Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(ra2ga @ 2018 10 25, 00:00)
as tai ziuriu mg arba porciju kieki ir kaina. skyscius (milteliai praskiesti irgi) pasisavina organzimas per 30 min, kapsules gal per 1 valanda, o tabletes sakykim per 1.5 val.
man tai neesme. man esme kiek porciju buteliuke ir kokia porcijos kaina.
kazkaip taip  4u.gif
Papildyta:

taigi gal cia visos zino  ax.gif
su Reviva 5% ir 10% kremais
Papildyta:
tai gal geriau Nattokinase
Nes parasyta "Pagrindinis produkto komponentas yra nattokinazė,..." o paskui tik "o taip pat vynuogių kauliukų ekstraktas ir penkialapės ginostemos ekstraktas".
Rasoma:  Siuečinfu (XUEQINGFU)- nattokinazes preparatas valo kraujagysles - tirpina trombus,mazina trombozes ir isemijos pavoju.

Reikia dar ir kitu prieparatu pajungti  4u.gif

Aciu smile.gif - uz pastabas !
Atsakyti
Susidomėjau ir aš tuo tušu, bet kad sudėties iHerb'e nerašo unsure.gif O gamintojo puslapyje visa informacija korėjietiškai... Gal kas kur nors kitur rado suprantama kalba rolleyes.gif
ra2ga, o pati jau seniai jį naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 10 25, 10:28)
Susidomėjau ir aš tuo tušu, bet kad sudėties iHerb'e nerašo unsure.gif O gamintojo puslapyje visa informacija korėjietiškai... Gal kas kur nors kitur rado suprantama kalba rolleyes.gif
ra2ga, o pati jau seniai jį naudoji?

Pirma karta pirkom. bet zinau apie ji kokius metus. kai nera nuolaidos neperku, o kai nuolaida tai jo nebuna. cia netyciukas, kad ji paskutine diena ikele kai akcija, nes kai prasidejo korietiskai 15 proc. tai nespejau sumirkseti kaip nebeliko.
Nezinau sudeties, bet as nemanau, kad iherbas pardavines nekokybiska tusa (ir apskritai produkcija), kuri girti korieciai garaze pilsto biggrin.gif
bet ir apskritai as nebijau naudoti ta, ka iherbas parduoda ir nesizegnuoju su ant sakutes uzkabintu brokoliu 4u.gif
nes manau, kad prie kremu, kosmetikos, papildu dirba issimoksline zmones, kurie ne vienus metus testuoja ir pan. as neisivaizduoju kaip galima ramuneliu uzpilu nusiplauti makiaza (aisku cia ne apie tusa). jeigu jis tinkamas alergiskiems akims, manau, kad nieko neatsitiks ir mano akims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 12, 15:26)
pagauta ikviepimo su nemokamu siuntimu krepselis

Grybas Cordyceps - nuo 21 lygu ateiciai, nes dabar turiu

Ginkgo B - be komentaru, zinom kam jis. Begsiu nuo dedes Alzheimerio  biggrin.gif  ir sunui 12-tokui

Taza sokoladas - tilpo i krepseli ir nesugadino nemokamo siuntimo. Noriu paragauti ji, nes tai neiprastas sokoladas. Gamyklos ikurejas pirma karta paragavo toki sokolada Meksikoje. Kakavos pupeles minimaliai apdorojamos, kad issaugotu originalaus skonio grozis. Pupeles sumalamos girnakmenimis, todel sokoladas turi grudeta tekstura. Gamyklos steigejas mokesi Meksikoje, kaip pagaminti toki sokolada, kaip tinkamai pagaminti girnakmenis, kaip perdirbti kakava. Ir pirkau as sokolada kuris ir primena savo forma girnakmeni.

Tiesa smile.gif gavau Taza sokolada bigsmile.gif
Kai pirkau, net nemasciau apie jo dydi biggrin.gif zodziu jis 7,4 cm diametro (yra aprasyme, bet nekreipiau demesio). As nemegeja juodo sokolado, bet jis man patiko. Tikrai verta paragauti 4u.gif

ir tada dar rekomenduoju plaukams kauke su kameninemis lastelemis. Jos yra 44 ml. pirmus 2 kartus dosniai tepiau ant plauku ir tada 3 kartus jau po maziau. mano plaukai sviesinti ir siek tiek zemiau peciu. kita kauke taupiau tepsiu. maiselis uzsisuka su kamsteliu. ir gerai nuima siuntimo islaidas 4u.gif
Atsakyti
Na, pabandysiu tą tušą - tikiuos, blasktienos neiškris biggrin.gif

