Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Gautas siuntinukas https://www.iherb.co...08&rcode=QNL824 
1. Labai geras lupu balzamas, gydantis ir drekinantis. Pirkau 2 vnt, bet vienas i fotosesija net nespejo, buvo greitai privatizuotas. 
2. E.L.F serveteles makiazui nuvalyti, perkamos jau kelinta karta. Puikiai nuvalo visa kosmetika, tusa, nepalieka pandos akiu, vienos serveteles uztenka visam veidui. 
3. Kremas - maitinantis ir drekinantis, tinkantis dienai ir nakciai. Kol kas jo neisbandziau, nes po atidarymo sunaudoti reikia per 3 men.

0391d_M5toYUnsXJxMxVZCkS9f2UkK.jpeg?1547

Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2019 01 17, 19:48)
Ir dar jusu noriu patarimu, pastaruoju metu labai skauda krutis ( apie men) verysad.gif visad jautrios, toks  vaizdas, kad visa laika pms...echo net pasidariau, viskas ok . Daktare patare pagerti nakvisu aliejaus. Ka rekomenduotumet sitam nemalonumui numalsinti  ar tikrai pirkti nakvisu alieju, ar cia kokio gerio yra?

Tai gal laukiates? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 01 17, 18:22)
Geras, dabar ir as perskaiciau, kad jis isoriniam vartojimui. Bet jis yra papildu skyrelyje, tai kaip gali buti naudojamas tik isoriskai? As jau pora menesiu ji geriu po viena laseli stiklineje vandens. Ir atsiliepimuose skaiciau, kad daug kas ji geria

Mane atsiliepimai ir suklaidino, bet pasirodo, kad visų trijų skistų GSE atsiliepimai suplakti į vieną - prie visų trijų tiek pat atsiliepimų ir jie vienodi. Iš pradžių nesupratau, kodėl po tiek daug lašų rašo kad kai kurie geria, o pasirodo, kad vartoja visai kitą produktą blink.gif

Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2019 01 17, 20:26)
Mane atsiliepimai ir suklaidino, bet pasirodo, kad visų trijų skistų GSE atsiliepimai suplakti į vieną - prie visų trijų tiek pat atsiliepimų ir jie vienodi. Iš pradžių nesupratau, kodėl po tiek daug lašų rašo kad kai kurie geria,  o pasirodo, kad vartoja visai kitą produktą blink.gif

Bet kad sudetis ta pati, tik koncentracija didesne. Po viena lasa tik geriu, tai nepastebejau jokiu blogumu skrandziui ar kitiems organams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 01 17, 19:54)
Tai gal laukiates?  mirksiukas.gif

Oi neaaa biggrin.gif 100 proc. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2019 01 17, 20:48)
Ir dar jusu noriu patarimu, pastaruoju metu labai skauda krutis ( apie men) verysad.gif visad jautrios, toks  vaizdas, kad visa laika pms...echo net pasidariau, viskas ok . Daktare patare pagerti nakvisu aliejaus. Ka rekomenduotumet sitam nemalonumui numalsinti  ar tikrai pirkti nakvisu alieju, ar cia kokio gerio yra?

Mane nuo nakvišos beria, o nuo šitu super - dingsta visi nemalonumai https://www.manovais...-e-kapsules-n90 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2019 01 17, 14:57)
Pernai tik prie Baltijos buvom,  šiemet važiuosim į Ispaniją ziuresim kaip ten bus. Pas jį mokykloje remontas nuo rugsėjo vyksta galvoju gal ir tai turi įtakos.

Maniškiui Ispanijoje buvo ryškus pablogėjimas, o va Graikijoje ne. Labiausiai vaikui tiko Norvegijos klimatas.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2019 01 18, 07:11)
Maniškiui Ispanijoje buvo ryškus pablogėjimas, o va Graikijoje ne. Labiausiai vaikui tiko Norvegijos klimatas.

Merginos, o Solaray geri gamintojai ax.gif?
Atsakyti
QUOTE(Leja11 @ 2019 01 17, 16:44)
Mano vienas vaikas irgi alergiskas dulkiu erkutem.Nepadeda mum jokie purskalai is iherb ir be cheminiu niekaip.Bet is kur tos alergijos atsiranda pas musu vaikus.Nei vyras,nei as nesam niekam alergiski,bet va vaikai abu alergiukai.

alergijų priežasčių milijonas, įskaitant ir kosmetiką, maistą, skalbiklius
jūs vyresni, dar kitos kartos, dar labiau atsparesni, vaikai - jau deja, ne.
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2019 01 17, 19:48)

silpnokai patarė... kompleksinių reikėtų
Papildyta:
QUOTE(agise @ 2019 01 18, 09:02)
Merginos, o Solaray geri gamintojai ax.gif?

manyčiau, kad taip
Atsakyti
DVIGUBA NUOLAIDA (10%+15%) vaikiskiems vitaminams su kodu NWY15.
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2019 01 18, 10:59)

Mano dičkei atopiniu dermatitu šie netinka, odos bukle pablogeja.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 18, 09:35)

silpnokai patarė... kompleksinių reikėtų
Papildyta:

tai ir patarė seimos daktarė biggrin.gif o gal Jūs galėtumėt ką parekoneduoti 4u.gif

QUOTE(mama2009 @ 2019 01 18, 09:59)

mano vaikų megstami vitaminai ax.gif o nuo siu tai spjaudėsi
https://www.iherb.co...60-Wafers/12060
Atsakyti