Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(*Frėja* @ 2019 04 03, 15:14)
Aš šį EVL irgi dabar geriu, trečią savaitę

As sito antra deze geriu dabar
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2019 04 03, 16:23)
As sito antra deze geriu dabar

Ar matosi poveikis?
Atsakyti
Sveikos merginos ką daryti gavau siuntinuka tonikas sudužes deže visa išsikraipiusi. Tikraimatosi blogai paruošta preke siuntimui. Ka tokiu atveju darote , nenorečiau nurašyti daug kainavo
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2019 04 03, 19:15)
Sveikos merginos ką daryti gavau siuntinuka tonikas sudužes deže visa išsikraipiusi. Tikraimatosi blogai paruošta preke siuntimui. Ka tokiu atveju darote , nenorečiau nurašyti daug kainavo

Iherbas visada grazina pinigus uz sugadinta ar neideta preke. Tiesiog eikite i savo uzsakymus, pasirinkite prie tos prekes problema (ten bus keli variantai), galima dar foto papildomai prideti. Pinigus grazina labai greitai. Per kompa labai paprasta tai padaryti, per telefona neradau kaip, reikia ilgiau palandzioti.
Atsakyti
Sekantis kodas DDTPASTE - 15% nuolaida dantu pastoms
Galioja 04,03 d. 20 val - 04,04 d. 20 val.

DVIGUBA NUOLAIDA!
15%+15% Life Extension, Toothpaste, Natural Mint Flavor
10%+15% Artnaturals, Activated Charcoal Powder
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2019 04 03, 16:23)
Ar matosi poveikis?

Nezinau.. pridygo daug nauju plauku, bet ar cia nuo kolageno, ar nuo Natrol vitaminu, nezinau. As daug dirbu, ir mano darbas fizinis, visi kolegos stebisi kaip cia as laikausi ir man nieko neskauda, sako tikrai kazka vartoji biggrin.gif kiti sako, kad veidas pagrazejo smile.gif nezinau kiek ten tiesos, bet geriu, as i savo rytini kokteili ji dedu
Atsakyti
Padekit mergaites!
ar neuzkliusiu muitinei?

Order Summary

Subtotal:€21.38

Loyalty Credit:€0.00

Shipping:€4.78

Rewards Credit:-€1.10

Order Total€25.06

Atsakyti
Dar būsimų nuolaidų:

nuo 04.04. 19 val. iki 04.05. 19 val.
15% Off Harney & Sons arbatoms

ir nuo 04.05. 19 val. iki 04.08. 19 val.
20% Off Vitamin D Formulas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 03 balandžio 2019 - 20:00
Sveikos, koki magni su kaliu ar atskirai abu rekomenduotumet pencijinio amziaus moteriai?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2019 04 03, 20:14)
Nezinau.. pridygo daug nauju plauku, bet ar cia nuo kolageno, ar nuo Natrol vitaminu, nezinau. As daug dirbu, ir mano darbas fizinis, visi kolegos stebisi kaip cia as laikausi ir man nieko neskauda, sako tikrai kazka vartoji biggrin.gif kiti sako, kad veidas pagrazejo smile.gif nezinau kiek ten tiesos, bet geriu, as i savo rytini kokteili ji dedu

Aš galvojau, kad kolageną ant tuščio skrandžio reikia gert mirksiukas.gif O jūs į kokį kokteilį dedate?
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2019 04 03, 17:23)
Ar matosi poveikis?

kolagena geriu 2 kartus per metus (3 men geriu - 3 pertrauka) - prie jo silicis ir dar (jeigu nera kolageno sudetyje) vit C ir hialurona
o nuolatiniu pagrindu geriu - multivitaminus, omega, magni, Q10, lecitina. Nevardinsiu ka dar vartoju kursais biggrin.gif
Viskas komplekse tikrai padeda - nagai, plaukai, oda, savijauta
Atsakyti
QUOTE(lellyte@ @ 2019 04 03, 19:21)
Padekit mergaites!
ar neuzkliusiu muitinei?

Order Summary

Subtotal:€21.38

Loyalty Credit:€0.00

Shipping:€4.78

Rewards Credit:-€1.10

Order Total€25.06

Viskas ok. Subtotal suma neturi virsyti 21.99 euro.
Atsakyti