Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Lyn @ 2017 02 10, 10:25)
aciu  labai.  nemazai skaiciu  diskusiju del  kates  nago,  tik  nelabai  supratau  -  kai  kas  vartoja  tik  apsirgus, smuginemis  dozemis,  o  kai  kas  kiekviena diena, imuniteto  stiprnimui ?

Vyresniems žmonės (po vaikingo amžiaus, nes sakoma, kad veikai kaip kontraceptikas ir po to ilgokai nepastojama) galima ir kasdien po porą kapsulių vartoti. Padeda atjaunėti šiek tiek, sąnariams padeda, virškinimą gerina.
Papildyta:
QUOTE(Auruma @ 2017 02 10, 10:42)
Kažin nieko jei kapsulę išardysiu ir tik miltelius išgersiu?

Galima. Vaikams, gyvūnams dažniausiai visada viskas ardoma. Aš sau sporto papildus ardau, nes vidinė sudėtis puiki, o išorinė kapsulė šlykštynė, kaip plastmasė, iš prastų medžiagų. Nenustatysiu aišku ar poveikis lygiai toks pats kaip neardžius, bet poveikis vistiek yra, tai to man ir užtenka, kad prastos kapsulės neryčiau
Atsakyti
Gal žinote kaip MSM vartot? Valgio metu ar ant tuščio skrandžio?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 02 10, 11:36)
Gal žinote kaip MSM vartot? Valgio metu ar ant tuščio skrandžio?

Viska, kas tirpsta vandenyje, geriau vartoti pries valgi, nebent skrandis labai jautrus ir jauciasi diskomfortas. Siera tirpsta vandenyje ir dar turi kartu skoni, vartojant pries valgi ji skatina tulzies isskyrima, tai gerina virskinima. Yra toks niuansas, kad nakti viskas geriau pasisavina, nes tuo metu vyksta atstatymo procesai, toks variantas irgi tinkamas.
Atsakyti
Sveikos,

Patarkite prašau, ar galiu duoti dukrai 3,5m katės nago arba kordicepto po žarnyno infekcijų? Antrą kartą per dvi savaites pagavo.. ir aš užsikrėčiau..
Ar nebus blogiau skrandukui, jei iškart po vėmimų duosiu kažko? Gal padės pastiprint mergytę? Bijau savivaliaut, nes dar nelabai esu perpratusi tuos papildus.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2017 02 10, 13:04)
Sveikos,

Patarkite prašau, ar galiu duoti dukrai 3,5m katės nago arba kordicepto po žarnyno infekcijų? Antrą kartą per dvi savaites pagavo.. ir aš užsikrėčiau..
Ar nebus blogiau skrandukui, jei iškart po vėmimų duosiu kažko? Gal padės pastiprint mergytę? Bijau savivaliaut, nes dar nelabai esu perpratusi tuos papildus.

Kai maniškės vėmė, aš daviau po truputį coca colos. Greičiau baigėsi tie vėmimai. Ir pati gėriau colos kai panos pradėjo vemti. Tai man tik truputį paskaudėjo pilvą ir praėjo. Nors cola nėra gerai gerti, bet nuo žarnyno viruso apsaugo.
Dar geras dalykas vemiant yra duoti sučiulpti gliukozės tabletę. Mums ligoninėje kai gulėjome su vėmimais, tai gydytoja sakė duoti čiulpti gliukozę. Nors ir lašalines gliukozės lašino. Bet per burną greičiau suveikia jinai. Ir tikrai greitai tie vėmimais praeina ir vaikas greičiau atsigauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 10 vasario 2017 - 12:16
QUOTE(Minutėlė @ 2017 02 10, 12:14)
Kai maniškės vėmė, aš daviau po truputį coca colos. Greičiau baigėsi tie vėmimai. Ir pati gėriau colos kai panos pradėjo vemti. Tai man tik truputį paskaudėjo pilvą ir praėjo. Nors cola nėra gerai gerti, bet nuo žarnyno viruso apsaugo.
  Dar geras dalykas vemiant yra duoti sučiulpti gliukozės tabletę. Mums ligoninėje kai gulėjome su vėmimais, tai gydytoja sakė duoti čiulpti gliukozę. Nors ir lašalines gliukozės lašino. Bet per burną greičiau suveikia jinai. Ir tikrai greitai tie vėmimais praeina ir vaikas greičiau atsigauna.

