Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(pokahonta @ 2018 10 29, 12:53)
<p>Ir dar gal kas curcumina (ciberzole) perkat is iherb?</p><p></p><p>Pasidariau kraujo tyrimus ir cholesterolis virs 7..tai liepe kolkas mityba tvarkytis ir zuvu taukus pagerti.Skaiciau nemazai apie ciberzole,kad taip pat vertinga. Siaip esu liekna, su mityba atrodo neinu i jokius krastutinumus, tiesa turiu su skydliauke bedu..ziauriai nesinori sest ant vaistu:(</p>

perku tėvams https://www.iherb.co...93?rcode=JAK307
jinai tokia gana universali: ir kepenis pravalo, ir sąnariams gerai
Atsakyti
GAL kuri pirkusi kaukes paakiams. Kad drekintu gerai.
rekomenduokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2018 10 29, 13:53)
<p>Ir dar gal kas curcumina (ciberzole) perkat is iherb?</p><p></p><p>Pasidariau kraujo tyrimus ir cholesterolis virs 7..tai liepe kolkas mityba tvarkytis ir zuvu taukus pagerti.Skaiciau nemazai apie ciberzole,kad taip pat vertinga. Siaip esu liekna, su mityba atrodo neinu i jokius krastutinumus, tiesa turiu su skydliauke bedu..ziauriai nesinori sest ant vaistu:(</p>

ajurvedinis auksinis pienas
- 1 stikline pieno kaitinti iki virimo, bet nevirinti
- idedam 1-2 arbatinius saukstelius ciberzoles ir gerai ismaisom
- duodam atvesti ir tik tada idedam medaus
- galima ideti sviesta ghee - kol karstas pienas
Gerti ant nakties. rekomenduojamas kursas 40 dienu. Skonis ajuverdinis smile.gif
ziurekit Raw Turmeric Powder

dar nuotrauka prikabinsiu smile.gif aktualus receptas kai kabinasi kokia zaraza 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 29 spalio 2018 - 13:38
QUOTE(troliuke @ 2018 10 29, 14:19)
rekomenduokite  4u.gif

man labiausiai pasiteisino ricinos aliejus
Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 29, 14:29)
ajurvedinis auksinis pienas
- 1 stikline pieno kaitinti iki virimo, bet nevirinti
- idedam 1-2 arbatinius saukstelius ciberzoles ir gerai ismaisom
- duodam atvesti ir tik tada idedam medaus
- galima ideti sviesti ghee - kol karstas pienas
Gerti ant nakties. rekomenduojamas kursas 40 dienu. Skonis ajuverdinis smile.gif
ziurekit Raw Turmeric Powder

dar nuotrauka prikabinsiu smile.gif aktualus receptas kai kabinasi kokia zaraza  4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

ciberžolę reikia su pipirais vartoti
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2018 10 29, 14:36)
ciberžolę reikia su pipirais vartoti

bet yra ivairiu receptu. nes neradau, kad butinai su pipirais
Atsakyti
[quote=Supronti,2018 10 29, 14:36]
man labiausiai pasiteisino ricinos aliejus
Papildyta:

Ricinos aliejus?? Man jis toks klampus...
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2018 10 29, 15:19)
rekomenduokite  4u.gif

Labai geros: Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch ir Gold Hydrogel Eye Patch
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2018 10 29, 13:53)

Aš pirkau šitą kurkuminą ( 95% curcuminoidų) su pipirais https://www.iherb.co...-Capsules/60047 Labai juo patenkinta, tik negaliu patikėti, kad nuo kovo mėn. tiek pabrango blink.gif (kainavo 21 eur. ir dar nuo šios sumos nuolaida buvo). O dabar turiu https://www.iherb.co...-Capsules/37993 , tai šitie paprasti prieskonių milteliai. Kurkuminas (jau išgrynintas ciberžolės junginys) buvo ryškiai geltonos spalvos, net per kapsulės apvalkalą dažas prasiskverbė.
Šitie https://www.iherb.co...120-VCaps/84567 - Curcuminoids - 95%, su pipirais, dabar gera kaina - 60 proc. nuolaida 4u.gif
Dėl kurkumino ir pipirų, čia citata iš rusės komentaro :
Все дело в том, что куркумин крайне плохо усваивается в желудочно-кишечном тракте. Так вот, согласно многочисленным исследованиям, вышеупомянутый пиперин увеличивает усвоение куркумина аж в 20 раз! Кстати, также повышает всасывание вещества наличие жирных кислот, ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 29 spalio 2018 - 16:38
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 28, 08:56)
Source Naturals, Calm Thoughts - sudetis nuostabi. Surinkta praktiskai viskas kas veikia ir padeda buti atspariam neigiamiems gyvenimo faktoriams.
ant nakties geriau negerti, geriau anksciau su vakariene sugerti. Pradeti gerti po 1 tablete i diena, po 2-ju dienu dar 1 dadeti, uzbaigti kursa taip paciai, tik mazinti. kursas 6 savaites. Tik paskaitykit sudeti ar nera kam alergiska, gal su daktare pasitarkis. su alkoholiu negalima. negalima su sintetiniais antidepresantai gerti. 3 tab turi magnio 88% paros normos, todel jeigu geria magni, tai paskaiciuokit norma.

Labai Jums dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2018 10 29, 13:57)

4u.gif

Atsakyti
Ateinu pagirti šias stambias kokoso drožles: https://www.iherb.co...15?rcode=KTM897. Gal daug kas jau ir bandėte. Labai patiko skonis ir kad nėra nereikalingų priedų ar saldiklių, dedu visur: į dribsnius, jogurtus, vaisių salotas, desertus. O pusė pakelio greitai dingo tiesiog bevalgant kaip čipsus biggrin.gif
Rekomenduoju tiems, kas mėgsta kokosus!

Vienintėlis minusas - didina siuntimo išlaidas. Pasidalinkite, kur perkate kažką panašaus Lietuvoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2018 10 29, 17:17)
Dėl kurkumino ir  pipirų,  čia citata iš rusės komentaro :
Все дело в том, что куркумин крайне плохо усваивается в желудочно-кишечном тракте. Так вот, согласно многочисленным исследованиям, вышеупомянутый пиперин увеличивает усвоение куркумина аж в 20 раз! Кстати, также повышает всасывание вещества наличие жирных кислот, ...

Bioperinas ne pipirai, o ekstraktas gaunamas is juoduju pipiru grudeliu.
Bioperinas padeda geriau preparatams isisavininti, nes stiprina kraujo tekejima zarnyno sieneleje - bukit atsargus kas turi opa zarnyne.
as parasysiu savo pastebejima. geriau Q10 su bioperinu ir "jauciau" sirdi, kai pakeiciau i Q10 be nieko, viskas susinormalizavo. Todel as abejoju ar man reikia, kad iki paskutines molekules issisavintu organizmas, tegul ima tiek kiek jam reikia.
o Indijos gyventojai kiek viena diena suvalgo maziausiai po arbatini sauksteli ciberzoles

Atsakyti