Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2019 04 01, 18:22)
Atkeliavo kovo 16 d. užsakymas su nemokamu siuntimu.
Dėžė vienam šone buvo pradaryta,bet ačiū D viskas tvarkoj  biggrin.gif
https://www.iherb.co...p;rcode=VAM4353

Geriu Silymariną jau antras mėnuo.Neatsispyriau pagundai ir už superkainą Curcumino užsisakiau(turėtų tuoj dar viena siunta su 3 vnt ateiti)
Buvo lyg apmažėję skauduliai ir guzai ant veido  unsure.gif
O bet tačiau...prieš geras dieneles vėl kaip dėjo  blink.gif Vis tik hormonai savo daro...
Visos pažandės nuėjo skauduliais, džiaugiuosi,kad nors ant skruostų jau nebėra kaip anksčiau.
Gal kažką ne taip darau? Geriu po 1 kapsulę 2kart dienoje valgio metu,tuščiu skrandžiu bijau sudirgint.

Maistą žiauriai kontroliuoju,visai nevalgau saldės,miltų,majonezo ir kito brudo,bulvių minimaliai,nukrito 3 kg per tą mėnesį,nors valgau daug ir sočiai : kruopos,vaisiai,daržovės.
Matyt valymas vis tik vyksta, svoris krenta,nors man tai visai neaktualu,tuoj išnyksiu  biggrin.gif 
Nu ką,nenuleidžiu rankų ir valausi toliau.
Kažin kiek mėnesių saugu juos vartoti?  Galima kartu Silymariną ir kurkuminą  ax.gif

o ankštiniai kur? smile.gif gal angliavandenių iš kruopų per daug?
Atsakyti
Nuo treciadienio vakaro zadamos nuolaidos:
Treatments & Serums
CGN, Joint Health

Planuojam pirkinius!
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit daug ir norit parduoti muila African black soap 🙏
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 01, 21:43)
o ankštiniai kur? smile.gif  gal angliavandenių iš kruopų per daug?

Valgau avinžirnius pilna burna wub.gif pupelės žiauriai pučia...
Kruopų gal daugokai, košes mėgstu. Ale ką tada valgyt ???
Aš dar tik mokausi, labai sunki pradžia doh.gif
Pirmomis dienomis žliumbiau ir duoną graužiau,baisioj nevilty buvau .

Papildyta:
https://www.15min.lt...kia-1030-385009

Va radau,gal ir kitoms pravers 4u.gif
Siaubas kaip atitinka mano hormonų audros ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozinisgyvenimas: 02 balandžio 2019 - 00:08
labas rytas merginos 4u.gif
Reikia patarimo.Muitinė apmokestino mano siuntinį, nors vertė 21, eur. paprašiau man atsiųsti skaičiavimą, pagal ką buvo paskaičiuoti mokesčiai, bet atsiuntė tik bendrą info. Dar kartą paprašiau kad atsiųstų konkrečiai mano atveju kodėl buvo paskaičiuota, tai gavau iš pašto deklarantų , kad kreipčiausi tiesiogiai į muitinę. Išnaršiau visą muitinės puslapį, niekur nerandu kur man pasikreipti. unsure.gif Gal kuri esate susidūrusi su tokia problema? pasidalinkite prašau, labai jau nesinori mokėti 15 eur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2019 04 02, 00:18)
Valgau avinžirnius pilna burna  wub.gif  pupelės žiauriai pučia...
Aš dar tik mokausi, labai sunki pradžia  doh.gif

Papildyta:

Va radau,gal ir kitoms pravers  4u.gif

matomai dar vis yra žarnyno problemų (nebūtinai netgi hormonų). Bjaurus dalykas tie žarnyčių negalavimai smile.gif Sakoma, kad visos ligos nuo nervų, bet kad ir nuo nevirškinimo taip pat. (Žinoma, tą irgi stresas iššaukia). Užburtas ratas.
Žiūrėkite kaip jaučiatės bendrai. Kiek energijos, kaip miegate. Jei turite jėgų, bandykite valymą tęsti. Per laiką turi susitvarkyti ir nebepūsti nuo pupelių.
Papildyta:
QUOTE(raimaza @ 2019 04 02, 08:00)
labas rytas merginos  4u.gif
Reikia patarimo.Muitinė apmokestino mano siuntinį, nors vertė 21, eur. paprašiau man atsiųsti skaičiavimą, pagal ką buvo paskaičiuoti mokesčiai, bet atsiuntė tik bendrą info. Dar kartą paprašiau kad atsiųstų konkrečiai mano atveju kodėl buvo paskaičiuota, tai gavau iš pašto deklarantų , kad kreipčiausi tiesiogiai į muitinę. Išnaršiau visą muitinės puslapį, niekur nerandu kur man pasikreipti. unsure.gif Gal kuri esate susidūrusi su tokia problema? pasidalinkite prašau, labai jau nesinori mokėti 15 eur ax.gif

skambinčiau kokiam skyriaus viršininkui ar pan. Nėra jau čia ką smulkintis. Ir įsirašyčiau būtinai pokalbį, o prieš tai aiškiai ir demonstratyviai įspėčiau, kad įrašinėsiu ax.gif Negalės tada durniaus volioti, privalės įsigilinti į situaciją ir teisingai informuoti apie viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 02, 08:08)
skambinčiau kokiam skyriaus viršininkui ar pan. Nėra jau čia ką smulkintis. Ir įsirašyčiau būtinai pokalbį, o prieš tai aiškiai ir demonstratyviai įspėčiau, kad įrašinėsiu ax.gif Negalės tada durniaus volioti, privalės įsigilinti į situaciją ir teisingai informuoti apie viską smile.gif

va tik pasiguodžiau ir radau emailą , kur kreiptis tokiu atveju bigsmile.gif
Surašiau, dokumentus pridėjau, lauksiu atsakymo. Dar einu ir telefono paieškosiu jei čia neatsakys 4u.gif
Atsakyti

Naujas krepselis su nemokamu siuntimu - https://www.iherb.co...43&rcode=QNL824 
1. Kremas kuris nunulina siuntima! Su kodu DDHACID jam 15% nuolaida iki sio vakaro; 
2. Jau isbandyti indiski prieskoniai. Tinka daugeliui patiekalu - keptai vistienai, sriuboms, troskiniams ir t.t Sio pokucio uztenka keliems kartams. Labai aromatinga ir skanu, rekomenduoju; 
3. CoQ10 - sirdziai, jaunystei, energijai, graziai odai ir t.t Dabar jam 10% nuolaida.

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 02 balandžio 2019 - 14:01
merginos ką tai reiškia Ineligible for this promotion
Atsakyti
As gyvenu Graikijoj ir cia daug gaminu is pupeliu, nuo pat pradziu vietines seimininkes mane primoke, kad dideles pupeles reikia mirkyti per nakti, nupilti vandeni, tada uzvirus vel nupilti, tokiu budu gaminant jos daug lengvesnes ir nepucia. Ta pati darau ir su lesiais, avinzirniais

QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2019 04 02, 00:18)
Valgau avinžirnius pilna burna  wub.gif  pupelės žiauriai pučia...
Aš dar tik mokausi, labai sunki pradžia  doh.gif

Papildyta:

Va radau,gal ir kitoms pravers  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 02 balandžio 2019 - 14:54
Naujas kodas:
Omegas, California Gold Nutrition -15% nuolaida, kodas DDCGNOM

galioja: 04.02 d. 19 val. - 04.03 d. 19 val.
Atsakyti