėlesnieji jau gauti, o vienas prapuolė lapkritinis. Kažkas sumaišė sekimo numeriukus ar specialiai taip padarė. Tai buvo 2 skirtingi, bet tos pačios dienos siuntiniai tuo pačiu adresu. Ir dabar tas, kuris seniai jau gautas rodomas vis dar Vokietijoje, o tas, kuris niekaip neateina neva jau seniai pašte. O realiai pagal datas kada atsirado pašte ir pagal tai kada gavau gautas kitas. Va tokia painiava. Negautas siuntinys su dideliu buteliuku Resveratrolio, kurį daug kas manau žino. Blogai, kad iherb pradėjo vėl didelėm raidėm spausdinti siuntų turinį. Taip kas nors gali sau ir pasidovanoti iš ilgapirščių. Tai dėl tokio sumaišymo iherb buvo tokie mieli, kad grąžino visus pinigus ir už siuntimą. Nors dar pagal laiką laukti iki 31 dienos. Tai aš jiems parašiau, kad jei atsirastų pražuvėlis, susisieksiu ir sutarsim kaip atmokėti jiems. O jie sako, ne, tegu bus tai dovana.
Vokietijoj labai daug pastrigusių siuntų, ne tik iš Jav, bet ir iš ES. Siunčiausi vyną iš Portugalijos per dhl, tai nuo lapkričio 26 d. Vokietijoj. Pakėliau ant blakstienų visus, bet kol kas nepajudėjo, sakė ten sandėliai užsikimšę.
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 19, 11:13)
Vokietijoj labai daug pastrigusių siuntų, ne tik iš Jav, bet ir iš ES. Siunčiausi vyną iš Portugalijos per dhl, tai nuo lapkričio 26 d. Vokietijoj. Pakėliau ant blakstienų visus, bet kol kas nepajudėjo, sakė ten sandėliai užsikimšę.
pas mane irgi nuo 26 dienos. Užkeikta kažkokia diena
bet man neleido su DHL susisiektiu. Parašė, kad kreipkitės pas siuntėją, todėl ir rašiau iherbui
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 19, 12:45)
pas mane irgi nuo 26 dienos. Užkeikta kažkokia diena
bet man neleido su DHL susisiektiu. Parašė, kad kreipkitės pas siuntėją, todėl ir rašiau iherbui
Susisiekiau ir su DHL ir su Itella, kuri perima gabenimą LT, jie irgi mato Vokietijoj. Siuntėjas jau dabar irgi judina DHL , pradžioj aiškino, kad po savaitės gausiu, bet negavus vėl pas jį kreipiausi. Žodžiu, vokiečiai ne tokie jau tvarkingi
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 19, 10:49)
Tai aš jiems parašiau, kad jei atsirastų pražuvėlis, susisieksiu ir sutarsim kaip atmokėti jiems. O jie sako, ne, tegu bus tai dovana.
man irgi taip buvo.
Parasiau jiems, kad dingo siuntinys, man grazino pinigus. O po menesio beveik rado paste. Is karto pranesiau IHerb'ui, tai atsake, kad bus man dovana.
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 19, 10:49)
Mano tuos paklydusius sintinius rodo, kad yra Vilniuje. Tačiau siuntimas nėra registruotas, nelabai turiu ką sakyti...tiesiog laukiu. O tas prekių rašymas ant dėžutės man tikrai nėra suprantamas