Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(ra2ga @ 2019 02 09, 09:05)
As neseniai pirkau sita kalci mociutei. Irgi daktarai liepe pagerti kaulams. Daktaras paziurejo ir pagire pasirinkima. Kalcis ir silica

O bliamba, tik dabar pastebėjau (kai jau nupirkau), kad ne kapsulės, o pudra. Nežinau kur reiks dėti, manau negers ax.gif . Einu ieškot ką nors kapsulėmis, užkniso pirkti kai siuntimo mažinimui viokio šlamšto reikia prisipirkti.
Žiūriu puritan daug kas pigiau, gal per tarpininkes iš puritan pigiau gaunasi, negu iš iherb, vis vien nemokamo siuntimo, šlamšto neprisipirkus, nelabai išeina pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(kometaa @ 2019 02 08, 07:30)
Sveikos,
Turiu išsisaugojus šiuos probiotikus https://www.iherb.co...-60-Vcaps/19518.
Gal esat atradusios geresnius?
Ačiū atsakiusioms 4u.gif

Mergaites ar galima siuos duoti 6-9 metu vaikams?

https://www.iherb.co...-Capsules/64009
Aciu😄👍
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 02 09, 12:47)
O bliamba, tik dabar pastebėjau (kai jau nupirkau), kad ne kapsulės, o pudra. Nežinau kur reiks dėti, manau negers ax.gif

yra pirkti tuscios kapsules
Atsakyti

Nesuprantu, kas tam i-herb atsitiko, taip sukilo siuntimo kainos. Dar visai nesenai ir nemokamai gaudavosi, ir už kelis eurus atsiųsdavo, o dabar formuojant siuntinį pastoviai 5-6 Eur gaunasi, jeigu be saver. Prieš kelias valandas formavau siuntinį, tai net net akys iššoko – 8 su trupučiu euro. Kaip jūs sukatės? Nes man jau skaičiuojasi, kad gal jau nelabai apsimoka papildus iš i-herb siųstis.

Atsakyti
QUOTE(eds @ 2019 02 10, 21:10)
<p>Nesuprantu, kas tam i-herb atsitiko, taip sukilo siuntimo kainos. Dar visai nesenai ir nemokamai gaudavosi, ir už kelis eurus atsiųsdavo, o dabar formuojant siuntinį pastoviai 5-6 Eur gaunasi, jeigu be saver. Prieš kelias valandas formavau siuntinį, tai net net akys iššoko – 8 su trupučiu euro. Kaip jūs sukatės? Nes man jau skaičiuojasi, kad gal jau nelabai apsimoka papildus iš i-herb siųstis.</p>

aš esu ir virš 6 mokėjusi, kai reikėjo ir kitaip nesusidėjo

guodžiuosi tuo, kad nemažai laiko papigiia ar visai nemokamai siunčiausi, tai dabar moku už siuntimą ir vis tikiuosi, kad atstatys tą gerojo siuntimo sistemą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eds @ 2019 02 10, 22:10)
Nes man jau skaičiuojasi, kad gal jau nelabai apsimoka papildus iš i-herb siųstis.</p>

manau, kad apsimoka.
nes iherbe brandai nurodo kiek kokios veikliosios medziagos yra, paros norma. o pas mus norejau mamai nupirkti magnio ir bandziau issiaskinti kiek yra magnio - tai ant pokeliu nieko nenurodo, keliu firmu ziurejau. "Placebo" gerti nenoriu.
Atsakyti
Sveikos, patarkit ką daryti, nes nuo sausio 14 d. vienas siuntinys užstrigęs "FRANKFURT/M, DE", ar dar laukti ar jau rašyti iHerbui, kad grąžintų pinigus? Man dar taip nėra buvę, perku is iHerb jau seniai. Visada siuntinius gaudavau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kwaksyte: 11 vasario 2019 - 09:54
QUOTE(kwaksyte @ 2019 02 11, 10:54)
Sveikos, patarkit ką daryti, nes nuo sausio 14 d. vienas siuntinys užstrigęs "FRANKFURT/M, DE", ar dar laukti ar jau rašyti iHerbui, kad grąžintų pinigus? Man dar taip nėra buvę, perku is iHerb jau seniai. Visada siuntinius gaudavau.  ax.gif

Iherb galima rasyti, kai praeina 2 men. nuo siuntinio issiuntimo, tada jie grazins pinigus.
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2019 02 11, 11:22)
Iherb galima rasyti, kai praeina 2 men. nuo siuntinio issiuntimo, tada jie grazins pinigus.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2019 02 08, 12:25)
Jarrow geriu ir jau i pabaiga, vat norejau Biosil pabandyti bet nebera aplamai jo. unsure.gif Gal dar atsiras kada...

ar jauciat koki poveiki? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ar bandet siuos vitaminus plaukams , nagams?
https://www.iherb.co...0-Tablets/22419
Atsakyti
[quote=Monteverte,2019 02 08, 22:02]
geras, dar Living calcium geras, bet ten mišinys ir magnio yra
Papildyta:

Aš tuose papildų sudėtyse nelabai gaudausi, bet kažkurioje temoje merginos diskutavo, kad tas coralinis kalcis didelis blogis (kažkokie daktarai taip apie jį atsiliepė), suprask dabar žmogau, kad nori ax.gif
Pati ieškau mineralų komplekso žodžiu yra tūkumas kalcio, magnio, geležies, chromo ax.gif
Monteverte ką rekomenduotumėte ax.gif?
Atsakyti