Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Isabeleta @ 2020 02 29, 18:57)
ar laiku jums ateina siuntiniai?

Taip, laiku. Paskutinis siuntinys atėjo per 7 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2020 02 28, 21:44)
nereikia nieko aiškintis, visi viską mato.. wink.gif

Buvo rožė, paskui minutėlė, dabar šita biggrin.gif
Atsakyti
Visur sukelta isterija dėl viruso. Pagal turimus duomenis, aš jo visiškai nebijau. Kas žmonėms pasidarė, produktus velka maišais, o aš svarstau apie bilietą į Milaną biggrin.gif Mirtingumas apie 3-4 procentus. Na gerai, į Milaną nevažiuosiu. Iherbe dabar nuolaidos imunitetą stiprinantiems produktams. Tarp jų - nemažai.kokybiškų PROBIOTIKŲ
Tik reikia žinoti, kad norint, jog probiotikai padėtų imunitetui, juos reikėtų vartoti pastoviai, ilgesnį laiką. Tai turbūt vienas nekalčiausių papildų. Pastoviai pirkdavau savo vaikams ir galiu pasakyti, kad duodant tikrai padėjo nesirgti. Vaikams duodavau ir kokius 5 kartus pirkau konkrečiai šituos. https://www.iherb.co...us-50-Chewables
Deja, jiems nuolaidos nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 01 kovo 2020 - 19:02
QUOTE(Rožės vardas @ 2020 03 01, 18:50)
Visur sukelta isterija dėl viruso. Pagal turimus duomenis, aš jo visiškai nebijau. Kas žmonėms pasidarė, produktus velka maišais, o aš svarstau apie bilietą į Milaną biggrin.gif Mirtingumas apie 3-4 procentus. Na gerai, į Milaną nevažiuosiu. Iherbe dabar nuolaidos imunitetą stiprinantiems produktams. Tarp jų - nemažai.kokybiškų PROBIOTIKŲ
Tik reikia žinoti, kad norint, jog probiotikai padėtų imunitetui, juos reikėtų vartoti pastoviai, ilgesnį laiką. Tai turbūt vienas nekalčiausių papildų. Pastoviai pirkdavau savo vaikams ir galiu pasakyti, kad duodant tikrai padėjo nesirgti. Vaikams duodavau ir kokius 5 kartus pirkau konkrečiai šituos. https://www.iherb.co...us-50-Chewables
Deja, jiems nuolaidos nėra.

nu tikrai. Nesąmonė. Priklausomybė nuo pirkimo. Priklausomybė nuo probiotikų. Ir dar vaikus nuolat maitinat
Atsakyti
QUOTE(Isabeleta @ 2020 02 29, 19:57)
ar laiku jums ateina siuntiniai?

Visko buvo, nors per tiek pirkimo metų nedingo nei vienas siuntinukas, atėjo daug daug vėliau, bet atėjo. Greičiausiai su tuo fiksuotu U.S. Postal Service 3,63 eur ateina. Paskutinį užsakiau su Delivery by Local Post, gavau kažkodėl paštomatu.
Atsakyti
Sveikos, seniai pirkau. Ar visdar galima pirkti iki 22 eurų be mokesčių? Girdėjau kažką apie apmokestinimą nuo 0... Ar galiu siųstis į LT su U.S. Postal Service?
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2020 02 22, 17:41)
Sveikos, dingo mano iHerb siuntinys. Uzuzvakar gavau, lapeli, kad atsiimti paste (mano skyrius Rimi Savanorių, Vilniuje). Vakar nuejau pasiimti, o jie man sako, kad as ji atsiemiau uzvakar 14:35, nors ta diena as paste nebuvau, ir tuo laiku as dar darbe sedejau.
Ir trackeris taip pat rodo, kad siuntinys atsiimtas
  blink.gif

February 20, 2020, 2:35 pm
Delivered
LITHUANIA
Your item was delivered in LITHUANIA at 2:35 pm on February 20, 2020
.
  blink.gif

AR PASTE ISIVEISE VAGIU?

