Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Maja Di @ 2019 10 19, 13:41)
Gal koduką kokį reikia suvesti, nes man nemokamo siuntimo neduoda nei vien jį perkant, nei dar su kažkuo.

Pasirinkite siuntimą Delivery by Local Post. Tuomet bus nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2019 10 19, 12:39)
Sitam kolagenui duoda nemokama siuntima ir 10% nuolaida
https://gr.iherb.com...Z4aAqzkEALw_wcB

Geriate po 6 tabletes kaip rašo🤔
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2019 10 19, 16:57)
Pasirinkite siuntimą Delivery by Local Post. Tuomet bus nemokamai.

Matau, kad Local post pigiau, bet vis vien 1,58 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 10 19, 19:02)

Man tai nemokamai dave, du pasiemiau, bet 80 dienu mazai turbut, reikia dar.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 10 19, 18:02)

Man su Local post siuntimas nemokamas.
Atsakyti
O aš negaunu vieno siuntinuko unsure.gif kur man rašyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 10 20, 01:20)
O aš negaunu vieno siuntinuko unsure.gif kur man rašyt?  4u.gif

patikrinkit, kada paskutinis pristatymo terminas, po jo rašykite į chat (nustatymas angliškai, apačioje Contact Us / Chat with Us . Jei tai pirmas kartas - tai kompensuos.
Iš patirties, per 8 metus iherbe man būvo, kad laaabai ilgai keliauja siuntinukas, bet ateina, būna kad ir po termno, nei vienas nedingo.

Tik dabar pamačiau, kad veikia -10 % Select Items veikia daugumai collagenui, dezodorantams, serumams ir.kt. Net populiariajam Real Purity, Roll-On Deodorant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 21 spalio 2019 - 08:24
Sveikos. Koki rekomenduotumete dezodoranta be garsiojo pur real? Kuo naturalesnio ieskau. Stabdyti prakaitavimo nereikia. Tik prakaito kvapo, kad nesijaustu. Tas pur real nuostabus, bet gal kazkas pigesnio panasaus yra?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Retai siunčiuosi, dėl to nežinau, gal jau daug kartų aptarėt tokį klausimą smile.gif Perku vaikams equazen eye q vitaminus, tokius: https://www.zuvu-tau...hildrens-chews/ . Labai jie brangūs, gal iherbe yra kažkoks analogas, pigiau? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 10 21, 10:00)
Sveikos. Koki rekomenduotumete dezodoranta be garsiojo pur real? Kuo naturalesnio ieskau. Stabdyti prakaitavimo nereikia. Tik prakaito kvapo, kad nesijaustu. Tas pur real nuostabus, bet gal kazkas pigesnio panasaus yra?

Is mano isbandytu, tokio neradau, daugiau nebeperku is cia. Man netgi tas populiarusis pur real nelabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2019 10 21, 10:10)
Is mano isbandytu, tokio  neradau, daugiau nebeperku is cia. Man netgi tas populiarusis pur real nelabai patiko.

O tai ką naudojate?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 10 21, 11:00)

ieškojau ir aš pakaitalo biggrin.gif misija neįmanoma turbut ))) nors yra vienas, tik sudėtis vis tik nėra ideali
Arm & Hammer, Essentials Natural Deodorant, For Men and Women, Fresh, 2.5 oz (71 g) veikia gerai.
Atsakyti