QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 09:46)
na jo, gal ir į naudą jums būtų papildai nuo streso tada ir jei turite atliekamų lėšų, galite kraniosakralinę terapiją pas gerą osteopatą manualistą išbandyti, nuostabus dalykas, JAV labai populiaru.
Tiesa, valdiškoje klinikoje, kur esate registruota irgi galite prašyti bioptron lempos terapijos, pečių, galvos masažo, į naudą tikrai turėtų būti. Na gal nepapulsite ant tokio svolačiuko, kuris tik pas psichiatrą siuntinės (nauja mada tai dabar jau kuris laikas). Nes tikrai nėra taip, kad visiems tik psichiatro reiktų, nuo nepatogių kėdžių, netinkamos tam žmogui pagalvės ir sėdimo darbo ir be didelių psichinių problemų taip gali nutikti
Tiesa, valdiškoje klinikoje, kur esate registruota irgi galite prašyti bioptron lempos terapijos, pečių, galvos masažo, į naudą tikrai turėtų būti. Na gal nepapulsite ant tokio svolačiuko, kuris tik pas psichiatrą siuntinės (nauja mada tai dabar jau kuris laikas). Nes tikrai nėra taip, kad visiems tik psichiatro reiktų, nuo nepatogių kėdžių, netinkamos tam žmogui pagalvės ir sėdimo darbo ir be didelių psichinių problemų taip gali nutikti
Aš tai irgi įtarinėju sprandą savo ir ataugas jame. Bėda tik, kad mūsų rajone rasti gerą masažistą tai kaip adatą šieno kupetoj. Pernai pas vieną nuėjau, tai vyras, jaunas (žinau, kad turi spec.poreikių, na, bet jei mokslus baigė, tai gal turėtų išmanyt, galvojau) glosto tik, sakau, o gal tu galėtum kažkaip išjudint ten tą sprandą stipriau? Sako, aš vyresnio amžiaus žmones švelniai masažuoju ( *****, man dar tik 43). Jau kai tik sužinom, kad kažkur iš kažkur atvažinėja geras masažistas, tai ir varom. Bet va, seniai tas buvo