QUOTE(slitka @ 2018 11 16, 19:21)
čia jau palyginus vien geriečiai
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2018 11 16, 21:18)
šiuos, jei žmogus neturi rimtų, pavojingų ligų
Papildyta:
QUOTE(Nireglina @ 2018 11 16, 22:39)
Kandidozė mane kankino gal kokius metus. Vis atsinaujindavo ir atsinaujindavo. Gydytoja nebežinojo, kokius vaistus beskirti. Vartojau geriamus, tepalus, įvairias žvakutes. Viskas baigėsi, kai pakeičiau mitybą. Išmečiau iš raciono cukrų ir miltinius patiekalus. Nebeatsinaujina (tfu tfu tfu).
Sveikinu jus. Šaunuolė esate tikra.
Aš kandidozės neturiu, bet irgi išmečiau viską su kviečių miltais, gliutenu. Nu nebe tie kviečiai šiais laikais, nebe tie... Tikrai sveikatai geriau be jų. Cukraus visiškai neatsisakiau, pasitaiko, bet jei kas geba, tai labai žaviuosi
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2018 11 16, 22:50)
<p>Apie tai mastau, kad kazkas cia itakoja. O cukraus ir miltu megeja esu. Aisku brudams turbut tai irgi patinka.</p><p>reiks dietos laikytis.</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Nireglina" data-cid="72267317" data-time="1542400784"><div><p>Kandidozė mane kankino gal kokius metus. Vis atsinaujindavo ir atsinaujindavo. Gydytoja nebežinojo, kokius vaistus beskirti. Vartojau geriamus, tepalus, įvairias žvakutes. Viskas baigėsi, kai pakeičiau mitybą. Išmečiau iš raciono cukrų ir miltinius patiekalus. Nebeatsinaujina (tfu tfu tfu).</p></div></blockquote><p></p>
tikrai reiks. Patikėkite, vaistai padės tik laikinai, papildai tik kažkiek pristabdys.
Arba susiimat arba kentėsit... Kito kelio nėra