Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

nu joooo... muitine pavare kursa
lapkricio men saugi suma 25,0558 USD

Krepselis su nemokamu

Ar gerai suprantu, kad jeigu pas mane subtotal 24,93 USD, tai galiu drąsiai pirkti, nes konvertavus yra 21,89 EUR. Jeigu taip, tai tikrai labiau apsimoka pirkti USD, kadangi perkant eurais, suma 22,10 EUR. 

Ar čia lapkričio kursas bus? :) 

Atsakyti
QUOTE(Elena_Elena @ 2018 10 26, 21:13)

taip gerai tokia suma, nes spali buvo dar geresne 25,66 usd smile.gif verta keitelioti valiuta ir pasitikrinti
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2018 10 26, 19:27)
pirkau si sampuna sausiems plaukams, naudoju pora savaičių ir esu tikrai patenkinta, kvapas geras, nedaug reikia, kaina gera ir kitaip tariant, netycia atradau gera sampuna sau smile.gif
https://www.iherb.co...oz-400-ml/51536
gal kas esat pirkę sios firmos plauku kondicionieriu ?

o jis gi pats kondicionierius - sampunas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agente25 @ 2018 10 26, 14:48)
<p>Sveikos ar yra iherb Lakišiaus arbatos pirkti?</p>

Lakišių žolė (Bidentis Herba)
Herba Bidentis – lakišių žolė. Bidens tripartita L. – triskiautis lakišius
Nieko neisduoda iherbas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 26 spalio 2018 - 20:43
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 24, 23:00)
taigi gal cia visos zino  ax.gif
su Reviva 5% ir 10% kremais

Prašom pakartoti, neradau
Atsakyti

Lyg pamenu, kad kazkuri pirkote :) kokie atsiliepimsi?htwtps://www.iherb.com/pr/Jason-Natural-Nail-Saver-Tea-Tree-0-5-fl-oz-15-ml/6237

Atsakyti

Jau radau, visai užsimiegojus :D

Merginos, kvailokas klausimas, bet kaip pakeisti valiutą iš EUR į USD? Niekaip nerandu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fajeti: 27 spalio 2018 - 08:48
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 26, 21:42)

o jis gi pats kondicionierius - sampunas  4u.gif
Papildyta:

Kaip kondicionierius jis tikrai per silpnas verysad.gif mano plaukas labai sausas, tai po sampuno norsi labiau drekinancios priemones uzsideti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fajeti @ 2018 10 27, 09:38)
<p>Jau radau, visai užsimiegojus biggrin.gif</p>
<p>Merginos, kvailokas klausimas, bet kaip pakeisti valiutą iš EUR į USD? Niekaip nerandu.</p>
<p> </p>

Virsuje, kairej pusej.
Papildyta:
QUOTE(Elena_Elena @ 2018 10 27, 08:08)
<p>Lyg pamenu, kad kazkuri pirkote smile.gif kokie atsiliepimsi?htwtps://www.iherb.com/pr/Jason-Natural-Nail-Saver-Tea-Tree-0-5-fl-oz-15-ml/6237</p>

Turi ir as ji savo sarasuose, kiek atsimenu, merginos tirai gyre. Taciau as pirkau si, tai man patinka
https://www.iherb.co...-oz-15-ml/78228
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 10 27, 01:40)
Prašom pakartoti, neradau

as nezinau ar cia rase moterys
internete, forumuose, pas ruses populiaru, nes angliskai nesuprantu biggrin.gif
jeigu aktualu galiu surasyti kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2018 10 26, 16:51)
Tai kad Tikka Masala yra astresnis (pas ji 2 pipirai nupaisyti) uz Paste for Butter Chicken Curry (vienas pipiras). Astrumas  priklauso kiek dedat i patiekala, o skonio neatskirciau, jei kas nors pavaisintu, labai panasus.

Būtent tai ir nustebino, kad Tikka Masala yra su dviem pipiriukais, tad turėtų būti aštresnė, bet mano šeimynai pasirodė atvirkščiai. Gamindama, dedu po pusę pakelio. Vištiena su puse pakelio My Webpage gavosi aštresnė nei vištiena su puse pakelio My Webpage.
Aš pati apie skonį negaliu nieko pasakyti. Nevalgau mėsos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 27 spalio 2018 - 10:16
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 27, 10:56)
internete, forumuose, pas ruses populiaru, nes angliskai nesuprantu  biggrin.gif
jeigu aktualu galiu surasyti kas ir kaip  4u.gif

laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 27, 10:56)
internete, forumuose, pas ruses populiaru, nes angliskai nesuprantu  biggrin.gif
jeigu aktualu galiu surasyti kas ir kaip  4u.gif

Ar galite parašyti nuorodų i forumus rusų ar anglu kalba , kur būtų bendraujama apie iherb
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 10 27, 11:24)

QUOTE(saulelė @ 2018 10 27, 12:15)
Ar galite parašyti nuorodų i forumus  rusų ar anglu kalba , kur būtų bendraujama apie iherb

gerai, parasysiu 4u.gif

dabar noriu parasyti apie VAFLIUS, kuriuos reikia uzdeti ant puodelio su uzplikyta kava arba arbata bigsmile.gif receptas atsirado 18 amziaus pabaigoje Gaudos miestelyje ir tada nebuvo vafliukai, o buvo trupineliai. paskui receptas tobulejo ir paplito Olandijoje. vafliai is labai plonos teslos, o viduje karameles pertepimas... mmm... biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

buvau IKI pardei ir radau panasius vafliukus, kaina 1.79 eu 230 g
tokie

vartotojo įkelta nuotrauka

viskas... parasiau, dabar gersiu kava ir ragausiu vafliuka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 27 spalio 2018 - 12:42
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 27, 13:35)
dabar noriu parasyti apie VAFLIUS, kuriuos reikia uzdeti ant puodelio su uzplikyta kava arba arbata  bigsmile.gif

Ach vat kaip smile.gif vyras buvo nusipirkes, tai pabumbejom, kad nesąmonę pagamino, o pasirodo nemokejom vartot smile.gif
Atsakyti