DĖKUI Monteverte ; ivetacom
Sveikos. Norėčiau pagerti hyaliurono rūgšties, kad odą iš vidaus drėkinti. Bet matau daugiau visokius hyaliurono kompleksus sąnariams, su SMS ar kitokiais priedais.
Gal esate atradusios/išbandžiusios geriamą hyaliuroną odai drėkinti? Rekomenduokit
Gal esate atradusios/išbandžiusios geriamą hyaliuroną odai drėkinti? Rekomenduokit
QUOTE(ivetacom @ 2017 01 06, 11:35)
Vitamino B12 toksiska forma (as cyanocobalamin), vitaminas C nenaturalus, o askorbit acid ir dar dviguba doze. Vien del ju nepirkciau, o dar ir fruktozes prideta,jau geriau paprastas cukrus butu, cia del tos paties glikacijos blogai.
Aciu
Bet tokiuose multivitaminu kompleksuose kazin ar mandriau kas buna. O del fruktozes kodel taip nusiteikusi? tai cukrus ne ta pati fruktoze?
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 01 06, 11:30)
Su Naujais visas
Ar perkate vaikams šiuos vitaminus? Kaip skonis? Kokie atsiliepimai?
http://www.iherb.com...e-Tablets/43068
Papildyta:
Ar perkate vaikams šiuos vitaminus? Kaip skonis? Kokie atsiliepimai?
http://www.iherb.com...e-Tablets/43068
Papildyta:
Aš perku šituos panoms. Nieko blogo nepastebėjau. Net alergijos nebuvo jokios. Duodu po vieną tab.( 7 metų). Virusų sezonu kai kurių vitaminų reikia didesnių doznių. Kol kas nesirgome nuo praeitų metų gegužės. Tai manau teisingas pasirinkimas. Geria juos maniškės gerai. Skonio pati neragavau . Bet jis iš uogų ir vaisių yra.
Papildyta:
QUOTE(kipitun @ 2017 01 06, 11:47)
Sveikos. Norėčiau pagerti hyaliurono rūgšties, kad odą iš vidaus drėkinti. Bet matau daugiau visokius hyaliurono kompleksus sąnariams, su SMS ar kitokiais priedais.
Naudoju šitą. Jame yra ir vit C,kuris reikalingas kad geriau būtų kolagenas įsisavintas. Buteliuką tik įpusėjau, tai sunku pasakyti kaip jis toliau veiks. Bet veido oda pasikeitė į grąžiąją pusę-pasidarė tokia skaistesnė, atjaunėjusi.
Kad temoje nepasklistų kalbos apie nuodus esančius vaikiškuose vitaminuose įdedu nuorodą http://www.manosveik...apo-duju-kamera
QUOTE(kipitun @ 2017 01 06, 10:47)
Čia tik Hyaluronio rūgštis , bet kompleksai dar geriau ir kas sudrėkina sąnarius, tas sudrėkins ir odą, todėl ir sąnariams ir odai labai panašios sudėtys eina, tik pavadinimas kitoks Neocell kopleksas odai
ir kompleksas tabletėmis
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 06, 11:08)
Kad temoje nepasklistų kalbos apie nuodus esančius vaikiškuose vitaminuose įdedu nuorodą http://www.manosveik...apo-duju-kamera
Absurdiškas ir fanatiškas straipsnis. Aišku, neneigius, kad yra tokių neplaunančių daržovių, pasaulis juk margas. Nors... mūsų tėvai ar seneliai (priklausomai nuo mūsų amžiaus) taip ir augo kaime: eina pro lysvę, išsirauna morką, padaužo kiek nuo žemių, patrina ir valgo. Dauguma juk išaugo sveiki, kurie praėjo natūralią aplinką ir mūsų ar mūsų tėvų susilaukė.
Bet dabar tai pasaulis ženkliai pasikeitė. Bet aišku, galite pirktis pigiausią formą, niekas jums neuždraus, jei kitokių nežinote. Tik teisybės dėlei gal reikėjo bent Wikipedios straipsnį įdėti, kuris tikrai normaliai ir išsamiai rašo, plius ir šalutinius poveikius:
https://en.wikipedia.../Cyanocobalamin
O kas mąsto ir renkasi, neperka bet ko, gali geriau šio pasidairyti:
https://en.wikipedia...ydroxocobalamin
Skaitau aš kai kurių parašymus ir galvoju, negi jos viską valgo tik savo išaugintą, pagamintą. Daržovęs laisto švariu šaltinio vandeniu. Kepa savo duona iš pačių užaugintų grudų. Nes grūdai ūkiuose, kad nereiktų džiovinti, prieš nuimant purškiami roundapu. Taip pat savo mėsą užsiauginate su savo grūdais. Dešras ar kumpius darorės pačios iš savo mėsos. Nes ten daug dažiklių, konservantų. Karves taip pat laikote. ir gaminatės pieniškus produktus. Vaisių ir daržovių neperkate. Riešutų irgi. Nes visa tai yra taip nupurkšta, kad tie maži nenatūralūs priedai papilduose yra,,gėlelės''. Ir neužtenka nuplauti nei vaisių, nei daržovių nei reišutų. Nes juos užauginti chemijos labai daug reikia panaudoti.
