Vakar dienos krepšelis, nuodėmė nepasinaudoti SWTEN : https://iherb.co/5iKV8QQ3 dovana Kalėdoms; ir vitaminas C vaikams imunitetui stiprinti. (gaila daugiau niekas netilpo)
Ar darant užsakymą Jums minusuoja rewards? Kai sudedu krepšelį, man rodo mažesnę sumą, tačiau kai pereinu į apmokėjimą, suma padidėja. Rewards Credit sumos dydžiu. Ar čia kažkas pasikeitė? Kartu naudoju nuolaidos kodą SWTEN
Ar darant užsakymą Jums minusuoja rewards? Kai sudedu krepšelį, man rodo mažesnę sumą, tačiau kai pereinu į apmokėjimą, suma padidėja. Rewards Credit sumos dydžiu. Ar čia kažkas pasikeitė? Kartu naudoju nuolaidos kodą SWTEN
Veikia veikia, ir as ne viena kasika pasipirkau, tik pacioje pradzioje man kazkaip antra karta nerode nuolaidos, bet pirmyn atgal paslankiojau ir nuolaida atsirado.
Tušas - 3 vnt. labai populiarus, kai nuolaida tai greitai isperka ir visa savaite nebuvo. Su kolegem darom skladke. gera nuolaida gavos: 15 proc, nuolaida uz kieki, kodas SWTEN, ir kodas 5 proc Tuso 30 gramu, turetu atkeliauti nemazas bambalis
Tušas - 3 vnt. labai populiarus, kai nuolaida tai greitai isperka ir visa savaite nebuvo.
Su kolegem darom skladke.
gera nuolaida gavos: 15 proc, nuolaida uz kieki, kodas SWTEN, ir kodas 5 proc
Tuso 30 gramu, turetu atkeliauti nemazas bambalis
šlykštaus skonio nors vaikas valgo... nupirkau - paragavom abi ir jau galvojau reiks mest lauk, bet pastovejo kelis men ir ziuriu issitrauke vaikas ir po truputi valgo. Bet nekartočiau tikrai
nusiplauna be tepimo. tiesiog po siltu vandeniu, pirstais, jis nusiplauna elestingais plonais vamzdeliais
sepetelis lenktas ir plonas galiukas lengvai prieina prie kampeliu