Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(ra2ga @ 2018 12 05, 10:01)
idekit ir nuoroda  4u.gif

kartais buna, bet retai

Wellness formula turbut irgi be nuolaidu...?
Gal zinote, ar gali nuo biotino ir kolageno kilti spuogai ant kaktos, smilkiniu? Tikejauso odos pagrazejimo, o cia ... nebent sutapimas
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 12 06, 00:20)
Gal zinote, ar gali nuo biotino ir kolageno kilti spuogai ant kaktos, smilkiniu?  Tikejauso odos pagrazejimo, o cia ... nebent sutapimas

Tai labai individualu, bet tiek biotinas, tiek kolagenas kai kuriems iš tiesų provokuoja bėrimus sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arkana: 05 gruodžio 2018 - 22:55

Pagal ka renkates vitamina D?

D2 ar D3?

viena geriau ji ar su kuom nors dar, na kad geriau pasisavintu?

kokios formos?

aciu atsakiusioms

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 12 05, 21:45)
Pasižiūrėkit gerai, rodo pradžioj kad pritaiko, o apmokant dingsta ta nuolaida, o gal tik man čia taip biggrin.gif
Anksčiau aš irgi taip darydavau ax.gif
[right][snapback]72287246[/snapback][/right]

mane irgi verčia keisti

šiaip aš turiu nekokius santykius su cookies, niekada nepuolu jų tvirtinti, gal tai su tuo susiję?
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2018 12 06, 07:09)
<p>Pagal ka renkates vitamina D?</p><p>D2 ar D3?</p><p>viena geriau ji ar su kuom nors dar, na kad geriau pasisavintu?</p><p>kokios formos?</p><p></p><p>aciu atsakiusioms</p>
[right][snapback]72287365[/snapback][/right]

iš paskutinių atradimų, rekomenduotinas kartu su vitaminu K, kad taip nesikauptų ant kraujagyslių
tik kad kaina labai didėja, palyginus
https://www.iherb.co...98?rcode=JAK307
bet tinktūros visada gelbsti https://www.iherb.co...08?rcode=JAK307

populiarusis NowFoods, kažkaip pigiau pagamino https://www.iherb.co...56?rcode=JAK307
Atsakyti
Dvigubos nuolaidos su kodu ELDER seivamedziui:

Gaia Herbs, Elderberry - 25%
Paradise Herbs, Elderberry - 30%

Galioja iki 12.12 d. 20 val.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2018 12 06, 08:09)
<p>Pagal ka renkates vitamina D?</p><p>D2 ar D3?</p><p>viena geriau ji ar su kuom nors dar, na kad geriau pasisavintu?</p><p>kokios formos?</p><p></p><p>aciu atsakiusioms</p>

Vitamina D3 perku kartu su vit K2. Vit D3 butina saugusiems vartoti kartu su vit K2, tam, kad jis kalci nukreiptu tinka linkme i kaulus, nagus ir plaukus, o ne ant kraujagysliu sieneliu. Paskutini karta pirkau toki
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 12 05, 22:20)
Wellness formula turbut irgi be nuolaidu...? 
Gal zinote, ar gali nuo biotino ir kolageno kilti spuogai ant kaktos, smilkiniu?  Tikejauso odos pagrazejimo, o cia ... nebent sutapimas

Mane beria tiek nuo kolageno, tiek nuo biotino. Mano oda nuo MSM labai išgražėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2018 12 06, 10:50)
Mane beria tiek nuo kolageno, tiek nuo biotino. Mano oda nuo MSM labai išgražėjo mirksiukas.gif

Koki MSM pirkote? Galvojau, kad jis sanariams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 12 05, 23:20)

Ir nuo biotino, ir nuo kolageno gali kilti spuogai. Vartojant biotina reikia gerti daugiau vandens, tada nekyla problemu su oda, o kolagena tiesiog reikia atrasti sau tinkanti. Mane pvz. bere nu Neocell, pakeiciau i California Gold Nutrition ir viskas susitvarke, kitiems buna atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2018 12 06, 10:40)
Koki MSM pirkote? Galvojau, kad jis sanariams smile.gif

Sąnariams pirkau:) tačiau tiek plaukai, tiek oda labai atsigavo. Pirkau šį: https://www.iherb.co...ggie-Caps/40605
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 12 05, 21:45)
Pasižiūrėkit gerai, rodo pradžioj kad pritaiko, o apmokant dingsta ta nuolaida, o gal tik man čia taip biggrin.gif

Na, tikrai man niekada nedingsta nuolaida. Visada patikrinu.

Kadangi užėjo kalba apie vit. D, paklausiu, ar jums nuo jo nekietėja viduriai? Man kažkas baisaus. Išbandžiau įvairių gamintojų ir įvairaus stiprumo. Negaliu gerti verysad.gif Yra didelis vit. D trūkumas. Išgėriau ampulę, bet ir ji sukėlė tokius pačius pašalinius reiškinius.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 12 05, 22:45)

taip, kartais buna. ir dar beveik visada buna taip, kad irasau viena refkoda, o pereinu prie apmokejimo ir pakeicia i koki nors kita. tada vel griztu i krepseli ir vel darau apmoketi 4u.gif
Atsakyti