Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Loram @ 2018 10 27, 13:41)
Ach vat kaip smile.gif vyras buvo nusipirkes, tai pabumbejom, kad nesąmonę pagamino, o pasirodo nemokejom vartot smile.gif

tai gi, jeigu ne ruses tai ir as buciau tundra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tuoj susikaupsiu parasysiu apie pilinga 4u.gif
Atsakyti
Man tie vafliai tokio saldumo, kad net purto. Negaliu praryti schmoll.gif Gal iherb parduodami nėra tokie saldūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 27 spalio 2018 - 12:45
tik ziurekit, kad vaflis butu didesnis nei puodelis, nes man apatinis sluoksnis atsiklijavo ir paskendo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
as kava be cukraus geriu, tai man tiks. bandysiu antra karta, nes neisejo is pirmo karto biggrin.gif
Atsakyti
is cia - ВРЕМЯ ГЛИКОЛЕВОГО ПИЛИНГА ПРИШЛО!!! ДАЮ СХЕМУ! И МНОГО МОИХ ЛЮБИМЫХ СЫВОРОТОК И ТОНИКОВ!

tonikas + 5% kremas (10% kremas)

1 menuo:
rytas - bet koks tonikas + jums aktualus serumas + bet koks jusu kremas
vakaras - glikolio tonikas + glikolio kremas 5% + po 1 min. drėkinantis arba naktinis kremas

2 menuo:
rytas - glikolio tonikas + glikolio kremas 5% + po 1 min. bet koks jusu kremas
vakaras - glikolio tonikas + glikolio kremas 5% + po 1 min. drėkinantis arba naktinis kremas

3 menuo ir toliau iki aktyviu saules spinduliu:
vakaras - glikolio tonikas + glikolio kremas 10% + po 1 min. drėkinantis arba naktinis kremas

P.S. 10% krema is pradziu tepam 3 kartus per savaite. Tomis dienomis, kai netepam, naudojam rytine schema. Paskui priprantom prie sitos koncetracijos ir jau kiekviena vakara naudojam glikolio krema. Atkreipiu demesi, kad 10% krema visada naudojam tik nakciai, ryte nereikia.

mano surinktos pastabos:
- tarp toniko ir glikolio krema galima naudoti serumus, pvz: Derma E, su DMAE, alfa lipoine, C-Ester.
- kolageno zalia kiaulyte galima - sita
- peptidai - gincytinas klausimas- kai ka galima naudoti kartu su rugtimis, kai ka negalima, geriau atskirti
- sraiges ir rugstys reikia atskirti rytui - vakarui, kartu negalima.
- del produkcijos su retinoliu: pradeti geriau nuo glikolio pilingo, o paskui pajungti retinoli. Galima naudoti vienoj dienoj, bet tada ryte - glikolis, vakare - retinolis. Ko, kiek ir kaip daznai naudoti - pagal pojucius
- galima nusipirkti tokius prausiklius (as dar neturiu, savais prausiuos) vienas ir antras
- tepti ant veido ir nepamirsti kakla mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 27 spalio 2018 - 13:49

Herbomanija - cia palieka atsiliepimus apie produktus

Marina - yra naudingos informacijos. cia jos senesnis puslapis, bet ten daug liko naudingos informacijos komentaruose. pas ja asmeniniam soc.tinkle yra daug informacijos.

Reikia filtruoti, atrinkti sau kas naudinga. Ir herbomanijoj ir pas Marina lengva paieska pagal zodi.

tada patiko straipsniai sitam bloge - radau ji ieskodama informacijos apie kolagena
Atsakyti

is cia - ВРЕМЯ ГЛИКОЛЕВОГО ПИЛИНГА ПРИШЛО!!! ДАЮ СХЕМУ! И МНОГО МОИХ ЛЮБИМЫХ СЫВОРОТОК И ТОНИКОВ!

tonikas + 5% kremas (10% kremas)

1 menuo:

2 menuo:
rytas - glikolio tonikas + glikolio kremas 5% + po 1 min. bet koks jusu kremas

3 menuo ir toliau iki aktyviu saules spinduliu:
vakaras - glikolio tonikas + glikolio kremas 10% + po 1 min. drėkinantis arba naktinis kremas

