Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Krepselis Nr. 1 ir Krepselis Nr. 2 su nemokamu siuntimu
Kaledines dovanos anytai ir sesurui - Q10, ginkgo, omega laukiniu aliaskiniu lasisu
Sau seruma - pirkau daugiau del mini buteliuko su mini pipete biggrin.gif

Papildyta:
o kaip jums kolageno kaina.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2018 10 29, 23:05)
Ateinu pagirti šias stambias kokoso drožles

as irgi jas isidemejau. gal kada nusipirksiu 4u.gif
Atsakyti
jus man pasakykit ka tokio is aliejuku ar kokio "riebaliuko" galima butu tepti nosies viduje?
dabar, kai sildymas pajungtas, man labai dziovina nakti nosies gleivine ir tada susergu sloga, o nuo slogos ir toliau eina.
Gal yra kazko jusu isbandyta? nebutinai is iherbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 30, 11:14)
jus man pasakykit ka tokio is aliejuku ar kokio "riebaliuko" galima butu tepti nosies viduje?
dabar, kai sildymas pajungtas, man labai dziovina nakti nosies gleivine ir tada susergu sloga, o nuo slogos ir toliau eina.
Gal yra kazko jusu isbandyta? nebutinai is iherbo  4u.gif

o man atrodo, kad tada apskritai drėkintuvo į namus reikia, o ne tik pačią nosį gelbėti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 30, 12:22)
o man atrodo, kad tada apskritai drėkintuvo į namus reikia, o ne tik pačią nosį gelbėti

turiu visokio velnio
dabar, kai apsirgau, dziovina nosies gleivine. paprastu lupu vazelinu truputi susitepu ir geriau nakti buna. tai galvoju reikia gi kazko kitu tepti biggrin.gif
dregmes matuoklis nerodo, kad namie per sausa, nebent sugedes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 30 spalio 2018 - 11:35
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 30, 12:14)

vaikui po ligos gydytoja buvo rekomendavus - Rinopanteina, labai geras daiktas. Mes lašais naudojom
Atsakyti
Sveikos

Sudejus krepseli leidzia pritaikyti SWTEN koda, o kai paspaudziu "proceed to checkout" tada ji nuima. Kodel cia taip? blink.gif
Atsakyti

Sveikos

Sudejus krepseli leidzia pritaikyti SWTEN koda, o kai paspaudziu "proceed to checkout" tada ji nuima. Kodel cia taip? blink.gif

Pamėginkit pirmyn atgal pavaikščioti arba vėl iš naujo įdėti tą koduką :)

Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 30, 11:14)

aišku,
man tai patinka stiprūs dalykai, aš jeigu kas, perku pas mus vaistinėje Dr. Theiss Eucalipin tepalą. Jis gal daugiau gerklę tepti, inhaliacijoms, bet aš laisvai ir nosį patepu (į vidų), man tinka
Atsakyti
QUOTE(mayo @ 2018 10 30, 13:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="^Vakarė^" data-cid="72247626" data-time="1540892832"><div><p>Sveikos

Sudejus krepseli leidzia pritaikyti SWTEN koda, o kai paspaudziu "proceed to checkout" tada ji nuima. Kodel cia taip? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pamėginkit pirmyn atgal pavaikščioti arba vėl iš naujo įdėti tą koduką smile.gif</p>

Tik prisijungus per kita narsykla viskas susitvarke. Aciu 4u.gif
Atsakyti

Radau šiems muiliukams akciją https://www.iherb.co...41-g-Each/85241, kad jeigu įsidedi ką nors iš Cleaning, padaro 4,44Eur nuolaidą :) Dar plius tas pats kremas https://www.iherb.co...1-oz-28-g/55865, kur mažina shipping, tai visai gerai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayo: 30 spalio 2018 - 12:49

aciu merginos,jus tikras auksas  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti