Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(mama2009 @ 2019 10 07, 09:09)
Laukit. As viena siuntini gavau po 1 men, visa slapia, neaiskios formos, kazkur paklydes Amerikoje buvo. Jei neatsiras dar po menesio, tada rasykit iherb, atgausite pinigus.

O mano jau 1men.sedi Vilniuje unsure.gif
Laukt dar?
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2019 10 07, 08:09)
Laukit. As viena siuntini gavau po 1 men, visa slapia, neaiskios formos, kazkur paklydes Amerikoje buvo. Jei neatsiras dar po menesio, tada rasykit iherb, atgausite pinigus.

bet as taip suprantu, kad tas siuntinys Lietuvos dar nepasiekes? ar teisingai?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 10 07, 10:22)
O mano jau 1men.sedi Vilniuje  unsure.gif
Laukt dar?

Jei siuntete USPS budu, tai pagal siuntimo Nr. galima paziureti https://www.post.lt/ kur jis konkreciai, gal tupi paste ir jusu laukia. Man taip buvo su paskutiniu siuntiniu, kai lapelio negavau.
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2019 10 07, 10:43)
bet as taip suprantu, kad tas siuntinys Lietuvos dar nepasiekes? ar teisingai?

teisingai, jis kazkur US
Atsakyti
[quote=mama2009,2019 10 07, 10:02]
Jei siuntete USPS budu, tai pagal siuntimo Nr. galima paziureti https://www.post.lt/ kur jis konkreciai, gal tupi paste ir jusu laukia. Man taip buvo su paskutiniu siuntiniu, kai lapelio negavau.
Papildyta:

siuncia DHL yra nr. kažkoks , rodo , kad nuo 3september Vilniuje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 10 07, 12:33)
siuncia DHL yra nr. kažkoks , rodo , kad nuo 3september Vilniuje unsure.gif

skambinkite i DHL ir klauskite, pagal numeri tegu randa
Atsakyti
reikia pagalbos.

buvo sumusti inkstai (nelaimingas atsitikimas), prasidejo uzdegiminis procesas, pradejo nikti inkstai (nezinau ar taip buna?). siaip paskirtas gydymas, israsyti vaistai, bet daktaras neatmeta galimybe pagerti ir papildus.
Gal zinot kazka iherbe?
Papildyta:
QUOTE(mama2009 @ 2019 10 07, 09:09)

praeita savaite irgi gavau du slapius siuntinius. vienas tOOOks slapias ir suplotas. o kitas tiesiog dregnas

QUOTE(jurda @ 2019 10 07, 09:21)
O jums geriant kalogeną nepatinsta paakiai? Aš tokį efektą pastebėjau sau

GERKIT VANDENI!!!!
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2019 10 08, 09:17)
reikia pagalbos.

buvo sumusti inkstai (nelaimingas atsitikimas), prasidejo uzdegiminis procesas, pradejo nikti inkstai (nezinau ar taip buna?). siaip paskirtas gydymas, israsyti vaistai, bet daktaras neatmeta galimybe pagerti ir papildus.
Gal zinot kazka iherbe?

galite nebent pabandyti ne žolinius, o kaip tik gyvulinius. Inkstus gydyti pačiais inkstais https://www.iherb.co...-Vegicaps/84902
Atsakyti
Sveiki,

Ką rekomenduotumėte pagerti vyrui 40+ po erkinio encefalito. 4u.gif
Gal galite patarti kas tiktų bendram organizmo ir nervų sistemos pastiprinimui. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
VEL PREKYBOJE SEZONINES PREKES!

Nuo spalio 1 d. vel galime pirkti sezones prekes, kurios jautrios karsciui ir nuo 06-14 d. iki 10.01 d. buna isimtos is prekybos. Visas sarasas cia - https://iherb.co/9pPtHUQv

I sia kategorija patenka zeliniai vitaminai, sokoladas, batoneliai, uzkandziai, probiotikai ir t.t.

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Mergaites, padekit...rupus miltai kaip susinervijau...vel kalio trukumas..buvau atsistacius, geriau Lt pirkta biokali, dabar vel trukumas...ka pirkti iherbe?
Kita beda padidejes blogasis cholestirolis...po truputi keiciu mityba, sportuoti negaliu, nes po operacijos, ka papirkti ir pagerti is iherb'O. Aciu labai kas atsakys!
Atsakyti

Kalį man šioje temoje irgi patarė pirkt iš LT, tą bio. 

O dėl kolageno ir kapsulių, tai labai ačiū už patarimą, gal visai variantas būtų. Nes su sultim maišyt tai nesinori, ypač ant tuščio skrandžio. Kam tas cukrus..

Pradžiai pamėginsiu su mažu kiekiu išmaišyt ir daug užsiigert. Gal bus geriau :D

Atsakyti

Beje, negaliu atsidžiaut tuo prime siuntimu. Atkeliauja visi siuntiniai per savaitę, nereikia sukt galvą dėl sunkesnių daiktų pirkimo. Super.

Atsakyti