Aciu, kad uzrodet del melyniu akims, nes jau pradejau galvoti - negi man nieko nereikia o ten kaip tin bonkute kursui 3 men.
Krepselis
Atkeliavo mano paklydelis siuntinys su dviem kolageno dezem
Collagen
bet dabar pasimeciau.. ar galima ji gerti kartu su sitais vitaminais? Nebus per daug to kolageno?
Collagen
bet dabar pasimeciau.. ar galima ji gerti kartu su sitais vitaminais? Nebus per daug to kolageno?
QUOTE(Shalimar @ 2018 12 21, 19:31)
Atkeliavo mano paklydelis siuntinys su dviem kolageno dezem
Collagen
Collagen
kolageno paros norma 5-10 g, o vitaminuose tik 25 mg, tai cia toks mazuuuuutis laselis juroj
as irgi gi pirkau ta kolagena, gersiu po puse kauselio. tik db dar laukiu hialurona reikes dar dapirkti, nes tik dviems menesiams ir vit C reikia nusipirkti. o dar reikia JarroSil
atrodo ziauriai daug todel man labiau patinka zuvu kolagenas, nes komplekte hialuronas ir vit C, bet jis taaaaip isbrango
QUOTE(ra2ga @ 2018 12 21, 20:21)
kolageno paros norma 5-10 g, o vitaminuose tik 25 mg, tai cia toks mazuuuuutis laselis juroj
as irgi gi pirkau ta kolagena, gersiu po puse kauselio
as irgi gi pirkau ta kolagena, gersiu po puse kauselio
O kodel po puse? Per daug viso?
QUOTE(Shalimar @ 2018 12 21, 20:47)
O kodel po puse? Per daug viso?
nes neturiu kazkokiu rimtu problemu, o profilaktiskai uzteks. geriu as 2 kartus per metus po 3 men.
pvz. California Gold Nutrition - 1 scoop - 5.15 g
QUOTE(ra2ga @ 2018 12 21, 20:58)
nes neturiu kazkokiu rimtu problemu, o profilaktiskai uzteks. geriu as 2 kartus per metus po 3 men.
As irgi kaip ir neturiu, na isskyrus tai, kad noreciau vel atrodyti kaip astuoniolikos, bet cia ir deze per karta nepades as ta California esu gerus ir nepastebejau visai jokio skirtumo, gal sakau truputi daugiau pabandyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 12 21, 21:25)
As irgi kaip ir neturiu, na isskyrus tai, kad noreciau vel atrodyti kaip astuoniolikos, bet cia ir deze per karta nepades as ta California esu gerus ir nepastebejau visai jokio skirtumo, gal sakau truputi daugiau pabandyti
as 18kos gal ir nenoreciau, bet pastoviai buti 30-ties butu gerai
dar pradejau dometis veido gimnastika ir radau tokia moteriske - Самомассажи красоты Натальи Жуковой
jai virs 60
FB turit? natalia zukov ten daugiau jos fotkiu dabar ji siekia, kad ir veida "atjauninti"
11 metu atidirbta sistema
Papildyta:
QUOTE(mama2009 @ 2018 12 21, 21:35)
Panasu, kad su kodu DDSUPP, kuris duoda 15% nuolaida visiems papildams, mus isdure . Nuolaida galioja ne viskam! O kam galioja, galime suzinoti, tik ideje preke i krepseli. Dvigubu nuolaidu taip pat neliko. Gal dar pakeis nuoroda ir sukurs nauja puslapi akcijoms. Kol kas niekas neaisku
tipo is to skyriaus ne viskam duoda? idejau Maca pabandymui ir duoda 15 proc.
Kažkas klausė dėl paaukių kremo. Aš naudoju kremus paaukiams periodiškai. Naudoju, naudoju, kasdien, paskui padarau pertrauką. Tai dabar pertrauka, kol buvau išskridus į užsienį. Šiuo metu naudoju šį nebrangų kremą raukšlių ir tamsių ratilų profilaktikai. https://iherb.co/jTveXuaN Beje, siuntimą taupantis ir siunčiausi jį nemokamai, nes numušė ir kitų prekių kainą.
