Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(jurguze @ 2017 02 10, 16:15)
Rašo, kad po 1 tabl. 3 kart dienoj mirksiukas.gif

Tikrai. Tada nedažiūrėjau. Bet jau užsakytos. Tada reiks duoti 1-2, vistiek pigiau nei vaikiškos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 10 vasario 2017 - 16:19
Nusprendžiau kad ir man reikia. Parsisiųsiu su 0,00 eur siuntimu. Gerai kad dar galima rasti iherb reikalingų prekių, kurias galima parsisiųsti nemokamai arba labai mažina siuntimo kainą. KREPŠELIS
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 02 10, 16:21)
Nusprendžiau  kad ir man reikia. Parsisiųsiu su 0,00 eur siuntimu. Gerai kad dar galima rasti iherb reikalingų prekių, kurias galima parsisiųsti nemokamai arba labai mažina siuntimo kainą. KREPŠELIS

Aplamai kartais ta naujoji siuntimo tvarka ima man vis labiau ir labiau patikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 10, 17:24)
Aplamai kartais ta naujoji siuntimo tvarka ima man vis labiau ir labiau patikti biggrin.gif

Tikrai. biggrin.gif O ypač kai daug prekių turi wish list, tai gali vis dėlioti į krepšelį ir derinti siuntimą. Užima tai laiko, bet randi prekių, kurias dabar gali parsisiųsti nemokamai arba pigiau negu prieš pertvarką.
Atsakyti
Mergaites, ka rekomenduotumet nestumo metu persalus ir stipriai skaudant gerklei? Tik laiko nera siustis, tai gal vietoj ka gauciau arba is patirties gal ka rekomenduosit.
Turiu namie kates nago ir pau d'arco, bet kiek skaiciau nestumo metu jie netinkami, tad geriu grapefruit seed etract triskart dienoj, skalauju su suru vandeniu ir vienakart per diena kordisepso milteliu geriu, bet ketvirta diena ir negereja, gerkle visa raudona verysad.gif Gal dar ka patarsit?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2017 02 10, 17:31)
Mergaites, ka rekomenduotumet nestumo metu persalus ir stipriai skaudant gerklei? Tik laiko nera siustis, tai gal vietoj ka gauciau arba is patirties gal ka rekomenduosit.
Turiu namie kates nago ir pau d'arco, bet kiek skaiciau nestumo metu jie netinkami, tad geriu grapefruit seed etract triskart dienoj, skalauju su suru vandeniu ir vienakart per diena kordisepso milteliu geriu, bet ketvirta diena ir negereja, gerkle visa raudona verysad.gif Gal dar ka patarsit?

Aš įpilu į šiltą vandenį arbatmedžių aliejaus, kelis lašus, ir skalauju gerklę. Prabadau česnako skiltelę ir ją čiulpiu kaip saldainį, ilgai laikau. Daugiau nieko naujo nėra, ko visi nežinotų. Ir, kad nėščiosioms būtų galima, jei nenorite laukti, kol iš iherbo atsiųs. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 10 vasario 2017 - 18:19
MRM firmos produktai siunciami nemokamai arba pigiai http://www.iherb.com/c/mrm

Ta proga krepselis pagal uzsakyma https://iherb.co/5n9JzTyx

Chromium Picolinate- diabedikams nepakeiciamas papildas, mazina nora saldumynams, mazina cukru kraujyje
Pregnenolone-linksminamieji smile.gif Suteikia gyvenimui dziaugsmo, pakelia nuotaika, suteikia energijos
Valerijonas - sis daug geresnis nei parduodamas pas mus.
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2017 02 10, 19:03)

Pregnenolone-linksminamieji smile.gif Suteikia gyvenimui dziaugsmo, pakelia nuotaika, suteikia energijos

Sudomino pregnenolonas. Idomu jis neisbalansuoja naturalios hormonu pusiausvyros?( nes paskaiciau , kad jis hormonas ir veikia menesines) Butu gerai jo ir mano dukrai 13m pagerti, nes mato pasauli juodom spalvom.

Ka patartumet endometriozinei cistai gydyti?

Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 10, 17:13)

Tikrai labai keistas dalykas. Sudėjus šį krepšelį dar nepilnai: http://www.iherb.com...5..._SNG-50015 Nustačius Lietuvą siuntimą rodo virš 6 EURŲ, nustačius Latviją rodo vos 0,95 Eurocentus...Tai kas čia dabar, nu tikrai jau. Įdomu ar pirkimo metu kaina keistųsi?

Pirkimo metu kaina keiciasi i lietuviska 😈
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2017 02 10, 18:31)

Man tas pats buvo nėštumo metu. Tai labai daug medetkú arbatú gėriau ir šitá purškalá gydytoja išrašė. Šaltalankiú ir medetkú aliejaus pagrindu. Gan šlykštokas, bet pakentėjau biggrin.gif

http://www.eurovaist...alas-20-ml.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 10 vasario 2017 - 19:45
Supykau... unsure.gif
Pasirinkti DHL siuntima leidzia 1,90, o einant link apmokejimo meta Global,kuris virs 8 eur.:-(
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2017 02 10, 19:41)
Sudomino pregnenolonas. Idomu jis neisbalansuoja naturalios hormonu pusiausvyros?( nes paskaiciau , kad jis hormonas ir veikia menesines) Butu gerai jo ir mano dukrai  13m pagerti, nes mato pasauli juodom spalvom.

Pažiūrėjau, rašo, kad palaiko sveiką senėjimą ir hormonų balansą. Įdomu kas tai per produktas, kaina visai nedidelė: http://www.iherb.com...ggie-Caps/4645? unsure.gif Gal kažkas panašaus į Vitex . Ir siuntimo kaina nedidelė. Paauglei gal ir nereikėtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 10 vasario 2017 - 20:13
QUOTE(norala @ 2017 02 10, 19:54)
Supykau... unsure.gif
Pasirinkti DHL siuntima leidzia 1,90, o einant link apmokejimo meta Global,kuris virs 8 eur.:-(

aš kai 5 dolerių akcija buvo paspaudžiau siųsti DHL, bet išsiuntė Global, nuo vasario 1 dienos stovi Kentuky vienoj vietoj siuntinys, nervai ima, nes labai laukiu doh.gif
Atsakyti