Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Vakar gautas 12.26 d. siuntinys https://www.iherb.co...d0&rcode=QNL824

1. Blogeriu isgirtasis tonalinis kremas. Spalva ilgai rinkausi ziuredama YouTube video, sugaisau gal pora dienu ir  issirinkau Nr.21, kuris man idealiai tinka. Manau, kad tiks daugumai, nes visiskai prisitaiko prie odos spalvos. Labai gerai drekina, nesubega i rauksles, nepadaro ,,kaukes", oda atrodo naturaliai ir gaiviai, pakankamai maskuoja. Ant veido sis tonalinis elgiasi kaip BB kremas. Tiks visiems odos tipams, ypas sausai ir normaliai odai, puikiai tiks brandziai odai. Labai vykes pirkinys, rekomenduoju.
2. Now Foods tonikas su vitaminu C ir acai uogomis. Savo funkcija atlieka puikiai, labai skaniai ir svelniai kvepia apelsinais.
3. Probiotikai buvo su labai gera nuolaida, negalejau nepaimti.

06d3d_B7aH3YDQ3Mh2j2nDBssCig3G.jpeg?1578
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 04 sausio 2020 - 17:19
QUOTE(mama2009 @ 2020 01 04, 17:18)
Blogeriu isgirtasis tonalinis kremas. Spalva ilgai rinkausi ziuredama YouTube video, sugaisau gal pora dienu ir  issirinkau Nr.21, kuris man idealiai tinka. Manau, kad tiks daugumai, nes visiskai prisitaiko prie odos spalvos. Labai gerai drekina, nesubega i rauksles, nepadaro ,,kaukes", oda atrodo naturaliai ir gaiviai, pakankamai maskuoja. Ant veido sis tonalinis elgiasi kaip BB kremas. Tiks visiems odos tipams,

thumbup.gif Praėjusią savaitę užsisakiau tą pačią spalvą. Tikiuosi irgi nenusivilsiu. Iki šiol pirkdavau Missha BB. Labai patiko, bet norisi kažko naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 04 sausio 2020 - 17:35
QUOTE(-Braskeele @ 2020 01 03, 10:32)
Nelabai, viena daikta perku uz 20€, plius shipas 3€ su centais, masn pigiausias uz 2€ netinka, greiciau reik gaut

O koks siuntimas yra už 2€?
Man pigiausia duoda rinktis 3,58 € unsure.gif
Atsakyti
Susigundžiau ir aš ir užsisakiau blogerių išgirtą ir čia paminėtą tonalinį kremą, dar užsisakiau šampūną ir Camellia Care kremą.

Mano krepšelis 4u.gif

Atsakyti
Kadangi pačiai būna idomu, kas ką užsakinėja, tuo pačiu, kažką atrandu naujo, todėl nusprenžiau pasidalinti dar vienu savo užsakymu, gal kam bus idomu ax.gif 4u.gif

Mano antras užsakymas smile.gif

Muilas
Dar vienas muilas
Pistacijų aliejus
Omega-3
Nestle kakava

Mano krepšelis
Atsakyti
QUOTE(nile @ 2020 01 05, 00:15)
O koks siuntimas yra už 2€?
Man pigiausia duoda rinktis 3,58 € unsure.gif

Kartais tam tikros prekes labai mazina ar net nunulina siuntima. Tokios prekes pazymetos
Shipping Saver, visas ju sarasas CIA Tada renkames ne USPS siuntimo buda, o Delivery by Local Post. Deliokite visaip prekes, stebekite. Pvz. tonalinis kremas isgirtasis blogeriu, gerokai mazina siuntimo kaina. Tiesiog isimkite, idekite ivairias prekes ir pamatysite kaip keiciasi siuntimo kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 05 sausio 2020 - 10:14
QUOTE(mama2009 @ 2020 01 05, 10:11)
Kartais tam tikros prekes labai mazina ar net nunulina siuntima. Tokios prekes pazymetos
Shipping Saver, visas ju sarasas CIA  Tada renkames ne USPS siuntimo buda, o Delivery by Local Post. Deliokite visaip prekes, stebekite. Pvz. tonalinis kremas isgirtasis blogeriu, gerokai mazina siuntimo kaina. Tiesiog isimkite, idekite ivairias prekes ir pamatysite kaip keiciasi siuntimo kaina.

Ačiū 4u.gif

Mano įkeltas pirmas krepšelis, kur užsakiau tonalinį kremą, Camellia Care kremą ir šampūna, nunulino siuntimą 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(nile @ 2020 01 05, 02:51)
Susigundžiau ir aš ir užsisakiau blogerių išgirtą ir čia paminėtą tonalinį kremą, dar užsisakiau šampūną ir Camellia Care kremą.

Mano krepšelis 4u.gif

Šis užsakymas nunulino siuntimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nile @ 2020 01 05, 02:51)

Mano mėgstamiausias šampūnas. Žiūriu, kad pasikeitė pakuotės dizainas. O štai tas kremas man visiškai netiko. Kai išbandysit, parašykite, ar patiko.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2020 01 05, 13:25)
Mano mėgstamiausias šampūnas. Žiūriu, kad pasikeitė pakuotės dizainas. O štai tas kremas man visiškai netiko. Kai išbandysit, parašykite, ar patiko.

Parašysiu 4u.gif
Vakar, kai dėliojau užsakymą, įsidėjau du kremus Camellia Care ir šampūną. Perkant du kremus, pritaikoma papildoma nuolaida šampūnui. Kaina šampūno 1,63 € pasidarė, bet kadangi norėjau to išgirto tonalinio kremo, tai Camellia Care, pasilikau vieną vienetą.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2020 01 05, 14:25)

Kokio tipo plaukams perkate si sampuna?
Atsakyti

-15%!
Dabar LABAI APSIMOKA pirkti Lake Avenue Nutrition, CoQ10 su bioperinuhttps://iherb.co/FZDmBXDQ
Sio buteliuko uztenks 5 men!
CoQ10 - sirdziai, jaunystei, energijai, plaukams, odai, gerai nuotaikai ir t.t. Sudetyje taip pat yra bioperinas, kuris pagerina CoQ10 isisavinima.

0568d_cPeBZT4Vhrs6XwxrwWRRMSYt.jpeg?1578

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 05 sausio 2020 - 21:11
O ką darysit visos po metų, juk dėl pvm išbrangs visi siuntiniai..kokie papildai ne tik pigiau bet dažnai ir kokybiškesni, ką reiks daryt...
Atsakyti