Slaptos akcijos galioja iki 06.05 -10%
Now Foods Special
Desert Essence
QUOTE(mama2009 @ 2019 05 30, 20:18)
Arba anksciau nemaciau, arba atsirado naujas siuntimo budas USPS. Siuntimas pigesnis ir greitesnis uz Delivery by Local Post. Gal kuri zino apie si siuntimo buda ka nors? Kazkaip nesinori sutaupyti uz siuntima, o paskui susimoketi uz nezinojima
Jungiuosi prie klausimo Noriu uzsakyma iformint, tai duoda si pasirinkima pigiau negu Local Post.
QUOTE(Ikulia @ 2019 06 03, 08:22)
Jungiuosi prie klausimo Noriu uzsakyma iformint, tai duoda si pasirinkima pigiau negu Local Post.
Vakar pirkau ir pasirinkau butent si siuntimo buda. Tikiuosi, viskas bus ok
QUOTE(mama2009 @ 2019 05 30, 22:18)
Arba anksciau nemaciau, arba atsirado naujas siuntimo budas USPS. Siuntimas pigesnis ir greitesnis uz Delivery by Local Post. Gal kuri zino apie si siuntimo buda ka nors? Kazkaip nesinori sutaupyti uz siuntima, o paskui susimoketi uz nezinojima
USPS yra USA kurjeriu imone, tas siuntimo budas neturetu buti kazkuo blogesnis ar geresnis nei visi like.
Merginos reikia Jūsų pagalbos. Noriu padaryti užsakymą kurį pristatytų į USA, bet man neleidžia apmokėti rašo, kad neteistingas pristatymo adresas. Gal žinote kur, ką reikia pažymėti ar nuimti kokią varnelę.
QUOTE(linamog @ 2019 06 03, 11:48)
USPS yra USA kurjeriu imone, tas siuntimo budas neturetu buti kazkuo blogesnis ar geresnis nei visi like.
Truputi pasidomejau siuo siuntimo budu. Siuntinius atnesa kurjeriai nurodytu adresu nuo 8 iki 17 val., pirmadieniais-penktadieniais. Jei tokiu metu namie nieko nebuna, tada geriau nurodyti darbo adresa. Sis siuntimo budas geresnis tuo, kad pigesnis 1-2 eurais, o del greitumo matysime veliau.
QUOTE(saulelė @ 2019 06 03, 11:18)
Merginos reikia Jūsų pagalbos. Noriu padaryti užsakymą kurį pristatytų į USA, bet man neleidžia apmokėti rašo, kad neteistingas pristatymo adresas. Gal žinote kur, ką reikia pažymėti ar nuimti kokią varnelę.
as karts nuo karto perku USA adresu. Viskas gerai gaunasi.
virsuje pakeitet LT ant US?
QUOTE(nieko_sau @ 2019 06 03, 07:30)
Bent jau man pirmos nuorodos neatidaro...
QUOTE(ra2ga @ 2019 06 03, 15:19)
as karts nuo karto perku USA adresu. Viskas gerai gaunasi.
Ačiū labai, nepakeičiau , ir 10 proc nebeliko ;(
QUOTE(saulelė @ 2019 06 04, 09:31)
Ačiū labai, nepakeičiau , ir 10 proc nebeliko ;(
o kokie 10 proc?
man rodo Now Foods ir Desert Essence pakeitus i US
https://www.iherb.co...omoId=10CATH529
https://www.iherb.com/c/desert-essence