Kas dėl raukšlių, tai tikrai neturiu jų ir atrodau jauniau nei pagal amžių. Visą laiką kažką naudoju paakiams su petraukomis. Ne itin brangiai, tai tikrai. Bet naudoju. Mano draugė įsitikinusi, kad jos mamos akys be raukšlių, nes, net ir tarybmečiu visada naudodavo paakių kremus. Kokie jie ten bebuvo... Ir prasti, ir belekokie. Bet buvo. Bet...nežinau ar tai kremų nuopelnas. Mano mama atrodo vyresnė nei pagal amžių išviso netepdama jokių kremų paakiams, užtat tetai tuoj 70, bet ji atrodo labai gerai. Neįmanomai gerai. Būdama tokio amžiaus - ji mano artimos moters grožio idealas. Kad užvesčiau ant kelio, galiu pasakyti, kad tipažas panašus į aktorės Dalios Michelevičiūtės.
Kiek mačiau, jos kosmetika nebrangi, bet naudoja. Įdomi ta Natalia Zukov. Reikės pasinagrinėti. Jei realiai, neatrodo ji kaip jaunuolė. Bet kaip gerai prisižiūrinti 55 - metė. Pilnai tikiu veido mankštos galia. Jei darytume mankštas, jokių kremų nereikia. Nes veido odą laiko raumenys. O toliau jau ji kaip pagal juos. Kremai galbūt gali padaryti elastingesnę odą, bet vidinės problemos nešalintų. Jei raumuo veikia ir laiko odą, ji ir nesiraukšlės. Jei mes save prižiūrime, jei mūsų kūnas pasisavina mineralus, vitaminus, jei turime maiste (o gal papilduose) tų mineralų, vitaminų. Mūsų kūnas taip pat nyks lėčiau. Nes visas mūsų kelelis po 30 eina vakarop. Pilnai galime išlikti puikios, gražios. Jei suprasime tuos triukus.
Kas dėl raukšlių, tai tikrai neturiu jų ir atrodau jauniau nei pagal amžių. Visą laiką kažką naudoju paakiams su petraukomis. Ne itin brangiai, tai tikrai. Bet naudoju. Mano draugė įsitikinusi, kad jos mamos akys be raukšlių, nes, net ir tarybmečiu visada naudodavo paakių kremus. Kokie jie ten bebuvo... Ir prasti, ir belekokie. Bet buvo. Bet...nežinau ar tai kremų nuopelnas. Mano mama atrodo vyresnė nei pagal amžių išviso netepdama jokių kremų paakiams, užtat tetai tuoj 70, bet ji atrodo labai gerai. Neįmanomai gerai. Būdama tokio amžiaus - ji mano artimos moters grožio idealas. Kad užvesčiau ant kelio, galiu pasakyti, kad tipažas panašus į aktorės Dalios Michelevičiūtės.
Kiek mačiau, jos kosmetika nebrangi, bet naudoja. Įdomi ta Natalia Zukov. Reikės pasinagrinėti. Jei realiai, neatrodo ji kaip jaunuolė. Bet kaip gerai prisižiūrinti 55 - metė. Pilnai tikiu veido mankštos galia. Jei darytume mankštas, jokių kremų nereikia. Nes veido odą laiko raumenys. O toliau jau ji kaip pagal juos. Kremai galbūt gali padaryti elastingesnę odą, bet vidinės problemos nešalintų. Jei raumuo veikia ir laiko odą, ji ir nesiraukšlės. Jei mes save prižiūrime, jei mūsų kūnas pasisavina mineralus, vitaminus, jei turime maiste (o gal papilduose) tų mineralų, vitaminų. Mūsų kūnas taip pat nyks lėčiau. Nes visas mūsų kelelis po 30 eina vakarop. Pilnai galime išlikti puikios, gražios. Jei suprasime tuos triukus.
genetika ir teisingai išformuota kaukolė, žandikaulis nulemia visgi pagrindą. Be šio pagrindo, nepadės jokie stebuklai ir jei paimsime dvi vienmetes, panašiai prisižiūrinčias drauges, geriau atrodys ta, kurios genetika geresnė. Na bet aišku, tiems su prastesne genetika vistiek reikia stengtis, dar daugiau.
Savaitgalio koda DDSUPP panaikino! Dabar 15% nuolaida galioja pazymetoms prekems is skyriaus Supplements https://www.iherb.co...ts?rcode=QNL824
Nuolaida bus iki 12,24 d. 20 val.
Nauji 15 proc. nuolaidu kodai
žolėms DDHERBS 24 -25 dieną
Priemonės plaukų priežiūrai DDHAIR 25-26 dieną
Priemonės grožiui DDBEAU 26-27 dieną.
Papildyta:
20 proc. veikia dabar, bet galima panaudoti tik vieną promo koda
papildai sportuojantiems :
Six-Star kodas SSTAR20
Purely-Inspired kodas PLY20
Muscletech kodas MTECH20
Hydroxycut kodas HCUT20 - prekės svorio metimui