QUOTE(kipitun @ 2020 02 25, 08:57)
Gal kas trumpai galėtų pasidalinti žiniomis apie homeopatiją
Esu skaičius populiariojo mokslo knygą, kurioje buvo rašyta, kad homeopatija yra grįsta labai mažomis veikliųjų medžiagų dozėmis, kurios gaunamos tūkstančius kartų skiedžiant preparatus. Paskaičiau, pasidariau išvadas, kad visiška nesąmonė ir niekada nepirksiu šitų skiedalų. Priedo, kad pilna straipsnių, jog tai pseudo mokslas, kad jokie tyrimai nėra patvirtinę homeopatijos veiksmingumo.
Dabar vaistinėje vaistininkė man labai rekomendavo sergančiam vaikui nupirkti Aflubin. Jis homeopatinis, bet veikliųjų medžiagų kiekis yra nuo 3 mg iki 37 mg. Tai tada negali būti tūkstantį kartų skiestas. O ant dėžutės parašyta "vaistinis preparatas". Tai reiškia, kad jis praėjo kažkokias tikrinimo procedūras ir yra pripažintas vaistu?
Man galai niekaip nesueina. Gal kas galit paaiškinti kas vistik yra homeopatiniai preparatai?
Aš jos sau dar neatradau. Ne tai, kad netikiu, bet kažkaip rankos neprieina.
Tiesa, kažkada, kai vyras ėmė kosėti, nuojauta pakuždėjo vaistinėje pas mus paimti Bronchialis Heel. Padėjo. Net visos dėžutės iki galo nesugėrė.
O šiaip tai stebuklingų istorijų esu prisiskaičius, kaip pvz. gyvūnams augliai susitraukia ir pan. Na ir aišku užsienio homeopatai su šia produkcija labai dirba ir tikriausiai sėkmingai, jei klientai lankosi