Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Smarkiai sumažino kainas MRM brendui. Siunčiant tos firmos dvi prekes, siuntimas 0,00 eur. O vienos siuntimas, kainuoja tik 1,90 eur.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2017 02 10, 18:31)
Mergaites, ka rekomenduotumet nestumo metu persalus ir stipriai skaudant gerklei? Tik laiko nera siustis, tai gal vietoj ka gauciau arba is patirties gal ka rekomenduosit.
Turiu namie kates nago ir pau d'arco, bet kiek skaiciau nestumo metu jie netinkami, tad geriu grapefruit seed etract triskart dienoj, skalauju su suru vandeniu ir vienakart per diena kordisepso milteliu geriu, bet ketvirta diena ir negereja, gerkle visa raudona verysad.gif Gal dar ka patarsit?

Dar galima gerkle su kurkuma skalauti, veikia priesuzdegimiskai.
Atsakyti
Tikrai labai geros kainos ir nuolaidos https://iherb.co/4miVFSGL , 5 daiktu siuntimas nekainuoja nei euro.
Isidejau net du rolus nuo skausmo. Jie jau buvo mano noru sarase, girdejau, kad gerai veikia.
Vitamino B12 labai gera kaina, negalejau nepaimti.
Melatoninas miegui.
Ir pabandysim Linksmintoja.
Atsakyti
Ačiū, kad atradot MRM. ir aš susikroviau krepšelį http://www.iherb.com...p;rcode=GIM8484. MRM produktai sanariams ir enzymai pabandymui. Siuntimas 0,95 eur.

Atsakyti
Susidėjau į krepšelį 2 MRM produktus. Siuntimas virš 6 eur blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 02 11, 06:11)
Susidėjau į krepšelį 2 MRM produktus. Siuntimas virš 6 eur blink.gif

As vakar susidejau krepseli siuntimas buvo 1.9. Siandien tas pats krepselis 5.6. Taip ir likau nenusipirkusi
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2017 02 10, 17:31)
Mergaites, ka rekomenduotumet nestumo metu persalus ir stipriai skaudant gerklei? Tik laiko nera siustis, tai gal vietoj ka gauciau arba is patirties gal ka rekomenduosit.
Turiu namie kates nago ir pau d'arco, bet kiek skaiciau nestumo metu jie netinkami, tad geriu grapefruit seed etract triskart dienoj, skalauju su suru vandeniu ir vienakart per diena kordisepso milteliu geriu, bet ketvirta diena ir negereja, gerkle visa raudona verysad.gif Gal dar ka patarsit?

Man labai padeda koloidinis sidabras.
Atsakyti
Na ir as uzsisakiau krepsiuka vakar su 10proc nuolaida. Dar rewardsu turejau daug tai visai mazai sumokejau. Krepsiukas
Ta seruma lietuvoj pirkdavau, pats geriausias. Sietukas mazina smarkiai siuntima.
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2017 02 10, 21:11)
Dar galima gerkle su kurkuma skalauti,  veikia priesuzdegimiskai.

As nestumo metu gerdavau kurkumina. Dariausi kaip arbata ir gerdavau. Tikrai veiksminga priemone.
Atsakyti
as isimeciau i krepseli mmr papildus ,bet siuntimas nemazeja
Atsakyti
Merginos, ka manot apie dantu skalavimo skysti vaikams? Ar geras dalykas? Buvo mano sesiametis pas dantiste vakar, tai dare valyma, sake yra akmenuku, linke kauptis matyt, nedaug, bet vale.. Dantis valau beveik nuo gimimo, tikrai krupsciai. Pamirsau paklausti jos apie skalavimo skysti.. Gal reikalingas dalykas? unsure.gif Dar galvoju gal geriau elektrinis sepetelis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 11 vasario 2017 - 10:16
QUOTE(Shalimar @ 2017 02 11, 10:16)
Merginos, ka manot apie dantu skalavimo skysti vaikams? Ar geras dalykas? Buvo mano sesiametis pas dantiste vakar, tai dare valyma, sake yra akmenuku, linke kauptis matyt, nedaug, bet vale.. Dantis valau beveik nuo gimimo, tikrai krupsciai. Pamirsau paklausti jos apie skalavimo skysti.. Gal reikalingas dalykas? unsure.gif Dar galvoju gal geriau elektrinis sepetelis..

Iki 8 metų vaikams dantis turi valyti tėvai, (kaip matau valote pati) mat vaiko judesiai dar nekoordinuoti, silpni. Nemanau, kad tai pirmo būtinumo dalykas. Nors kodėl nepabandyti, jei galimybės leidžia. Gal geriau šepetėlis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 11 vasario 2017 - 11:05