Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(penga @ 2019 01 17, 15:06)
Stipriai reaguoja, jeigu nueinam į svečius iš kart paūmėja, mes gyvename be kilimų, užuolaidų pas mus minimaliai . Patalyne nupirkau antialergine. Prie jūros jam dar labiau paūmėja, buvom šiemet du kartus ir tragiška sloga buvo.
ne baltijos jūra, o šiltieji kraštai? dar atsimenu dukrai darželyje paūmėdavo, nes ten tai ir kilimai ir sofos senos buvo.
Atsakyti
Mano mylimai priemonei, kurią dabar geriu tik pms laikotarpiu, odos riebumui subalansuoti iherbas taiko 10 procentų nuolaidą. Tikrai esu patenkinta. Anksčiau buvo kita, šiek tiek brangesnė. https://iherb.co/3bJgUuBk
O jau kuris laikas atsirado pigesnė alternatyva. Sudėtis turtingesnė. Ryškaus kažkokio skirtumo tarp jų nepastebėjau. Naudojant ar tą, ar tą nebeiškyla nė vienas spuogas. Oda nebūna riebi. Patinka. Naudoju kelis metus tai tikrai. https://iherb.co/EyZ1cSwy Dabar taiko jai akciją. Tai natūrali medžiaga, daroma iš brokolių, skirta hormonų veiklai subalansuoti.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2019 01 17, 15:31)
ne baltijos jūra, o šiltieji kraštai? dar atsimenu dukrai darželyje paūmėdavo, nes ten tai ir kilimai ir sofos senos buvo.

Pernai tik prie Baltijos buvom, šiemet važiuosim į Ispaniją ziuresim kaip ten bus. Pas jį mokykloje remontas nuo rugsėjo vyksta galvoju gal ir tai turi įtakos.
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2019 01 17, 14:06)
Prie jūros jam dar labiau paūmėja, buvom šiemet du kartus ir tragiška sloga buvo.

maniškiui prie viduržiemio jūros buvo visai praėję, ten maudėsi, nardė . Matyt gerai nosį prasiplovė.Užteko ir pusmečiui po gryžimo. Paskui pradėjau pirkti jūros vandenį nosies plovimui 4u.gif
Atsakyti
Naujas slaptas kodas NWY15 duoda 15% nuolaida Nature's Way produkcijai.
Greiciausiai, kad galioja iki 01.23 d.

Krepselyje galima panaudoti tik viena koda - NWY15 arba HERBS15.
Atsakyti
Mano vienas vaikas irgi alergiskas dulkiu erkutem.Nepadeda mum jokie purskalai is iherb ir be cheminiu niekaip.Bet is kur tos alergijos atsiranda pas musu vaikus.Nei vyras,nei as nesam niekam alergiski,bet va vaikai abu alergiukai.
Atsakyti
Dėl alergijų erkutėms labai svarbu patalynę ir jos užvalkalus skalbt ant 60C.
Atsakyti
QUOTE(Peipa @ 2019 01 03, 13:47)
Perleisiu brangų  papildą skydliaukei, 60 kapsulių be dviejų

https://www.iherb.co...able-Caps/69763
į až

Paskutinis pasiūlymas - 10eur, galioja iki savaitgalio.
Atsakyti
Naujas krepšelis, siuntimas nemokamas https://www.iherb.co...1_LDS-31200qty1. Quercetin Bromelain vartosiu prieš prasidedant šienligės sezonui, jau vartojau pernai, ligos simptomai buvo vos juntami karštesnėmis saulėtomis dienomis, vieni niekai, palyginus kaip vargdavau ankstesniais metais. O veido kaukė nunulino 2,42 eur siuntimą, kas ieškote pigaus daikto siuntimui mažinti - geras variantas, ypač kai nuolaida dabar biggrin.gif
Atsakyti
O nuo pavasarines alergijos devynmeciui kazin yra kas veiksmingp? Bijau net pagalvoti apie pavasari.. iskart akys nosis bega, raudonos, niezti baisiai, buna net skambina is mokyklos, kad paimciau vaika, nes kankinasi. Jokie isbandyti is vaistiniu vietiniu nepadejo
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2019 01 13, 09:45)
Ar matėt, kad šitas  greipfruktų sėklų koncentratą Maximum-GSE, (kur tik vienas lašas į stiklinę naudojamas) skirtas tik išoriniam naudojimui? Aš tik dabar pamačiau, kai gavau laišką iš iHerb su prašymu  atsakyti į  vienos pirkėjos klausimą - ar tikrai jis skirtas tik išoriniam naudojimui. Aš tai gėriau, kai gerklę skaudėjo, labai padėjo, o pasirodo tik skalaut su juo galima hmm.gif Na bet  gal nieko blogo, juk sudėtis tokia pati kaip ir tų, kuriuos galima, tik atskiest labiau reikia hmm.gif

Geras, dabar ir as perskaiciau, kad jis isoriniam vartojimui. Bet jis yra papildu skyrelyje, tai kaip gali buti naudojamas tik isoriskai? As jau pora menesiu ji geriu po viena laseli stiklineje vandens. Ir atsiliepimuose skaiciau, kad daug kas ji geria
Atsakyti
Del cholesterolio, faktas , kad pirmiausia reikia ziureti mityba, bet yra ir paveldimumas. Mano visa laika minimaliai pakiles, jokiu vaistu negeriu ir nezadu gerti, valgau labai tvarkingai, bet mano tevukas visa gyvenima kovoja su cholesteroliuliu, tad net keli daktarai sake kad ir as turiu tam polinki verysad.gif

Del alergiju, vyresnelis alergiskas, taip pat nelaukiu pavasario, nes alergiskas labai daug kam: zydejimui, dulkems, katems ir t.t. alergologe patare rudeni pradet taikyti imunoterapija, nes sake, isaugti tikrai neisaus, o gali tik blogeti.

Ir dar jusu noriu patarimu, pastaruoju metu labai skauda krutis ( apie men) verysad.gif visad jautrios, toks vaizdas, kad visa laika pms...echo net pasidariau, viskas ok . Daktare patare pagerti nakvisu aliejaus. Ka rekomenduotumet sitam nemalonumui numalsinti ar tikrai pirkti nakvisu alieju, ar cia kokio gerio yra?
Atsakyti