Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Monteverte @ 2018 11 09, 10:27)
tik kepenų? o kaip pvz., tulžis? nes yra tokių formulių, kurios tada gali suerzinti tulžį ir geriau rinktis kitas

Asmeniui yra 2-3 laipsnio kepenų suriebėjimas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2018 11 09, 09:54)
jūsų nuorodos neatidaro  ax.gif

o jums reikia kazkokios konkrecios Omegos?
pvz. pigesni variantai (ikelsiu atskirom nuorodom)
C G N
Natrol
Now Foods
Jarrow Formulas

is brangesniu
Jarrow Formulas
Natural Factors
Country Life
Now Foods
Now Foods

galima ir dar daugiau parinkti variantu. As su sunum geriam visokias 4u.gif
ka tik sugerem laukiniu lasisu aliaskiniu
dabar geriam sita
paskui gersim sita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 09 lapkričio 2018 - 10:17
QUOTE(ra2ga @ 2018 11 09, 11:09)
o jums reikia kazkokios konkrecios Omegos?

man reikia nuo per didelio cholesterolio, tai mergaitės šiuos rekomendavo.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 11 08, 10:29)
nea neveikia. reikia rasyti iHerbui

Krepselis su nemokamu.

2 dideles bonkas kolageno 1 ir 3 tipo su nuolaida

vienam kauselyje 11 g kolageno, organizmui jo reikia 5 g profilaktiskai, tai gaunasi 80 porciju.
labai superinis variantas

o kauke nueme siuntima - kauke gera, naudoju

Man sitam kolagenui nekrenta zemiau 4 euru siuntimas (2 buteliams).

Merginos, help!! Kaip zinote kur paziureti iki kada galioja Loyalty ir rewards? Buvo e-mailas atejes, rase 72 val, bet istryniau ji.. Nebezinau iki kada turiu juos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 09 lapkričio 2018 - 15:39
QUOTE(Shalimar @ 2018 11 09, 15:39)
Merginos, help!! Kaip zinote kur paziureti iki kada galioja Loyalty ir rewards? Buvo e-mailas atejes, rase 72 val, bet istryniau ji.. Nebezinau iki kada turiu juos unsure.gif

prisijungus prie paskyros - my account - my account ir ten rašo po Loyalty / Rewards credit
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 11 09, 15:39)

Rewards galioja 6men.,nuo tada kai sukrenta is pending ir jau galima juos panaudoti.O Loyalty ziurekite apacioje po jais visada buna parasyta,iki kada galioja Available Credit will expire on ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja11: 09 lapkričio 2018 - 16:14
QUOTE(Shalimar @ 2018 11 09, 16:39)

Kai norejau apmoketi, siuntimas pakilo iki 15.80 euro. Iherbui viskas gerai?? blink.gif Kiek jums rodo siuntima uz 2vnt kolageno?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 11 09, 16:47)
Kai norejau apmoketi, siuntimas pakilo iki 15.80 euro. Iherbui viskas gerai?? blink.gif Kiek jums rodo siuntima uz 2vnt kolageno?

Siuntimo kaina keiciasi nuo salies i kuria siunciates.Man i norvegija dar brangiau kainuoja,nes iherb sugalvojo jas padidinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja11 @ 2018 11 09, 18:08)
Siuntimo kaina keiciasi nuo salies i kuria siunciates.Man i norvegija dar brangiau kainuoja,nes iherb sugalvojo jas padidinti  verysad.gif

As i Graikija siunciu, bet pries valanda dar kainavo maziau nei 4 eurai, dabar beveik 16..
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2018 11 09, 10:09)
Asmeniui yra 2-3 laipsnio kepenų suriebėjimas... unsure.gif

Sitas geras kompleksas kepenu detoksikacijai Detox-Daily-Liver-Support o ir nuolaida dabar jam.
Atsakyti
Koki vitamina d vaikam perkat ?
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2018 11 09, 21:20)
Koki vitamina d vaikam perkat ?

kaip tik pakeliui tokios kramtomos tabletės: Bluebonnet Nutrition, Rainforest Animalz, Vitamin D3, Mixed Berry: https://iherb.co/4rTk3wPr dabar jiems 10% nuolaida
Atsakyti