QUOTE(smilga79 @ 2017 02 08, 21:46)
As pries pat gimdyma labai kraujavau ir manau vaiko hemoglobinui, tai turejo itakos. Gelezi gerem ilgesni laika, tai siek tiek atstatem iki 113. Kai buvo maziukas isvis skystos formos gelezies netoleravo, kol radom kramtomas tabletytes amways firmos. Tai iki siol hemoglobinas panasus ir laikosi, bet kai susergam jis vel krenta.
Papildyta:
Valgo labai prastai, o saldymus labai megsta be proto
Papildyta:
Sudetinga mums su mityba, vaikas nevalgus. Ka valgo, tai raugintus kopustus, o gyvulinio maisto tai tikrai beveik nevalgo. Sunkiausia butu atsisakyti pienisku produktu.
Didelis dekui uz patarimus
Pabandykite nuimti visiskai cukru ir pieno produktus. Nors savaitei susikaupkite tai padaryti, pasigalvokite raciona, blogiausiu atveju vaisiu tegul suvalgo vietoj saldumynu. O ir geriau tegul pabuna nevalges nei sausu pusryciu su pienu ar dar kazkokio nevertingo maisto, tikrai bus sveikiau.
Geležies daug turi špinatai, įveskite juos į savo mitybą - į sriubas dėkite, į salotas, bent po kelis lapelius kad jam kliūtų. Taip pat granatai gerai kraujui atstatyti, prilupinėkite ir tegul lesa, jei ne, tada sultis išspauskite.galų gale spirulina. Bet su ja reikia atsargiai.
Tos sultys kur nurodė su burokėliais, tai nežinau ar aš vaikui duočiau. Be to jei padidėjęs rųgštingumas tai irgi dirgins dar labiau. O ar naudos iš jų bus, na nežinau nežinau.... Gal geriau tegul virtus burokėlius valgo.
QUOTE(monday @ 2017 02 09, 02:10)
Jūs labai tiksliai suformulavot klausimą. Mano dukrai analogiška situacija smilga79 aprašytai. Grybas buvo rastas gerklėj, antibiotikai sugerti. Bet pagerėjimo nepastebėjau. Gerą pusmetį pastoviai kamuoja gerklės bėdos. Tai užkimus, tai kosėja, tai krenkščia. Nežinau jau kaip tam vaikui padėt. Saldumynus irgi mėgsta. Reikia kažkaip susiimt ir atsisakyt.
Nuo grybo antibiotikai? Tai kad kandidą kaip tik skatina antibiotikai. Linų sėmenų kisielius labai gerai veikia nuo refliukso. Mano mažajam atsiranda ši bėda jei užpuola ligos su kosuliais. Tai mes jau net tokį įprotį turim, ryte išeinant į darželį vietoj arbatos atsigeria tos semenu arbatos. O darzelyje nuėjęs valgo pusryčius. Užpilkite valgomą šaukštą (su kaupu) nesmulkintų linų sėmenų verdančiu vandeniu, į vaiko geriamą puodelį. Uždenkit ir palaikykit kokį 10min, paskui tegul šiek tiek atvėsta kad būtų drungna, ir išgerti ant tuščio skrandžio, ir kad iki valgymo praeitų bent koks pusvalandis ar valanda. Mano mažiukui skanu, jis jau pats prašo šitos arbatos. Galima gerti jos kiek tik nori nors ir prieš kiekvieną valgymą, jei tik noro yra