P.S. 10% krema is pradziu tepam 3 kartus per savaite. Tomis dienomis, kai netepam, naudojam rytine schema. Paskui priprantom prie sitos koncetracijos ir jau kiekviena vakara naudojam glikolio krema. Atkreipiu demesi, kad 10% krema visada naudojam tik nakciai, ryte nereikia.

mano surinktos pastabos:
- tarp toniko ir glikolio krema galima naudoti serumus, pvz: Derma E, su DMAE, alfa lipoine, C-Ester.
- kolageno zalia kiaulyte galima - sita
- peptidai - gincytinas klausimas- kai ka galima naudoti kartu su rugtimis, kai ka negalima, geriau atskirti
- sraiges ir rugstys reikia atskirti rytui - vakarui, kartu negalima.
- del produkcijos su retinoliu: pradeti geriau nuo glikolio pilingo, o paskui pajungti retinoli. Galima naudoti vienoj dienoj, bet tada ryte - glikolis, vakare - retinolis. Ko, kiek ir kaip daznai naudoti - pagal pojucius
- galima nusipirkti tokius prausiklius (as dar neturiu, savais prausiuos) vienas ir antras
- tepti ant veido ir nepamirsti kakla mirksiukas.gif4u.gif

Super kiek cia visko priraset  :super: Man vienos kaukes tam reikalui uztenka,jau po pirmo karto pamaciau skirtuma

Kalbu apie sita https://no.iherb.com...9?rcode=TUR3117

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja11: 27 spalio 2018 - 14:45
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 27, 13:47)
as kava be cukraus geriu, tai man tiks. bandysiu antra karta, nes neisejo is pirmo karto  biggrin.gif

Aš kavą taip pat be cukraus geriu, bet vis tiek vafliukas beprotiškai saldus. Turbūt todėl, kad cukraus vartoju labai mažai.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 27, 14:35)
buvau IKI pardei ir radau panasius vafliukus, kaina 1.79 eu 230 g

Man irgi patinka tokie vafliukai smile.gif Lidl taip pat jų yra (prie kasų), 1 kainuoja 0.19 eur.
Atsakyti
QUOTE(Leja11 @ 2018 10 27, 15:44)
<p>Super kiek cia visko priraset  thumbup.gif Man vienos kaukes tam reikalui uztenka,jau po pirmo karto pamaciau skirtuma</p>
<p>Kalbu apie sita <a data-ipb='nomediaparse' href='https://no.iherb.com/pr/Andalou-Naturals-Glycolic-Mask-Pumpkin-Honey-Brightening-1-7-oz-50-g/39589?rcode=TUR3117'>https://no.iherb.com/pr/Andalou-Naturals-Glycolic-Mask-Pumpkin-Honey-Brightening-1-7-oz-50-g/39589?rcode=TUR3117</a></p>
</div>
</blockquote>

isidemesiu sita kauke, kitiems metams nusipirksiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri žino kokius nors preparatus nuo vertigo sindromo? Mama negali gyventi pilnaverčio gyvenimo dėl nuolatinio galvos svaigimo. Gydytoja išrašė Betaserc, bet ji negali jų gerti, nes pasireiškia šalutinis poveikis.
Atsakyti
QUOTE(Ingridoskinas @ 2018 10 27, 21:56)
Sveikos,
Gal kuri žino kokius nors preparatus nuo vertigo sindromo? Mama negali gyventi pilnaverčio gyvenimo dėl nuolatinio galvos svaigimo. Gydytoja išrašė Betaserc, bet ji negali jų gerti, nes pasireiškia šalutinis poveikis.

pirmiausia išsiaiškinkit priežastį
ar yra dėl kardiologinės, neurologinės, LOR patologijos?
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2018 10 27, 16:19)
Man irgi patinka tokie vafliukai  smile.gif Lidl taip pat jų yra (prie kasų), 1 kainuoja 0.19 eur.

Man irgi jie patinka ir tikrai ne per saldus, nes saldumynus tam ir valgau kartais, kai noriu saldumo. O is Lidl nelabai man jie, nes trupa labai. Labiausiai patinka is degaliniu, kur po viena supakuoti pardavinejami. Kavos puodelis, vafliukas ir tada puse kelio kaifuoju sededama masinoj keleivio pusej smile.gif
Atsakyti