Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(rytem @ 2019 02 21, 08:15)
Ar čia man vienai visos prekės krepšy pabrango ir ženkliai????  unsure.gif

Man tai nepabrango.

Noriu pagirti šitą alijošiaus ir neem lapų gelį https://www.iherb.co...oz-240-ml/85768 . Ramina, vėsina, drėkina odą, tinka ir po skutimosi. Kvapas keistokas, bet greitai dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2019 02 20, 07:58)
15% nuolaida veido serumams su kodu DDSERU https://iherb.com/c/...ERU&rode=QNL824.

Akcija galioja nuo 02-20 d. 20 val. iki 02-21 d. 20 val.

[QUOTE]
AR pavyko pritaikyti, man neduoda nuolaidos issirinktam veido serumui verysad.gif
Atsakyti
[quote=slitka,2019 02 21, 14:27]
[QUOTE]
AR pavyko pritaikyti, man neduoda nuolaidos issirinktam veido serumui verysad.gif
[/quote]
Kazkas ten pas juos stringa. Dabar pradejo veikti kodas DDADAPT adaptogenams, nors pries valanda dar veike kodas serumams DDSERU. Manau, kad dienos begyje dar gali kazkas keistis.
Atsakyti
Siandien gavau gruodzio 9 siuntini! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2019 02 21, 14:39)

Oho!! Svarbu, kad gavote. Turbūt manėt, kad jau pražuvo?
Atsakyti
Pardavime vel atsirado Sierra Bees,Bumpy Road Salve tepaliukai.Naudojam ivairiems sumusimams,zaizdelems,uodui ikandus ar nusideginus iskart nuima skausma ar perstejima.Labai universalus,tuo paciu ir siuntima mazina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja11: 21 vasario 2019 - 16:21
QUOTE(Shalimar @ 2019 02 21, 14:39)

aš gruodį stengiuosi nebesiųsti, išties pavojingas laikas. Vėliauisiai lapkričio pačiame gale apsiperku ir visas gruodis tada jau tabu iki sausio kokios 7 dienos
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2019 02 21, 16:19)
Oho!! Svarbu, kad gavote. Turbūt manėt, kad jau pražuvo?

O taip, as ir iherbui rasiau pries kelias dienas, jie sake, kad mano siuntinys guli mano paste, tipo pagal sekimo nr mato, nuejus ten darbuotojos ne uz ka nepakele uzpakalio, kad paieskotu, nu jau sakau viskas, ir atejo lapelis atsiemimui, pasirodo prazuvelis mano, ir tikrai atejo i pasta tik pries dvi dienas, antspaudas uzdetas.. be to siuntimo kodas priklijuotas, nors kaip ir neregistruotas tas siuntinys.. nezinau, kur jis 2,5 menesio gulejo, tikiuosi ne ant saules, nes ten Epicoras ir lasiukai nuo nuo kosulio. Gerai, kad galioja dar pora metu, nes ligu sezonas i pabaiga eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2019 02 21, 17:24)
O taip, as ir iherbui rasiau pries kelias dienas, jie sake, kad mano siuntinys guli mano paste, tipo pagal sekimo nr mato, nuejus ten darbuotojos ne uz ka nepakele uzpakalio, kad paieskotu, nu jau sakau viskas, ir atejo lapelis atsiemimui, pasirodo prazuvelis mano, ir tikrai atejo i pasta tik pries dvi dienas, antspaudas uzdetas.. be to siuntimo kodas priklijuotas, nors kaip ir neregistruotas tas siuntinys.. nezinau, kur jis 2,5 menesio gulejo, tikiuosi ne ant saules, nes ten Epicoras ir lasiukai nuo nuo kosulio. Gerai, kad galioja dar pora metu, nes ligu sezonas i pabaiga eina smile.gif

čia į Graikiją matosi tas kodukas iherbui pilnumoje? ne apie Lietuvą rašot?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 21, 18:20)
čia į Graikiją matosi tas kodukas iherbui pilnumoje? ne apie Lietuvą rašot?

Taip, tik dabar paziurejau smulkiau.. QA3525...GR, tai cia graikai ji uzdeda kazkur ar kaip.. pirma karta toki dalyka matau, nauja matyt. Koks tikslas is to kodo, kas ji zino kazin, gal iherbas automatiskai mato? Nes pagal amerikietiska koda, kuris man buvo duotas, mano siuntinys muitinej jau antras menuo, o iherbas mate, kad paste. Na matyt nauja sistema kazkokia
Atsakyti

gal  galite trumpai pasakyti  nuo ko yra Epicoras? imunitetui  stiprinti ar  jis kazkuo panasus i beta gliukanus?

Atsakyti

Iseiginiu promokodas! (jau veikia!)

15% nuolaida probiotikams su kodu DDPROB - https://www.iherb.co...OB&rcode=QNL824

Galioja vasario 22-25 d. 20 val.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 22 vasario 2019 - 08:03