Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Kai pirmą kartą taip greitai, tai dabar pasimečiau. Ypač kai paskutiniu metu skaičiau kitoms mamytėms irgi strigo siuntos. Rašyti jiems manau, teks tik po lapkričio 23d., kai praeis gavmo terminas, taip? Tikėkimės kitos taip pat neužstrigs, kad Kalėdų senelis nevėluotų  :angel_not: 

O kaip sužinote apie tas akcijas? 

Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2018 10 25, 15:05)
Patarkit merginos 4u.gif

gavau savo siuntinį pražuvėlį šiandien. Jis išsiųstas liepos 16 d. ir, kadangi jo nesulaukiau, jau ir pinigus Iherb grąžino. Ką man dabar daryti su juo?

būtinai parašykit ir užmokėkit iš naujo, jei visos prekės dar gero galiojimo. Nes jei piktybiškai elgsitės, kitą kartą tikrai jau nieko neatgausite, net jei ir dings su visam iš tiesų. O taip greitai gali nutikti, tikrai yra vagių.

Papildyta:
QUOTE(mayo @ 2018 10 25, 16:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ra2ga" data-cid="72243416" data-time="1540471789"><div><p></p></div></blockquote><p>Kai pirmą kartą taip greitai, tai dabar pasimečiau. Ypač kai paskutiniu metu skaičiau kitoms mamytėms irgi strigo siuntos. Rašyti jiems manau, teks tik po lapkričio 23d., kai praeis gavmo terminas, taip? Tikėkimės kitos taip pat neužstrigs, kad Kalėdų senelis nevėluotų  angel_not.gif </p><p>O kaip sužinote apie tas akcijas? </p>

dabar neberodo, kad pasiekia Lietuvą. Visiems taip pabaiga siuntimo atseit Vokietija, bet dauguma juk mūsų viską gaunam. Nurimkite ir laukite. Paštai, muitinės tikrai ilgai užlaiko, čia normalu.
Atsakyti
QUOTE(mayo @ 2018 10 25, 15:44)
<p>spalio 9d. užsakiau šį krepšelį <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.iherb.com/tr/cb?pcodes=HNS-00407qty2_EMA-00034_BAB-05299_EMA-01038&rcode=AKI7523'>https://www.iherb.com/tr/cb?pcodes=HNS-00407qty2_EMA-00034_BAB-05299_EMA-01038&rcode=AKI7523</a> ir nuo 16d. jis tupi FRANKFURT/M , DE (PROCESSED AT TRANSIT FACILITY). Pasirodė tik 1 šis užrašas. Nei kad dar skirstomas toje Vokietijoje, nei, kad keliauja nėra... Kokia tikimybė, kad jį gausim?

Nesijaudinkit. Turėtumėt gauti. Jau senokai sistema siuntas seka tik iki Vokietijos.
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 25, 16:48)
būtinai parašykit ir užmokėkit iš naujo, jei visos prekės dar gero galiojimo. Nes jei piktybiškai elgsitės, kitą kartą tikrai jau nieko neatgausite, net jei ir dings su visam iš tiesų. O taip greitai gali nutikti, tikrai yra vagių.

drinks_cheers.gif Aš taip pat pasielgčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 25 spalio 2018 - 16:06

Tą pirmą kartą, tai rodė, kad atėjo į Lietuvą. Žinoma, tą kartą mėginau kaip dovaną rodyti, bet muitinėje nepraėjo tai ir teko susimokėti PVM -,-

Beje, kaip žinoti, kurios free shipping prekės nuima daugiau shipping'o? Dedu dedu tas prekes ir kaip nenusinulina, taip nenusinulina shipping. Taip pat - kai nusifiltruoji free shipping, kad rodytų visas prekes, kaip nors galima dar nufiltruoti, kad rodytų tas prekes, kurioms dar krepšelyje taikomos nuolaidos? 