Ka tokiu atveju daryti? Ar rasyti skunda pastui? Ar isvis i policija eiti? (o gal cia nesamone su ta policija?)  hmm.gif

Ar kam yra taip buve, kad pasto darbuotojos sakytu, jog siuntinys atsiimtas?

Ta pacia diena du siuntinius is iHerb atsiemiau LP pastomate, o vat, kuri buvau per klaida uzsakius i pasto skyriu, dingo
aggressive.gif

Šiandien sulaukiau laiško iš pašto.
Jie tikrai atidavė siuntą kažkam kitam.
Labai atsiprašo ir per 10 dienų grąžins pinigus į mano sąskaitą.

Papildyta:
Merginos, o ar jums paskutiniu metu nesulėtėjo siuntų keliavimas? Man vienos siuntos trackeris vis dar rodo:

February 24, 2020, 10:45 pm
Departed
CHICAGO, UNITED STATES
Your item departed a transfer airport in O'HARE INTERNATIONAL, CHICAGO, UNITED STATES on February 24, 2020 at 10:45 pm. The item is currently in transit to the destination.

O pirkau vasario 16 d.

Joks lėktuvas paskutiniu metu nenukrito ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2020 03 02, 14:33)
Šiandien sulaukiau laiško iš pašto.
Jie tikrai atidavė siuntą kažkam kitam.
Labai atsiprašo ir per 10 dienų grąžins pinigus į mano sąskaitą.

Papildyta:
Merginos, o ar jums paskutiniu metu nesulėtėjo siuntų keliavimas? Man vienos siuntos trackeris vis dar rodo:

February 24, 2020, 10:45 pm
Departed
CHICAGO, UNITED STATES
Your item departed a transfer airport in O'HARE INTERNATIONAL, CHICAGO, UNITED STATES on February 24, 2020 at 10:45 pm. The item is currently in transit to the destination.

O pirkau vasario 16 d.

Joks lėktuvas paskutiniu metu nenukrito ?  unsure.gif

Na nors tiek. Šiaip būtų malonu, jei daugiau jums užmestų, nes pinigai dažniausiai tiek neverti kiek pačios prekės ir laikas, kada buvo siųstos. Jei pvz. dovanai ar pan. ax.gif

Jo, man irgi vienas vėlavo. Kitas vėlesnis greičiau atėjo. Šiandien tik atėjo lapukas siuntiniui, kuris vasario 7 dienos. Irgi jau pagal trackingą buvo laikas išsibaigęs. Tai ir jūs dar laukit smile.gif
Atsakyti

Sveikos,

Kaip jums reaguoja IHERB customer service, as negaunu vieno siuntinio, uzsakyto vasario 8 d. (beje vasario 24 d.pasiemiau siandien), jau du kartus jiems rasiau, nulis ziniu is ju, nors raso, kad siuntinys vis dar US. Tai parasiau refund kad padarytu, kol kas irgi ramuma.

Niekad taip nera buve, per 1- 3 sav visada gaudavau, per kokius 8  metus niekad nereike i juos pagalbos kreiptis, tai ir galvojau, kad ten viskas sudirba be priekaistu. Gal kas kokiu ideju turite  :unsure: 

p.s. pastas vienakart man atidave net DU svetimus siuntinius, veziau atgal ta pacia diena, o dinge dar nera buve, nors pasipesioti tenka man ten su jomis  :P​ 

Atsakyti
Su šia prekių kombinacija krepšelyje duoda nemokamą siuntimą.
https://www.iherb.co...1403qty1_THO-19
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2020 03 02, 10:44)
Visko buvo, nors per tiek pirkimo metų  nedingo nei vienas siuntinukas, atėjo daug daug vėliau, bet atėjo. Greičiausiai su tuo fiksuotu U.S. Postal Service  3,63 eur ateina. Paskutinį užsakiau su Delivery by Local Post, gavau kažkodėl paštomatu.

O mano vienas nuo rugsėjo mėnesio taip ir neatėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 03 03, 00:55)
O mano vienas nuo rugsėjo mėnesio taip ir neatėjo  sad.gif

unsure.gif

Oho blink.gif ilgokai eina, gal pestute eina pastininkas is USA ... juokauju, nepykit 4u.gif
O ka darete, kaip reagavo iherb?
Atsakyti