Na bet gal ir sugeba kas taip maitintis.
Dar lieka skalbimo priemonės. Bet ir tų tikriausiai nenaudoja. Nes chemija ir prie kūno liečiasi.
Todėl nagrinėju sudėtį papildų ir renkuosi ko man reikia.
Na bet gal ir sugeba kas taip maitintis.
Dar lieka skalbimo priemonės. Bet ir tų tikriausiai nenaudoja. Nes chemija ir prie kūno liečiasi.
Todėl nagrinėju sudėtį papildų ir renkuosi ko man reikia.
Aš tai iš viso nesuvokiu kam vaikus farširuoti tais vitaminais? Geriau morką, obuolį duoti, bet ne, piliulė patogiau. Jei nėra jokių sveikatos problemų vaikui jokių papildomų vitaminų nereikia. Maniškis jokių vitaminų nevalgo (nebent guminukinius vietoj saldainių), per 2 metus dėl ligos nepraleido nė vienos pamokos, kosulių, slogos, praeinančių per kelias dienas, liga neskaitau. Dėl mados tik imunitetui pastiprinti pau d'arco . Prisimenant senus aikus, argi būdavo tų vitaminų? Kiek prisimenu, tai tiik gliukozės tabletės ir C vitamino žirniukai. Ir sveiki buvom be jokių vitaminų.
Gerai kol ta morka ar obuolys yra iš savo sodo- daržo O jei iš parduotuvės, tai koks skirtumas ar piliulė prifarširuota ar morka, obuolys, mandarinas, kivi, citrina ir t.t?
Guminukai( tipo vitaminai ar saldainiai parduotuviniai)? Jei vitaminai- guminukai, tai dar baisiau. Ką į juos deda, kad alergijas net sukelia.
Anksčiau į maisto produktus( ar tai duona ar tai mėsos produktus ar pieno) dėdavo kažkokio vitamino ar kažkokio mineralo. Gal kas iš gamybos pramonės daugiau kažką gali pakomentuoti. Ir dėl to mažiau sirgo. Reikia atmesti dar ir tai, kaddabar mažiau juda tiek vaikai tiek suaugę.
Guminukai( tipo vitaminai ar saldainiai parduotuviniai)? Jei vitaminai- guminukai, tai dar baisiau. Ką į juos deda, kad alergijas net sukelia.
Anksčiau į maisto produktus( ar tai duona ar tai mėsos produktus ar pieno) dėdavo kažkokio vitamino ar kažkokio mineralo. Gal kas iš gamybos pramonės daugiau kažką gali pakomentuoti. Ir dėl to mažiau sirgo. Reikia atmesti dar ir tai, kaddabar mažiau juda tiek vaikai tiek suaugę.
Dėl to "anksčiau mažiau sirgo", tai manau vienas iš tų mitų ale "anksčiau viskas buvo geriau". Paėmus save ir mano vaikus, tai mano vaikai mažiau sirgo(-a) nei aš. Aš pirmą kartą ligoninėj (na neskaitant gimimo ligoninėj ) atsidūriau 2sav. su ausų uždegimu. Iki mokyklos 2 kartus pabuvojau sanatorijoje, nes nuolatinis bronchitas ir peršalimo ligos. Apie mano vaikystėje suvartotą antibiotikų kiekį tai iš viso neverta lyginti su vaikais.
Tiesa po sanatorijų labai pasitaisė sveikata ir sirgimai baigėsi.
Tiesa po sanatorijų labai pasitaisė sveikata ir sirgimai baigėsi.
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 06, 12:08)
Naudoju šitą. Jame yra ir vit C,kuris reikalingas kad geriau būtų kolagenas įsisavintas. Buteliuką tik įpusėjau, tai sunku pasakyti kaip jis toliau veiks. Bet veido oda pasikeitė į grąžiąją pusę-pasidarė tokia skaistesnė, atjaunėjusi.
Ačiū. Po 6 tabletes gerti - čia jau beveik pavakariai gausis
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 06, 12:29)
Čia tik Hyaluronio rūgštis , bet kompleksai dar geriau ir kas sudrėkina sąnarius, tas sudrėkins ir odą, todėl ir sąnariams ir odai labai panašios sudėtys eina, tik pavadinimas kitoks Neocell kopleksas odai
ir kompleksas tabletėmis
ir kompleksas tabletėmis
Dėkui. Kompleksai su kalogenu tikrai patraukliai atrodo.
Kaip man per mažai to 22 eur krepšelio. Vėl niekaip netelpa ko reikia
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 01 06, 10:54)
Aciu
Bet tokiuose multivitaminu kompleksuose kazin ar mandriau kas buna. O del fruktozes kodel taip nusiteikusi? tai cukrus ne ta pati fruktoze?
Manau, jei jau vaikui pirkti, tai geriausius http://www.iherb.com...en?bids=GOL,MGF, jie visiskai naturalus, raso, kad isisavinimas 80-90%
Fruktozė lengviau nei gliukozė panaudojama riebiųjų rūgščių sintezei kepenyse, taigi fruktozė virsta riebalais greičiau nei gliukozė, o tiems riebalams pernešti į audinius padidinama LMTL (labai mažo tankio lipoproteinų) koncentracija kraujyje.