Bandau šitam krepšiukui padaryti free shipping https://www.iherb.co...1&rcode=AKI7523Visos prekės, kur free shipping, man jos nereikalingos ir gali būti pakeičiamos. Naudoju 5proc. ir Swten kodus+1,77eur loyalty credit, bet dabar išeina 22,97Eur -,-

Atsakyti

Gal gali kas nors duoti 5proc? Man kodą penkiems procentams rodo, bet kai  jau noriu apmokėti, jie dingsta o.o

Papildyta. Vėl kelis kartus pirmyn atgal ir pagaliau padarė 5proc. :) Krepšelis: https://www.iherb.co...7&rcode=AKI7523

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayo: 25 spalio 2018 - 16:56
QUOTE(mayo @ 2018 10 25, 17:08)

o ka jus is ten labiausiai norit pirkti?
krepselis PDK532
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 25 spalio 2018 - 16:54
Ar matet, kad sia savaite visam lizinui nuolaida 10 proc.! Tik jo pagalba suvaldau herpes virusa, jis taip pat imunitetui, vezio profilaktikai, plauku saknis stiprina ir t.t As vartoju beveik pastoviai, o mano seima esant reikalui.
Ta proga naujas krepselis
Dvieju rusiu lizinas;
Labai gerai makiaza valancios slapios serveteles - net su tusu susitvarko puikiai, nepalieka pandos akiu, vienos uztenka visam veidui.

Nepamirskit, kad kodas SWTEN iki 10,31 d. visam krepseliui suteikia papildoma 10 proc. nuolaida. Kodas daugkartinis.

QNL824 papildomai 5 proc. nuolaidai.
Atsakyti

Ar cia vel kazkas pas juos sugedo? Kiek bandziau atsidaryti komentaru,tai beveik visi pakimba ant to zalio lapo  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Leja11 @ 2018 10 25, 20:50)
<p>Ar cia vel kazkas pas juos sugedo? Kiek bandziau atsidaryti komentaru,tai beveik visi pakimba ant to zalio lapo  unsure.gif </p>

Man daznai pakimba. Palaukiu, perkraunu puslapi ir vel gerai.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2018 10 25, 16:05)
Patarkit merginos 4u.gif

gavau savo siuntinį pražuvėlį šiandien. Jis išsiųstas liepos 16 d. ir, kadangi jo nesulaukiau, jau ir pinigus Iherb grąžino. Ką man dabar daryti su juo?

Aš nuo liepos 22 laukiu ir nesulaukiu. Kaip susigrąžinti pinigus?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 25, 16:48)

Taip ir padariau, ačiū visoms už nuomones mirksiukas.gif O Iherb’as maloniai nustebino
“We are happy that you were able to receive the package by this time. Since we already initiated a refund, you can keep that and consider as a gift from iHerb.com.” bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vabalauskiene @ 2018 10 25, 21:11)
Aš nuo liepos 22 laukiu ir nesulaukiu. Kaip susigrąžinti pinigus?

Parašiau jiems. Pirmą kartą pasiūlė dar palaukti iki rugsėjo pabaigos, bet kai nesulaukiau ir vėl kreipiaus, be problemų gražino. Ir gana greitai.

Bet aš jau šito visiškai nesitikėjau sulaukti, jau iš naujo vaikui vitaminus buvau užsakius. Po šitos siuntos (kuri beje buvo mano pirmoji iš Iherb) kuo puikiausiai atkeliavo dar 7, nei viena nebuvo užtrukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robi24: 25 spalio 2018 - 20:18
QUOTE(Robi24 @ 2018 10 25, 21:15)
Taip ir padariau, ačiū visoms už nuomones mirksiukas.gif  O Iherb’as maloniai nustebino
“We are happy that you were able to receive the package by this time. Since we already initiated a refund, you can keep that and consider as a gift from iHerb.com.”  bigsmile.gif

vistik paliko kaip bonusa biggrin.gif
Atsakyti