Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 08, 13:50)
Tai, kad Now foods katės nage (tame, kur ekstraktas) daugiau ekstrakto. Aš tokį perku ir man jis geras smile.gif

Nu aš klausiu ne kodėl jūs jį perkate, geras jums ar ne, o bandau išskaičiuoti, dėl savęs klausiu, ir kitoms gal įdomu pasiskaičiuoti kuris labiau apsimoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2017 02 08, 13:20)
subtotal 21,99 eur.

Ačiū ;)
Atsakyti
O katės nagą geriat profilaktiškai ligų periodu pagal dozuotę ant pakuotės ar yra jo kokia smūginė dozė pajautus simptomus (kaip pau d'arco)? 🤔
Atsakyti
Na kadangi iherb pasidarė dosnus, tai būtinai pasinaudosiu savaitės nuolaidų akcija. Ta proga parsisiųsiu reikalingą papildą. Vieną buteliuką MB jau baigia. Nusimato menisko operacija. Tai tikrai reiks pagerti kelis mėn. papildų sanariams. Gaila kad mus varžo subtotal suma. Dėl to reikia siųstis per kelis kartus. Gerai kad siuntimas tik 1,89 eur.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 02 08, 14:05)
O katės nagą geriat profilaktiškai ligų periodu pagal dozuotę ant pakuotės ar yra jo kokia smūginė dozė pajautus simptomus (kaip pau d'arco)? 🤔

Tai juk labai panašūs preparatai. Taip, mes taip darome. 2kapsulės to stipriausio ir pakartotinai po kelių valandų. vaikams dar neprireikė to, bet suaugę taip geriam.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 08, 11:27)
Nugi be galo gera nuolaidų savaitė. Šitas kodas http://www.iherb.com/?pcode=PROMOTEN tikrai veikia. Susidėjau dar 1 krepšelį

Du kartus tas pats kodas suveikė?
Atsakyti
Įsidedu eterinių al. sąrašą kur siunčia per global mail
eterinių sąrašas
su DHL lyg paprasčiau, siunčia daugiau, bet kabinasi labai , vat ir dabar siuntinukas 21,70 subtotal, a aiškintis reikia jau antrą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 08, 13:44)
Du kartus tas pats kodas suveikė?

Ne, tik 1. Jis tik 1 kartui.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 02 08, 13:05)

Smūginė būtų kokios 10-12 kapsulių, iš to buteliuko, kur rašo 2 kapsulės iki 3 kartų per dieną. T.y. vietoje 6 per parą, imate 10-12.
Atitinkamai maždaug dvigubai iš kito gamintojo, pagal jo pateiktas rekomendacijas. Nes gmaintojas nepateikinėja smūginių dozių, jis pateikia įprastą dienos dozę, kuri padarys tam tikrą efektą, pvz. daugiau energijos, organizmo pravalymas ir pan., o jei jau yra koks uždegimas, tai dvigubinti reikia.
Kas to nedaro, tas ir nejaučia papildų poveikio ir mano, kad mes šarlatanai ar pinigus vėjais mėtom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 08 vasario 2017 - 13:49
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 02 08, 14:05)

Jeigu nesate bandžiusi gerti katės nago, tai pirmą kartą patariama pabandyti nuo pusės tabl. Jokiu būdu negalima iš karto nuo smūginių dozių pradėti. Juk nežinote kaip sureaguos jūsų organizmas.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 02 08, 13:45)
Pataisiau žinutę, pirma neteisingai buvau surašiusi.
Bet juk visa esmė ir yra to ekstrakto kiek procentų, koks skirtumas kad ten daug tos žolės jei reikalingos mums medžiagos mažas procentas. Tai kaip tik antrąjame daugiau ekstrakto smile.gif

Jei teisingai suskaičiavau tai gaunant panašų kiekį ekstrakto kad būtų, gaunasi pirmojo kaina 0,33Eur/vnt antrojo 0,21Eur/vnt. tai pigesnis antrasis išeina. .... atrodo  rolleyes.gif

Vis nesiraminu su tais procentais biggrin.gif
Dabar bandau kitaip skaičiuoti. Jei pagal mg skaičiuoju, tada išeina, kad 1kaps Now foods yra 5mg ekstrakto, o Natures way - 7 mg, ir tada atsižvelgiant į tai, kad Now foods yra pakuotėje 120 kapsulių/13,28 o Natures way 60kaps/12,60 gaunasi kad Now foods 1mg veikliosios medžiagos kainuoja 0,022Eur, o Natures way 0,03Eur.
Tada išeina kad Now foods pigesnis.
Nu padėkit, miaaargos man, pasimečiau beskaičiuodama biggrin.gif
Atsakyti
Va kur eina mūsų papildomi pinigėliai už padidintus siuntimus, pabrangusias prekes... Ogi "sargams". Jau kuris laikas pastebėjau review cenzūrą. Bet anksčiau buvo tik prie tokių įdomesnių, ala medicinines galias turinčių produktų. O dabar prie vieno žolyčių rinkinio (stiklinis buteliukas), siųsto anksčiau, parašiau, kad labai geras papildas, bet iherb siuntimo politka labai nedraugiška patapo, nebemyli klientų ir keistos siuntimo kainos, ypač už stiklinius buteliukus, gaila, kad nebegalėsiu nusipirkti... ir neišspausdino niekaip tos review. Tik kai nuėmiau tą paverkimą ant iherb ir siuntimo ir paplikau, kad puikus papildas blink.gif biggrin.gif
Ir vis būdavo rašoma, kad review bus išspausdinta tik po peržiūros rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 08 vasario 2017 - 14:07