Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(slitka @ 2018 11 30, 21:28)
Mergaites, imeskit prasau dirbtinu asaru  nuoroda, vyrui po akiu operacijos akys issausejo, reiktu kokiu lasiuku 4u.gif aciu

As naudoju tokius https://evaistine.ca...u...E&results=5
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2018 11 30, 22:28)
Mergaites, imeskit prasau dirbtinu asaru  nuoroda, vyrui po akiu operacijos akys issausejo, reiktu kokiu lasiuku 4u.gif aciu

Pastoviai perku kazka is Visine. Kuo brangesni, tuo geresni smile.gif Paskutini karta pirkau lasiukus kontaktiniams lesiams (nors jais nesinaudoju), labai sie lasiukai man patinka, gerai drekina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 30 lapkričio 2018 - 22:14
Kodas viskam DECSW -11%
Offer ends on Monday, December 3rd at 10 a.m. PT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 01 gruodžio 2018 - 10:50
QUOTE(nieko_sau @ 2018 12 01, 11:42)
Kodas viskam DECSW -11%
Offer ends on Monday, December 3rd at 10 a.m. PT.

Kodas galioja tik Rusijai, Ukrainai, Kazachstanui ir Izraeliui. Mums galioja kodas HERBS11.
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2018 11 30, 23:02)

QUOTE(mama2009 @ 2018 11 30, 23:13)
Pastoviai perku kazka is Visine. Kuo brangesni, tuo geresni smile.gif Paskutini karta pirkau lasiukus kontaktiniams lesiams (nors jais nesinaudoju), labai sie lasiukai man patinka, gerai drekina.

Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Mergaites dar klausimas, kokius perkate is cia piestukus antakiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2018 12 02, 12:07)
Mergaites dar klausimas, kokius perkate is cia piestukus antakiams biggrin.gif

Pirkau gal pries pusantrus metus toki, naudoju iki siol, labai patogus, nera per minkstas, patogi plokscia forma. Galima rinktis is 3 spalvu. Jis ir siuntima neblogai mazina.
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2018 12 02, 12:50)
Pirkau gal pries pusantrus metus toki, naudoju iki siol, labai patogus, nera per minkstas, patogi plokscia forma. Galima rinktis is 3 spalvu. Jis ir siuntima neblogai mazina.

Kaip tik si ir esu nusiziurejus smile.gif aciu uz komentara:
)
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2018 12 02, 10:50)

Man tai jis praktiskai nedazo, nebent labai jau brūžinant odą galima nudažyti biggrin.gif . Daug labiau šitas patiko Eyebrow-Kit-Gel-Powder
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2018 12 02, 11:50)

As pastebejau,kad ilgiau ji panaudojus man nuo jo reteja antakiai.Ir pats piestukas kietas,nepatogu buna pasidazyti,kai nusitrina tas galas,bet pati spalva labai patiko,pirkau pilka.Dabar ziurineju sita.Turiu visas spalvas is elf senesnes piestuku kolekcijos,man jie patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja11 @ 2018 12 02, 18:54)
As pastebejau,kad ilgiau ji panaudojus man nuo jo reteja antakiai.Ir pats piestukas kietas,nepatogu buna pasidazyti,kai nusitrina tas galas,bet pati spalva labai patiko,pirkau pilka.Dabar ziurineju sita.Turiu visas spalvas is elf senesnes piestuku kolekcijos,man jie patinka  smile.gif

Va butent, kad ir ad turiu is senesnes kolekcijos piestuka, liko koks cemtimetras, labaiiii ilgai naudojau ir ziauriai man geras buvo. Dabar, gaila, tokio jau neber prekyboje, tai bandysiu kazka atrasti analogisko.
Atsakyti

Labas, sakykit pirksiu pirma karta is Iherb tai nepykit. isidejau 4 harney arbatas suma 21,64. su siuntimu 26.53. Cia saugu. 

Ir ar yra kazkokie nuolaidu kodai pirma karta perkant ? nes darbar arbatoms -10 pritaiko automatiskai. 

Seniau zinau budavo tu kodu eiles, bet perverciau koki 10 psl. nieko nerandu apie tai.

Atsakyti