Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Supronti @ 2019 07 02, 10:46)
Sudomino žurnale aprašytas trifalas.
Kuris Trifalas kokybiškas? https://www.iherb.co...a...hala&rank=1
Gal kas naudojate, ar turite daugiau info.

Aš naudojau. Pirkau čia. Darydavau arbatą. Atseit taip geriau. Poveikio jokio nepajutau. Tik pats vartojimo procesas buvo labai įdomus. Rašoma, kad bjaurus skonis. Gėrėm abu su vyru. Jam ta arbata buvo šlykšti, o man iš pradžių labai skani. Gėriau tol, kol ji man taip pat pasidarė bjauraus skonio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 02 liepos 2019 - 21:31
QUOTE(kwaksyte @ 2019 07 02, 21:25)
Cia jus kalbat apie ta nauja U.S. Postal Service? O kas atveza i namus Lietuvoje? Venipac, DPD ar kt.?  ax.gif

Vakar pasiėmiau iš pašto - niekas į namus nesiruošė nešt, radau dėžutėje tradicinį pašto lapelį. Bet atkeliavo tikrai greitai - praeitą pirmadienį užsakiau, antradienį išsiuntė, po savaitės jau turėjau ax.gif
O pirkau vitaminų B kompleksą (kaip tik Monteverte buvo čia rekomendavus - ačiū jai 4u.gif) ir lūpų blizgį:
krepšelis
Siuntimas gavosi nemokamas.
Atsakyti
Monteverte patarkit ką energijai ir jėgoms atstatyt, pastovai jaučiuosi pavargusi, miegu apie 7-8 val, bet vos atsikeliu. Maistas dabar vegetariškas, anglevandenius riboju.Tyrimus dariau - viskas normos ribose (geležis, hormonai, vit.D). Gal B grupės vitaminai?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2019 07 03, 08:37)
Monteverte patarkit ką energijai ir jėgoms atstatyt, pastovai jaučiuosi pavargusi, miegu apie 7-8 val, bet vos atsikeliu. Maistas dabar vegetariškas, anglevandenius riboju.Tyrimus dariau - viskas normos ribose (geležis, hormonai, vit.D). Gal B grupės vitaminai?

O kaip pas jus su virškinimu reikalai? Nebūna, kad pučia pilvą pavalgius ar šiaip papūstas? Labai dažna energijos trūkumo priežastis sėdi pilvuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 10:19)
O kaip pas jus su virškinimu reikalai? Nebūna, kad pučia pilvą pavalgius ar šiaip papūstas? Labai dažna energijos trūkumo priežastis sėdi pilvuke ax.gif

su virškinimu nėra good, pilvo nepučia, bet į tulika kietai kaip aiškino gastroenterologė tai nuo streso spazmuoja žarnynas, sakė magnį vartot (vartuoju), vengti streso, na ir maisto patarimai. Bet tikrai pastebėjau, kai tik įtemptai tenka dirbti tai viskas pablogsta. Vandens apie 1,5 -2 litrus geriu, kitų gerimų nemegstu. Juodos kavos 2 puodelius be cukraus kasdien išgeriu, paskutinis mano malonumas unsure.gif na kartais kokį rafaelo saldainį prie kavos, bet ne kasdien. Išimti kava ? Gal probiotiku kokiu ax.gif nors kart nuo karto geriu kursais.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2019 07 03, 10:41)
su virškinimu nėra good, pilvo nepučia, bet į tulika kietai kaip aiškino gastroenterologė tai nuo streso spazmuoja žarnynas, sakė magnį vartot (vartuoju), vengti streso, na ir maisto patarimai. Bet tikrai pastebėjau, kai tik įtemptai tenka dirbti tai viskas pablogsta. Vandens apie 1,5 -2 litrus geriu, kitų gerimų nemegstu. Juodos kavos 2 puodelius be cukraus kasdien išgeriu, paskutinis mano malonumas  unsure.gif na kartais kokį rafaelo saldainį prie kavos, bet ne kasdien. Išimti kava ? Gal probiotiku kokiu  ax.gif nors kart nuo karto geriu kursais.

jei kava juoda, gal apsiribokite vienu puoduku? aš tai dar kitaip gudrauju smile.gif perku žalias kavos pupeles ir pati jas skrudinu paprasčiausioje keptuvėje. Jau atmušiau ranką ant to. Padarau ne juodos, bet tamsokai rudos spalvos ir gaunasi skani, švelni kava, kuri yra žymiai mažiau rūgšti nei parduotuvinė. Ir tada plikau ją senoviniu būdu. Sumalu ir tiesiog užpilu ant sumaltos kavos vandenį. Be jokio aparato. Uždedu lėkštutę ant puoduko viršaus, kad dar geriau pritrauktų ir pavyksta net su puta išgauti.

Taip pat jums turėtų padėti energijai BCAA. Ši firma yra save užsirekomendavusi, dabar kaip tik nuolaida, gal dar spėtumėt nusipirkti. Vienintelė problema, kad yra dažiklių ir acesulfamas K. Bet... Jei jūs vienkartiniam naudojimui nupirktumėt, vasarai (dabar), kai daugiau prakaituojate, daugiau tos energijos reikia nei žiemą, būtų tik į naudą, tikrai nespėtų pakenkti tie priedai. Ne 10 metų juk iš eilės vartotumėt.
https://www.iherb.co...63?rcode=JAK307
Galėtumėt ryte "shotą" sau pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2019 07 02, 18:45)
Yra koks poveikis? Nes žurnale joga ir ajurveda taip gražiai aprašyta. O kaip iš tikro?

