Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(AuroraBO @ 2020 03 06, 09:12)
20 % nuolaida arbatai Matcha Road su kodu    MATCHA20    iki kovo 19d.
Papildyta:

Muitinė informuoja, o jei neimi siuntos, kai iherb grąžina ne visą sumokėtą sumą, negausi siuntimo išlaidų.

aciu labai uz atsakyma 4u.gif
tai kazin man laukti is muitines tada ziniu ir tiek? nes 0226 diena siunta pasieke Lietuva, jokiu ziniu negavau is muitines iki dabar. Sakiau eisiu ieskoti i pasta siuntos ir ilindau i uzsakyma ir ziuriu virsiju, nu vos nenugriuvau, kaip as taip nemaciau, buciau atsaukusi juk. Siuntimas buvo nemokamas, tai man grazins uz prekes visa suma? nes jokiu grazinimu iki siol nesu dariusi 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduokite kokius vitaminus, nagai "zydi". unsure.gif 4u.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 03 06, 10:16)
tai kazin man laukti is muitines tada ziniu ir tiek? nes 0226 diena siunta pasieke Lietuva, jokiu ziniu negavau is muitines iki dabar. Sakiau eisiu ieskoti i pasta siuntos ir ilindau i uzsakyma ir ziuriu virsiju, nu vos nenugriuvau, kaip as taip nemaciau, buciau atsaukusi juk. Siuntimas buvo nemokamas, tai man grazins uz prekes visa suma? nes jokiu grazinimu iki siol nesu dariusi 4u.gif

Jei tikrai pamatė, kad viršijai, gausi laišką su prašymu deklaruoti siuntą. Bet dar yra galimybė, kad guli kur nors užstrigusi smile.gif Anksčiau tai man atrodo grąžindavo 80 proc. sumos, gal kas parašys, kam taip buvo.

Papildyta:

Oho, nuolaida 91 proc. bigsmile.gif kremas https://www.iherb.co...ng-Moisturizer- kaina tik 1 euras ! 4u.gif Kremas iš mėginėlių, galima imti tik vieną prekę.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2020 03 06, 09:21)
Rekomenduokite kokius vitaminus, nagai "zydi".  unsure.gif  4u.gif Aciu.

kad gal čia ir pramanas kažkoks smile.gif pastebėjau, kad jie "žydi" dėl nusitrankymų visokių arba kai pvz. toks grobikiškas šuniukas kaip mano maistą griebia su visais nagais iš manęs. Vyro mano dėl to iš viso labai "žydi", nes jis laiko kaulingą mėsą, o šuo taip varo ją, kad su visais pirštais beveik doh.gif Atrodo gi niekas negaili to maisto, bet doroja šuo visas mėsas lyg paskutinį kartą gyvenime valgytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 10:29)
kad gal čia ir pramanas kažkoks smile.gif pastebėjau, kad jie "žydi" dėl nusitrankymų visokių arba kai pvz. toks grobikiškas šuniukas kaip mano maistą griebia su visais nagais iš manęs. Vyro mano dėl to iš viso labai "žydi", nes jis laiko kaulingą mėsą, o šuo taip varo ją, kad su visais pirštais beveik doh.gif Atrodo gi niekas negaili to maisto, bet doroja šuo visas mėsas lyg paskutinį kartą gyvenime valgytų biggrin.gif

Na galbut ir pramanai smile.gif Bet ir po ziemos gal neblogai kokius pagerti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2020 03 06, 12:25)
Na galbut ir pramanai smile.gif Bet ir po ziemos gal neblogai kokius pagerti..  unsure.gif

dabar akcija puikiam imunitetiniui https://www.iherb.co...07?rcode=JAK307
kaip tik cinkas+selenas labai gerai ir odai, plaukams, nagams ir dar su sidabru bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 13:11)
dabar akcija puikiam imunitetiniui https://www.iherb.co...07?rcode=JAK307
kaip tik cinkas+selenas labai gerai ir odai, plaukams, nagams ir dar su sidabru bigsmile.gif  biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Labai nepatiko prausiklis Trilogy, Cream Cleanser
https://www.lovelett...dy_product_link

nenuplauna makiažo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 03 06, 09:16)

Bent seniau grąžindavo 80 proc. prekių vertės.
Atsakyti
67% nuolaida mano pamėgtam lūpų blizgiui! Kaina tik €2.69!!!

Azelique, Lip Gloss, Coral Crush, Cruelty-Free, Certified Vegan, 0.21 fl oz (6.5 ml) - https://www.iherb.co...38?rcode=QNL824
Labai man jis patinka, žėrutis toks smulkus, spalva šilta, gražiai, natūraliai atrodo ant lūpų. Nelimpantis, nesubėga į gumuliukus. Man tobulas, pirktas jau 2 kartus.

0631b_u2U1U76jzm2VynsC7zPHAfAj.jpeg?1583

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 06 kovo 2020 - 23:11
QUOTE(AuroraBO @ 2020 03 06, 09:40)
Jei tikrai pamatė, kad viršijai, gausi laišką su prašymu deklaruoti siuntą. Bet dar yra galimybė, kad guli kur nors užstrigusi smile.gif Anksčiau tai man atrodo grąžindavo 80 proc. sumos, gal kas parašys, kam taip buvo.

QUOTE(kavasucitrina @ 2020 03 06, 18:09)
Bent seniau grąžindavo 80 proc. prekių vertės.

Viskas baigesi gerai 4u.gif Siuntos neuzkabino, sedejo paste. Aisku jokiu ziniu, kad atejusi is pasto gavusi nebuvau, nors telefonas ant dezes uzrasytas, bet maloni pastininke paieskojo. Subtotal buvo 23.01 eur 4u.gif
Atsakyti
Mano užsakymas. Pats siuntimas nekainavo nieko. Taip susidėliojau, kad viena prekė numušė kainą. Ir ji man reikalinga. Prekės 4. Subtotal virš 20 Eur. užsakymas . Beliko sulaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 08 kovo 2020 - 19:10