Aha, žinau šitą. Colos davėm ir pati gėriau. Gliukozės irgi daviau. Aš labiau klausiu dėl pastiprinimo, kad atsigautų jau po sirgimo arba, kad iki galo sunaikintų tuos virusus viduje. Kažkoks užburtas ratas jau pas mus prasidėjo su tuo vėmimu...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 10, 11:18)
Aš sau sporto papildus ardau, nes vidinė sudėtis puiki, o išorinė kapsulė šlykštynė, kaip plastmasė, iš prastų medžiagų. Nenustatysiu aišku ar poveikis lygiai toks pats kaip neardžius, bet poveikis vistiek yra, tai to man ir užtenka, kad prastos kapsulės neryčiau

Apie kokius sporto papildus kalbat? Kaip tik dairausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2017 02 10, 12:04)
Sveikos,

Tokiu atveju granato zieves labai padeda, o kiti papildai truputi veliau. http://www.draugauki...uralus-vaistai/

Gavau 2 dienos siuntinuka [I]http://www.iherb.com...3...00101_
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 02 10, 08:29)
Ar bandėt rankų kremus?

Nebandziau, bet atsiliepimai geri, o tokio tipo su shea visada naudoju, tai manau sueis.

QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 10, 09:37)
Pastebėjau, bet tai priklauso kokia šalis nustatyta, buvau susikrovus sunkų krepšį, siuntimą rodė >8 eurų, paskui žiūriu, kad iki 5 sumažėjo, bet pasirodo, kad Belgija buvo nusistačiusi... į Latviją irgi už 5 siunčia kažkodėl, kai į Lietuvą tas pats siuntinys už 8  hmm.gif  doh.gif

Na pas mane salis ta pati visada nustatyta, tai kazkaip keista...
Atsakyti
Susikroviau dar vieną krepšelį krepšelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 10 vasario 2017 - 15:30
Neprisimenu ar jau rašiau apie šitą, bet ilgai neradus pigaus siuntimo vaikiškų gerųjų bakterijų (kad nereikėtų ryti, o būtų kramtomos), nes mums įprastas siunčia už 8 Eur, radau šiuos: http://www.iherb.com...00-Wafers/20479 ir laukiu dabar. Man patiko, kad 100 kapsulių. Mano du vaikai, duosiu po 1, nors suaugusiems rekomenduoja dvi. Jos nėra labai stiprios. Pabandymui tiks. O ir kaina suintrigavo. Jei duosiu po 1, dviems vaikams užteks apie 50 dienų. Nukištos kažkur į viso probiotikų sąrašo galą buvo. Parašysiu atsiliepimus kai gausim.

Tikrai labai keistas dalykas. Sudėjus šį krepšelį dar nepilnai: http://www.iherb.com...5..._SNG-50015 Nustačius Lietuvą siuntimą rodo virš 6 EURŲ, nustačius Latviją rodo vos 0,95 Eurocentus...Tai kas čia dabar, nu tikrai jau. Įdomu ar pirkimo metu kaina keistųsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 10 vasario 2017 - 16:17
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 10, 16:13)
Neprisimenu ar jau rašiau apie šitą, bet ilgai neradus pigaus siuntimo vaikiškų gerųjų bakterijų (kad nereikėtų ryti, o būtų kramtomos), nes mums įprastas siunčia už 8 Eur, radau šiuos: http://www.iherb.com...00-Wafers/20479 ir laukiu dabar. Man patiko, kad 100 kapsulių. Mano du vaikai, duosiu po 1, nors suaugusiems rekomenduoja dvi. Jos nėra labai stiprios. Pabandymui tiks. O ir kaina suintrigavo. Jei duosiu po 1, dviems vaikams užteks apie 50 dienų. Nukištos kažkur į viso probiotikų sąrašo galą buvo. Parašysiu atsiliepimus kai gausim.

Rašo, kad po 1 tabl. 3 kart dienoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 10 vasario 2017 - 16:16