Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Rožės vardas @ 2019 03 20, 19:28)
Aš irgi vakar gavau kovo 2 siuntinį. Pirkau kūdikėlių plaukų balzamą nenuplaunamą ne tik todėl, kad jis puikiai numušė siuntimo kainą krepšelyje.

As ji ziurinejau anksciau, bet man nepatiko SD alcohol 40 sudetyje, cia juk blogasis alkoholis, kuris dziovina plaukus.. galetu vaikams tokio ir nedeti
Atsakyti
Sveikos, reikia pagalbos 4u.gif
Negaunu sausio 3 dienos siuntinio, jiems parasiau pries kelias dienas, kad grazintu pinigus arba issiusiustu dar karta. Prase patikslint adresa-patikslinau ir po to gavau toki atsakyma:

"Thank you for confirming your address for your iHerb.com shipment. We have sent this to the carrier to have it re-routed as soon as possible. It may take 72 hours for the carrier to have this updated and resent. Once they resend it a new tracking number will become available. Once we receive the new tracking number we will provide it to you for reference.

Thank you again, and if you have any questions or concerns, please don't hesitate to let us know."

Ar tikrai tai reiskia, kad issius dar karta (nelabai draugauju su anglu kalba)? ax.gif

Ir ar nereikes man susimoketi muito, nes suma buvo ant 22 eur ribos, be to turejau rewards? O gal jie parasys kaina tokia, kaip ir praeita karta? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kwaksyte: 21 kovo 2019 - 09:53
Nesiųs antrą kartą. Rašo, kad perdavė informaciją kurjeriui su patikslintu adresu ir turėtų persiųsti tą pati siuntinį. Gali užtrukti iki 72val naujam sekimo numeriui sugeneruoti. Šiaip nežinau, kodėl jums tą parašė, nes dažniausiai taip rašo siuntiniams JAV... Man sykį buvo tą patį parašę, kai negavau vienos dalies siuntinio ir tada jie patys parašė, kad grąžins pinigus... O siuntinys atėjo po kelių dienų.

Šiaip patarčiau kreiptis dar kartą, gal jūs nesusišnekėjot. Sakykit, kad negavot sausio 3 dienos siuntinio ir kad norit refund.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 21 kovo 2019 - 10:57
Mano užsakymas (į Norvegiją galima siųstis už didesnę sumą)
Atsakyti

Iki rytojaus vakaro galioja kodas DDGLOSS - 15% nuolaida lupu blizgiams Azelique https://iherb.com/c/...SS&rcode=QNL824 
Jei neapsisprendziat imti ar ne, galiu tikrai ji parekomenduoti. Tai mano mylimiausias super drekinantis blizgis. Turiu du vienodus, viena namie, kita darbe, kad visur grazi buciau :) Spalva Coral Crush labai silta, niautrali, prabangi. Blizgutis labai smulkus, graziai zeri. Visai nelipnus, nedziovina lupu, nesigumuliuoja. Kvapas kaip saldainiuku, greitai isgaruoja, neerzina. 

02732_Cz9hzPEC3yUm6JNwfLDECaiP.jpeg?1553

Atsakyti
Mergaitės HELP !!! 4u.gif
Sūnui aptiko pylori bakteriją,prirašė antibiotikų,sugėrė...
Nu bet nesijaučia kol kas gerai unsure.gif
Ką galėtume parsisiųst,kad su tuo brudu susitvarkyt .
Gal kas turėjot/turit šią problemą
Dėkui,kas patars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2019 03 21, 11:56)
Nesiųs antrą kartą. Rašo, kad perdavė informaciją kurjeriui su patikslintu adresu ir turėtų persiųsti tą pati siuntinį. Gali užtrukti iki 72val naujam sekimo numeriui sugeneruoti. Šiaip nežinau, kodėl jums tą parašė, nes dažniausiai taip rašo siuntiniams JAV... Man sykį buvo tą patį parašę, kai negavau vienos dalies siuntinio ir tada jie patys parašė, kad grąžins pinigus... O siuntinys atėjo po kelių dienų.

Šiaip patarčiau kreiptis dar kartą, gal jūs nesusišnekėjot. Sakykit, kad negavot sausio 3 dienos siuntinio ir kad norit refund.

Ačiū. Man irgi jau parašė, kad grąžins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2019 03 21, 22:14)
Mergaitės HELP !!!  4u.gif
Sūnui aptiko pylori bakteriją,prirašė antibiotikų,sugėrė...
Nu bet nesijaučia kol kas gerai  unsure.gif
Ką galėtume parsisiųst,kad su tuo brudu susitvarkyt .
Gal kas turėjot/turit šią problemą
Dėkui,kas patars  mirksiukas.gif

mielytes galėtumėte pabandyti, jos populiarios kovojant su šiuo brudu https://www.iherb.co...72?rcode=JAK307
Atsakyti
Gal kas susidurete su pasikartojancias faringitais?
Kaip iveikti ta gerkles negalavima. Gerai kad sikarta be antibiotiku,bet jis vis kartojasi.
Ka vartoti kad sustipreti ir isvengti faringitu?
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti gera spf kunui, suaugusiems?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2019 03 22, 16:00)
Gal kas susidurete su pasikartojancias faringitais?
Kaip iveikti ta gerkles negalavima. Gerai kad sikarta be antibiotiku,bet jis vis kartojasi.
Ka vartoti kad sustipreti ir isvengti faringitu?

labai gerai profilaktikai purškalai su propoliu, ypač drėgnu, šsltu metu, bet dabar iherbe visi out of stock unsure.gif blink.gif
tai tada šis gali būti alternatyva gera: gana efektyvus, nebrangus, ilgam užtenka https://www.iherb.co...61?rcode=JAK307

+ aišku, visapusiškai kitaip stiprintis, imunitetui papildus vartoti

žiemą labai gerai turėti kažką tokio kaip vidinės motociklininkų kaukės, kad vaikščioti pridengus nosį, gerklę (nes per nosį prisikvėpuojama per šalto oro). Šalikas ne visada patogu, tokia speciali kaukė, aišku, kad geriau. Nelabai gal gražu, bet sirgti irgi negražu smile.gif Ebay pilnas tokių, galima nusipirkti. yra ir pagražintų, spalvotų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 23 kovo 2019 - 11:28
Merginos, gal kokia ideja kaip apmazinti siuntima siems dviems My Webpage kondicionieriams? Pridejus koki krema nuo saules, arba dar viena produkta plauku prieziurai? Ar nebeimanoma atsisiusti samp/kondic uz normalia kaina..?
Atsakyti