Krepselis Nr. 1 ir Krepselis Nr. 2 su nemokamu siuntimu
Kaledines dovanos anytai ir sesurui - Q10, ginkgo, omega laukiniu aliaskiniu lasisu
Sau seruma - pirkau daugiau del mini buteliuko su mini pipete
Papildyta:
o kaip jums kolageno kaina....
QUOTE(Arkana @ 2018 10 29, 23:05)
Ateinu pagirti šias stambias kokoso drožles
as irgi jas isidemejau. gal kada nusipirksiu
jus man pasakykit ka tokio is aliejuku ar kokio "riebaliuko" galima butu tepti nosies viduje?
dabar, kai sildymas pajungtas, man labai dziovina nakti nosies gleivine ir tada susergu sloga, o nuo slogos ir toliau eina.
Gal yra kazko jusu isbandyta? nebutinai is iherbo
dabar, kai sildymas pajungtas, man labai dziovina nakti nosies gleivine ir tada susergu sloga, o nuo slogos ir toliau eina.
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 30, 11:14)
jus man pasakykit ka tokio is aliejuku ar kokio "riebaliuko" galima butu tepti nosies viduje?
o man atrodo, kad tada apskritai drėkintuvo į namus reikia, o ne tik pačią nosį gelbėti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 30, 12:22)
o man atrodo, kad tada apskritai drėkintuvo į namus reikia, o ne tik pačią nosį gelbėti
turiu visokio velnio
dabar, kai apsirgau, dziovina nosies gleivine. paprastu lupu vazelinu truputi susitepu ir geriau nakti buna. tai galvoju reikia gi kazko kitu tepti
dregmes matuoklis nerodo, kad namie per sausa, nebent sugedes
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 30, 12:14)
vaikui po ligos gydytoja buvo rekomendavus - Rinopanteina, labai geras daiktas. Mes lašais naudojom
Sveikos
Sudejus krepseli leidzia pritaikyti SWTEN koda, o kai paspaudziu "proceed to checkout" tada ji nuima. Kodel cia taip?
Sudejus krepseli leidzia pritaikyti SWTEN koda, o kai paspaudziu "proceed to checkout" tada ji nuima. Kodel cia taip?
Sveikos
Pamėginkit pirmyn atgal pavaikščioti arba vėl iš naujo įdėti tą koduką
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 30, 11:14)
aišku,
man tai patinka stiprūs dalykai, aš jeigu kas, perku pas mus vaistinėje Dr. Theiss Eucalipin tepalą. Jis gal daugiau gerklę tepti, inhaliacijoms, bet aš laisvai ir nosį patepu (į vidų), man tinka
QUOTE(mayo @ 2018 10 30, 13:16)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="^Vakarė^" data-cid="72247626" data-time="1540892832"><div><p>Sveikos
Sudejus krepseli leidzia pritaikyti SWTEN koda, o kai paspaudziu "proceed to checkout" tada ji nuima. Kodel cia taip? </p></div></blockquote><p>Pamėginkit pirmyn atgal pavaikščioti arba vėl iš naujo įdėti tą koduką </p>
Sudejus krepseli leidzia pritaikyti SWTEN koda, o kai paspaudziu "proceed to checkout" tada ji nuima. Kodel cia taip? </p></div></blockquote><p>Pamėginkit pirmyn atgal pavaikščioti arba vėl iš naujo įdėti tą koduką </p>
Tik prisijungus per kita narsykla viskas susitvarke. Aciu
Radau šiems muiliukams akciją https://www.iherb.co...41-g-Each/85241, kad jeigu įsidedi ką nors iš Cleaning, padaro 4,44Eur nuolaidą Dar plius tas pats kremas https://www.iherb.co...1-oz-28-g/55865, kur mažina shipping, tai visai gerai
aciu merginos,jus tikras auksas