Aš vartoju dar tik mėnesį, per tiek laiko nepajausi poveikio, tikriausiai reikia gert mažiausiai pusę metų, kad kažką pajust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 10:51)
jei kava juoda, gal apsiribokite vienu puoduku? aš tai dar kitaip gudrauju smile.gif perku žalias kavos pupeles ir pati jas skrudinu paprasčiausioje keptuvėje. Jau atmušiau ranką ant to. Padarau ne juodos, bet tamsokai rudos spalvos ir gaunasi skani, švelni kava, kuri yra žymiai mažiau rūgšti nei parduotuvinė. Ir tada plikau ją senoviniu būdu. Sumalu ir tiesiog užpilu ant sumaltos kavos vandenį. Be jokio aparato. Uždedu lėkštutę ant puoduko viršaus, kad dar geriau pritrauktų ir pavyksta net su puta išgauti.

Taip pat jums turėtų padėti energijai BCAA. Ši firma yra save užsirekomendavusi, dabar kaip tik nuolaida, gal dar spėtumėt nusipirkti. Vienintelė problema, kad yra dažiklių ir acesulfamas K. Bet... Jei jūs vienkartiniam naudojimui nupirktumėt, vasarai (dabar), kai daugiau prakaituojate, daugiau tos energijos reikia nei žiemą, būtų tik į naudą, tikrai nespėtų pakenkti tie priedai. Ne 10 metų juk iš eilės vartotumėt.
https://www.iherb.co...63?rcode=JAK307
Galėtumėt ryte "shotą" sau pasidaryti

Jau išpirko, ką kitą? Tiesa, rašo nevartoti jei kamuoja galvos skausmai , man būna migrenės. Dar toks pastebėjimas, kai kitiems darbe temperatūra ok - man šalta. Jei man ok, tai kiti dusta. Suprantu, kad sėdimas darbas, bloga kraujotaką, beveik neprakaituoju, galūnės visada šaltos. Su sportu irgi ne kas, nekenčiu tiesiog, man taip silpna pasidaro, atrodo tuoj nualpsiu, ypač jei greitas ritmas, kardio. Stengiuosi kasdien greitu žingsniu kuo daugiau eiti - tas tai patinka. Širdį tikrinau viskas ok. Gal bloga kraujotaka kaip susiję su mano energijos trūkumų? Tai jau apie metus tęsiasi, nežinau ką dar kur ieškoti, dirbti negaliu, susikaupti sunku. Oficiali medicina kaip visada - patologijų neranda ))) Galvojau pradėti nuo vit B grupės ir gerų probiotikų , nepritariat?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2019 07 03, 11:23)
Jau išpirko, ką kitą? Tiesa, rašo nevartoti jei kamuoja galvos skausmai , man būna migrenės. Dar toks pastebėjimas, kai kitiems darbe temperatūra ok - man šalta. Jei man ok, tai kiti dusta. Suprantu, kad sėdimas darbas, bloga kraujotaką, beveik neprakaituoju, galūnės visada šaltos. Su sportu irgi ne kas, nekenčiu tiesiog, man taip silpna pasidaro, atrodo tuoj nualpsiu, ypač jei greitas ritmas, kardio. Stengiuosi kasdien greitu žingsniu kuo daugiau eiti - tas tai patinka. Širdį tikrinau viskas ok. Gal bloga kraujotaka kaip susiję su mano energijos trūkumų? Tai jau apie metus tęsiasi, nežinau ką dar kur ieškoti, dirbti negaliu, susikaupti sunku. Oficiali medicina kaip visada - patologijų neranda ))) Galvojau pradėti nuo vit B grupės ir gerų probiotikų , nepritariat?

žinau tokių žmonių.
Medikai taip ir pasako: nu čia įgimta, tokia kraujotaka smile.gif
taip, pritariu dėl B ir probiotikų. Taip pat kasdien su maistu reikia kuo 'šiltesnių' prieskonių vartoti "čili" visokių, kario

tiesa, ginkgo labai gelbėja dar tokiems žmonėms https://www.iherb.co...84?rcode=JAK307
būtinai po 2 reiktų pilnai dozei, nes stipresnė California Nutrition firmos irgi išparduota dabar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 03 liepos 2019 - 11:29
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 03, 12:25)
žinau tokių žmonių.
Medikai taip ir pasako: nu čia įgimta, tokia kraujotaka smile.gif
taip, pritariu dėl B ir probiotikų. Taip pat kasdien su maistu reikia kuo 'šiltesnių' prieskonių vartoti "čili" visokių, kario

tiesa, ginkgo labai gelbėja dar tokiems žmonėms https://www.iherb.co...84?rcode=JAK307
būtinai po 2 reiktų pilnai dozei, nes stipresnė California Nutrition firmos irgi išparduota dabar

Ginko bandžiau, man nuo jo bloga kažkodėl, unsure.gif Patarkite ką rinktis iš grupės B ir probiotikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2019 07 03, 10:23)

Skaitau tartum apie save. Skydliaukė tvarkoje? Man kraujotaką suaktyvino ir labai pagerino savijautą gotu kola. Gaila, kad turėjau nutraukti vartojimą, nes kol gėriau, mane kamavo siaubingi spuogai.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2019 07 03, 14:01)
Skaitau tartum apie save. Skydliaukė tvarkoje? Man kraujotaką suaktyvino ir labai pagerino savijautą gotu kola. Gaila, kad turėjau nutraukti vartojimą, nes kol gėriau, mane kamavo siaubingi spuogai.

Paskaitysiu apie gotu kola, ačiū! Skydliaukė ok, bent jau daktarė nerado prie ko prisikabinti.
Atsakyti