Taip, nuolat kitur perku 🤔
Tikra nesąmonė su tom kortelėm... baigsis akcija astaksantinui...
QUOTE(libraja @ 2019 10 11, 19:19)
<p>Tikra nesąmonė su tom kortelėm... baigsis akcija astaksantinui...</p>
nepavyko susitvarkyti? man pavyko, paskambinau į banką ir pajungė ten kažką, nes mano int. banke nu nebuvo jokio mygtuko, viską peržiūrėjau ir neradau pati.
Tai jau ir spėjau užsakymą tėvukui padaryti.
nepavyko susitvarkyti? man pavyko, paskambinau į banką ir pajungė ten kažką, nes mano int. banke nu nebuvo jokio mygtuko, viską peržiūrėjau ir neradau pati. Tai jau ir spėjau užsakymą tėvukui padaryti.
Mano swedas. Pasitikrinau interneto banke - viskas įjungta, kitaip ir negalėjo būti, nes perku ir kitur... Nebent su jav čia kažkas specialiai... Biesina... Svarbiausiai, kad nieko nerašo, kai nori patvirtinti kortelę. Tiesiog grąžina prieš tai buvusį psl ir viskas. Parašiau iherbui, bet nelabai tikiuosi, kad jie žinos ką nors...
Savaitgalio pasiulymas!
50% nuolaida K-Beauty rinkinukui https://iherb.co/Kdayg75r
Akcija iki spalio 14 d. 20 val.
50% nuolaida K-Beauty rinkinukui https://iherb.co/Kdayg75r
Akcija iki spalio 14 d. 20 val.
QUOTE(Maysan @ 2019 10 11, 09:59)
Ačiū, o kiek ilgai gėrėte? po 2 tableter? -2-3 mėn?
Po 1. Kažkaip man patinka mažesnės dozės ;)
QUOTE(mama2009 @ 2019 09 22, 21:48)
Gamintojas raso, kad vaikams negalima. Atsakymuose ir komentaruose raso, kad duoda vaikams ir patenkinti rezultatu. Jums spresti.
Dėkoju.
QUOTE(libraja @ 2019 10 11, 20:05)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72519099" data-time="1570812656"> nepavyko susitvarkyti? man pavyko, paskambinau į banką ir pajungė ten kažką, nes mano int. banke nu nebuvo jokio mygtuko, viską peržiūrėjau ir neradau pati. Tai jau ir spėjau užsakymą tėvukui padaryti.</blockquote>
<p> </p>
<p>Mano swedas. Pasitikrinau interneto banke - viskas įjungta, kitaip ir negalėjo būti, nes perku ir kitur... Nebent su jav čia kažkas specialiai... Biesina... Svarbiausiai, kad nieko nerašo, kai nori patvirtinti kortelę. Tiesiog grąžina prieš tai buvusį psl ir viskas. Parašiau iherbui, bet nelabai tikiuosi, kad jie žinos ką nors...</p>
<p> </p>
<p>Mano swedas. Pasitikrinau interneto banke - viskas įjungta, kitaip ir negalėjo būti, nes perku ir kitur... Nebent su jav čia kažkas specialiai... Biesina... Svarbiausiai, kad nieko nerašo, kai nori patvirtinti kortelę. Tiesiog grąžina prieš tai buvusį psl ir viskas. Parašiau iherbui, bet nelabai tikiuosi, kad jie žinos ką nors...</p>
Dar vienas variantas gali būti. Nes man irgi leido pirkti tik per Paypal su nauja Mastercard kortele ir Paypal viską priėmė. O iherb parašė, kad po pirmo pirkimo kortelės duomenys įsirašys į jų puslapį automatiškai. Nupirkusi tetei, sukroviau krepšį mamai. Spaudžiu mokėti, žiūriu niekas automaiškai neįsirašę, vėl rodo, kad duomenis suvesti. Suvedu, ir vėl rodo, kad kažkas blogai su vardu. Ir tada "dašilo", kad gi jie ne visada atpažįsta lietuviškus rašmenis kaip š, ž ar ė.
Peržiūrėkite, gal ir pas jus ta bėda?
QUOTE(libraja @ 2019 10 11, 19:05)
man vienu metu irgi taip grybavo. Grybaut pradėjo be jokios priežasties - nieko nekeičiau tuo metu. įtariu, kad kažkas nepatiko su adresais, gal kad shiping ir billing adresai nebuvo identiški (prie shipingo dar telefonas įrašytas). Konkretaus recepto negaliu parašyti, nes tiesiog kažką kaitaliojau, kol užveikė.
Nežinau ar sutapimas ar ne, bet šiemet pirmi metai, kaip negeriam žuvų taukų ir jau antrą kart šį rudenį rimtai sergam. Iherb nuolat neseku, tai jau ėjau pirkt žuvų taukų ir be akcijos, bet labai nebloga kaina gavosi, nes kažkokie super rewards buvo būtent žuvų taukams ir dar combo pasiūlymas su probiotikais, mano akimis labai gera kaina. Žodžiu iš tos laimės dalinuos krepšeliu
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2019 10 13, 13:33)
Nežinau ar sutapimas ar ne, bet šiemet pirmi metai, kaip negeriam žuvų taukų ir jau antrą kart šį rudenį rimtai sergam. Iherb nuolat neseku, tai jau ėjau pirkt žuvų taukų ir be akcijos, bet labai nebloga kaina gavosi, nes kažkokie super rewards buvo būtent žuvų taukams ir dar combo pasiūlymas su probiotikais, mano akimis labai gera kaina. Žodžiu iš tos laimės dalinuos krepšeliu
Nerodo jusu krepsiuko
Dar vienas variantas gali būti. Nes man irgi leido pirkti tik per Paypal su nauja Mastercard kortele ir Paypal viską priėmė. O iherb parašė, kad po pirmo pirkimo kortelės duomenys įsirašys į jų puslapį automatiškai. Nupirkusi tetei, sukroviau krepšį mamai. Spaudžiu mokėti, žiūriu niekas automaiškai neįsirašę, vėl rodo, kad duomenis suvesti. Suvedu, ir vėl rodo, kad kažkas blogai su vardu. Ir tada "dašilo", kad gi jie ne visada atpažįsta lietuviškus rašmenis kaip š, ž ar ė. Peržiūrėkite, gal ir pas jus ta bėda?
Valio! Būtent bėda buvo ė. Pakeičiau į e ir baigėsi bėdos. Ačiū už pagalbą 🙂 Tik gaila, kad astaksantiną pražiopsojau....