Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 15, 10:35)
Kažkas dėl mažinimo klausė. Dar kordicepsas šis man mažina siuntimą:
http://www.iherb.com...0-Veggie-Caps/6

Jei šalia nebus stipriai keliančių prekių, toks ir liks.

Kam naudojete si cordisepsa?
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2017 02 15, 18:30)
Kam naudojete si cordisepsa?

Pirkau kaip pakaitalą katės nagui, kai serga, kad turėti ką paduoti, kad greičiau pasveiktų. (Kad ištisai katės nago neduoti). Tikslinis "klientas" pas mus vaikai. Dabar vėl katės nagą paimsiu. Man šis katės nagas pamažino siuntimą šį kartą. O su kitu vienas sietelis nepagelbėjo. Nes norėjau imti kitą, įprastą. Dar nesu bandžiusi šios firmos, tai bandysiu. Krepšelis: http://www.iherb.com...6..._NWY-60700
Taip užkniso dėliot. Bet 0,00 siuntimą gavau.
Bet pasižiūrėkit palyginimui kainas, iš kitų kompanijų tie patys produktai išties pigesni, tai tas papigintas siuntimas - reklaminė apgaulė gaunasi, iherbo nešvarus triukas ax.gif

Tai triukas, bet vis šis tas ir tokia "pagalba". Natural factors netik papildais prekiauja. Dar yra priemonė gerklei su propoliu. http://www.iherb.com...is-1-fl-oz/2569 Dar kažkas lyg įdomesnio.
Matau, kad jie kaitalioja tas siuntimo kainas. DIM atsisiųsti prieš savaitę man kainavo 1,90. Dabar jau euru užbrango. Ir čia kažkokia jų vidinė paslaptis. Gal skirsto tuos papildus į labiau perkamus ir mažiau. Tiems, kuriuos prasčiau perka, pigesnis ir siuntimas... Natural factors kol kas nemokamas siuntimas nuo šios reformos pradžios.
Atsakyti
Enzymatic-Therapy-Doctor-s-Choice-Eye-Formula-with-Lutein papildas akims, gausu įvairių vitaminų, cinko, mėlynių ekstrakto, antioksidantų, kaina sumažinta virš 60%, ir siuntimo kaina gera 4u.gif
Atsakyti
Gera kaina trumpesnio galiojimo liuteinas. Kiek užsakinėjau iš šio skyrelio, visad ilgo galiojimo prekes atsiuntė biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 15 vasario 2017 - 18:56
Šiandien gavau vasario 10 siuntinį, paprastu paštu. Stebina greičiai! Kai tuo tarpu vis nesulaukiu sausio 31 siuntinio... man kas trečias maždaug užstringa kažkur
Atsakyti
Eteriniams aliejams aromatherapy-special 10% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Papildams SKRANDŽIUI IR VIRŠKINIMUI nuolaida 10 %. Taip pat ir probiotikai įeina.
Atsakyti
Ar yra dar negavusiu sausio men siuntinuku? As laukiu sausio 30d., gavau jau velesius o sio dar ne.
Atsakyti
California-Xtracts papildu gausus ispardavimas!! smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(scalia @ 2017 02 15, 20:38)
Ar yra dar negavusiu sausio men siuntinuku? As laukiu sausio 30d., gavau jau velesius o sio dar ne.

as jau visus gavau, palukekite, gausite dar, anksciau dvi savaites ir ilgiau - norma buvo ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2017 02 15, 21:38)

Laukiu ir aš. Dabar patikrinau sekimo kodą post.lt ir jau atsirado, rašo 02.15 pašto skirstymo departamentą pasiekė. O tikrinant per usps.com rašo, jog Vilnių pasiekė 02.07. Gulejo savaite matyt Vilniuj.
Pavandykit patikrinti kodą ir usps ir post.lt
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2017 02 15, 21:01)
Laukiu ir aš. Dabar patikrinau sekimo kodą post.lt ir jau atsirado, rašo 02.15 pašto skirstymo departamentą pasiekė. O tikrinant per usps.com rašo, jog Vilnių pasiekė 02.07. Gulejo savaite matyt Vilniuj.
Pavandykit patikrinti kodą ir usps ir post.lt

tikrinau post.lt, bet dar nera, o kur jus matot kada pasieke Vilniu?
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2017 02 15, 22:26)
tikrinau post.lt, bet dar nera, o kur jus matot kada pasieke Vilniu?

usps.com - amerikietiškas paštas. Viršuj laukelis siuntų paieškai
Atsakyti