QUOTE(Nireglina @ 2018 10 30, 20:40)
Rožės vardas, žiūriu užsisakėte liuteiną. Kai gausite, paieškokite dėžutėje lapelio su kodu. Aš jau forume rašiau, kaip su tuo kodu gavau dovanų Zenwise papildus.
Ačiū, dažnai turiu liuteino. Turiu šitą kaip tik ir pradarytą. Bet lapelio ten nėra. Gal ne visuose buteliukuose būna?
Kadangi jau toks dosnus iherbas, pasidariau ir aš užsakymą. 0,00 Eur siuntimo kaina, suma apie 19 Eur. Pritaikė dar 4 virš Eur nuolaidų, tatai tikiuosi, kad muitinėje neprikibs. Seniai kibo. Gal praeitą rudenį. Užsakiau mamai resveratrolio. Pirksiu pirmą kartą, tad nesu tikra kiek jis veiksmingas ir kiek jai patiks. Lietuvoje 50 mg 18 Eur su akcija, čia apie 7 Eur ir dar šiam taiko "selected items" nuolaidą. Mano mama labai mėgsta vynuoges, tas lietuviškas. Jos turi daug šios medžiagos, tai nusprendė, kad jai jo trūksta. Resveratrolis, anot šaltinių, stiprus antioksidantas, priemonė moterims prieš senėjimą bei ląstelių negrįžtamus procesus. Toliau pirkau koralinį kalcį, jį trečią kartą sakausi, nes patinka ir kaina nebloga. Ir dar kai kas man įprasta. Neblogai tikrai, manau, šį kartą prasisukau.
https://iherb.co/24dCtuRb
Aš nupirkau močiutei šitą papildą, nes buvo labai giriamas čia. Jau išgėrė pakuotę ir paprašė dar užsakyti, nes sakė, jog savijautai labai padėjo.
Ačiū, na tikiuosi ir mamai bus gerai. Jei tikrai gerai tai ir sau vėliau užsakysiu.
Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2018 11 06, 09:15)
prisipirkau nuo gerkles, o dabar nuo kosulio patarkit
gal turit kazka isbandyta? visada man pereina i kosuli ir 2-3 savaites tesiasi
Gal tada reikėtų rūpintis, kad nepereitų iš viso? Aš esu pirkusi kažką nuo kosulio, bet pirmenybę teikiu skystinantiems gleives iš Lt vaistinių. O iš iherb man (mano vaikams daugiau) perku tokius dalykus, kad virusas nepereitų į kosulį. Dabar duodu vaikui šitas mieles, po pusę kapsulės suberiu į šaukštą
https://iherb.co/36Dmxhii
Esmė mums, kad nesusirgtų ir negautų ko nors, kas pereina į kosulį. Nes jei gauna gerklės virusą, paskui būna ir kosulys.
I BELIEVE IN KNOWING.