Mano krepšelis: https://iherb.co/2WUAUtGH

Siuntimui nuimti paėmiau piknogenolio serumą už pusę kainos - vieną indelį tokio jau esu sunaudojusi ir mielai pakartosiu ax.gif
Taip pat kartoju Isvara Organics purškalą plaukams - čia jau esu apie įj rašiusi ir gyrusį, kad po ilgų ieškojimų pagaliau atradau tinkamą dukros ilgiems plaukams iššukuot. Buvau pirkusi kovo mėnesį, tai tik dabar baiginėjasi - užteko daugiau nei pusmečiui.
Na, ir indiški prieskoniai - išbandysiu pagaliau ir aš juos biggrin.gif Nors mėsos mes beveik nevalgom, bet tikiuos, pritaikysiu ir vegetariškiems patiekalams.
Atsakyti
kazkas ieskojo garbanuotiems plaukams
sita serija Beautiful Curls garbanems
sitie produktai ranku darbo, juos daro afrikietiskas kooperatyvas Alaffia. 300 Afrikos moteru gamina siuos produktus sviesto Shea pagrindu, kuri irgi gamina rankelemis pagal savo proteviu receptus. sviestas ŠI placiai naudojamas Afrikos kontinente jau daugeli simtmeciu.
asmeniskai man - tai labai jaudina mano vaizduote, gaila neturiu garbanuotu plauku biggrin.gif 4u.gif

o pajamos eina ne tik gamyklai, bet ir projektu finansavimams, pvz. palaikyti sunkiai gyvenancius Vakaru Afrikoj. Zodziu egzotika 4u.gif jauciu vistiek nusipirksiu su akcija biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 25 spalio 2018 - 10:43
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 25, 11:27)
kazkas ieskojo garbanuotiems plaukams
sita serija Beautiful Curls garbanems
sitie produktai ranku darbo, juos daro afrikietiskas kooperatyvas Alaffia. 300 Afrikos moteru gamina siuos produktus sviesto Shea pagrindu, kuri irgi gamina rankelemis pagal savo proteviu receptus. sviestas ŠI placiai naudojamas Afrikos kontinente jau daugeli simtmeciu.
asmeniskai man - tai labai jaudina mano vaizduote, gaila neturiu garbanuotu plauku  biggrin.gif  4u.gif

o pajamos eina ne tik gamyklai, bet ir projektu finansavimams, pvz. palaikyti sunkiai gyvenancius Vakaru Afrikoj. Zodziu egzotika  4u.gif jauciu vistiek nusipirksiu su akcija  biggrin.gif

kažkada rodė per discover kanalą apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2018 10 25, 13:03)
kažkada rodė per discover kanalą apie tai biggrin.gif

iherbas man todel ir patinka, kad jis irgi kaip discoveris,
perki produkcija ir atrodo keliauji per skirtingas pasaulio salys ir apsipirkinieji.
perki idomius dalykelius - preskonius, saldumynus, arbatas, kosmetika, zoleles, papildus smile.gif 4u.gif

stai cia Alaffia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 25 spalio 2018 - 12:39
Patarkit merginos 4u.gif

gavau savo siuntinį pražuvėlį šiandien. Jis išsiųstas liepos 16 d. ir, kadangi jo nesulaukiau, jau ir pinigus Iherb grąžino. Ką man dabar daryti su juo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robi24: 25 spalio 2018 - 14:06
QUOTE(Robi24 @ 2018 10 25, 15:05)
Patarkit merginos 4u.gif

gavau savo siuntinį pražuvėlį šiandien. Jis išsiųstas liepos 16 d. ir, kadangi jo nesulaukiau, jau ir pinigus Iherb grąžino. Ką man dabar daryti su juo?

pasilikit sau kaip bonusa 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

spalio 9d. užsakiau šį krepšelį https://www.iherb.co...8&rcode=AKI7523 ir nuo 16d. jis tupi FRANKFURT/M , DE (PROCESSED AT TRANSIT FACILITY). Pasirodė tik 1 šis užrašas. Nei kad dar skirstomas toje Vokietijoje, nei, kad keliauja nėra... Kokia tikimybė, kad jį gausim? Sistema rašo, kad turėtume gauti spalio 18-lapkričio 23d. Pirmas pirkimas buvo atėjęs vos per 2 savaites. Šių prekių labai reikia, nes mūsų kūdikėliui reikia tepti aliejuku galvytę bei einant į lauką norisi greičiau to kremuko, kai tokie orai :/

Beje, visgi vėl paklausiu dėl šių mėlynių https://www.iherb.co...-oz-142-g/77642- vakar nuo 21h ir naktį mėginau vis maitinant pasijungti ir patikrinti, ar jos už 1Eur, bet iki šiol nėra. Kaip Jūs sužinot būsimas nuolaidas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayo: 25 spalio 2018 - 14:45
QUOTE(mayo @ 2018 10 25, 15:44)

laukit ir bus jums laime, ateis siuntinukas. nejeugi nesat susidurusi, kad ne visada sekimo siuntiniu sistemos tobulai veikia.
o del uogu - iherbas pakeite nuolaidas, salygas... kartais taip buna....
Atsakyti